Koja bi bila gradska potrosnja 1.8 benzinac 110 kw?pasat,a koliko otvoreno?
koja bi trebala bit prosjecna potrosnja za CDTI mašinu, 120 ks, interesuje me kombinovano i kroz grad. vidim na internetu neke cifre i ispod 6 litara kombinovane, po meni je to malo, bih da pratim potrošnju, ali ovi podaci koje sam našao su mi preoptimistični i iluzorni![]()
Koja bi bila gradska potrosnja 1.8 benzinac 110 kw?pasat,a koliko otvoreno?
paralelopipak digital machine
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
to je 1.8T , racunaj 10-12 min.
nije on neki veliki potrosac, mada i to sve zavisi od osobe do osobe (koliko ima tesku nogu)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Mislim da se vozi do 2500 obrtajaa na otvoreno nebi trebalo preko 8.Sa plinom mislim da bih sa 10 eur presao 110,120 km lokal.Mislim da trgujem al ako kupim brzo cu bez vozacke ostati
![]()
paralelopipak digital machine
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
1. Mogu li proc tehnicki ako nisam stavio tablice na auto? imam ih, u autu su, ali nisu postavljene?
2. mogu li proc tehnicki bez zimskih guma?
A sto ih ne stavis oganj u njih.
Bez zimulja tek kad prestane obaveya
Sent from my Samsung Galaxy Duos
racunaj sa plinom 10e 100km to je realno a i jeftino (sa dizelom bi vise trosio)
otvoreno racunaj 8-10 plina sto je opet dzabe. Jedan moj drug ga je dugo vozio i bas je bio zadovoljan
ps. mozes i da ga cipujes, kad ti prifali malo snage![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Najlakse ti je pozajmi i namontiraj zimske registruj i razmontiraj...tako je najbezbolnije osim ako promjer sarafa nije tesko naci...
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
znaci kad istekne zimska oprema, moram samo ponijet z.gume u gepek, ne moram ih montirat jel tako?
e pa odlicno, sve smo se dogovorili. Rega mi istice 3. marta, ja cu poc da registrujem auto, tamo nedje 31. marta ili 1. aprila.
logicno![]()
upravo takoprvi dan kad prodje zakon za zimsku , nista ti ne treba od navedene opreme samo ako mozes pozajmi nedje zimske i registruj, samo iz razloga sto nisam siguran za ove mjesec dana kasnjenja (odnose li se na mjesec dana kasnjenja od kad dodjes na tahnicki ili u mup). Ja sam platio 25e kaznu za kasnjenje od mjesec dana ali i dan danas mi nije jasno kako, jer registracija je isticala krajem oktobra, registrovano auto 1.11 , saobracajna tek izdata 25.decembra (njihovom krivicom) i platio sam 25e kasnjenjenje i taksu za nove tablice (i ako mi ih nisu mijenjali nego su mi rekli da zadrzim stare)
ps. ovo samo raspitaj kod neke auto kuce, da budes siguran (jer glupo ih je cascavat 25e)
A nije glupo, ionako ga ne vozi kapi.
Neka ceka do maja ja bih mu predlozio.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
a dobro nisam mislio da kupuje gume , nego ako ima od goga da ih pozajmi na te sat vremena
eto ima drugova hondashamora vala imat neko od njih dvije zimske
i ja mislim da je 20 dana period koji se tolerise. inace ili pozajmiti ili platiti kaznu ostaje ti...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Period je TACNO mjesec dana od dana isticanja ALI mjesec dana da se u MUP dostavi predmet. Neke auto kuce ne dostavljaju svaki dan pa zato kazu 20.
Npr. auto centar radulovic na starom aerodromu dostavlja svaki dan predmete. Racunajte da dostave sjutradan od dana zavrsetka tehnickog pregleda, jer im treba do kraja dana da kompletiraju predmet i ovjere uplatnice kod banke.
Stefane, ti moras imati okacene tablice i zimske gume do 31.03.
Ako ti registracija istekne preko mjesec dana, doplata je 25 eur za tablice i taksu. Trenutno ne izdaju nove tablice iako ih naplacuju, ali auto kuce nemaju veze sa time. Oni su duzni da naplate.
Ti moras poci na tehnicki najkasnije 1. aprila, da bi se 2. aprila predao predmet. Ako se 3. preda, moraces doplatiti 25 eur.
Od nove godine je tehnicki izuzetno postrozen pa auto nece proci tehnicki zbog najmanje sitnice (citaj pozicionog svetla, pojaseva, lufta u volanu, cknute sijalice od zmigavca i sl.). Zato ti savjetujem da provjeris svjetlosnu signalizaciju, dotegnes rucnu kod majstora jer nemas mnogo vremena za popravke kad vec podjes na tehnicki.
Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks