ja vidim kako ljudi gledaju ta kola, ka da se podmladjuju godinama i postaju jaca i bolja
samo ti propadas godinama, ostali se popravljaju![]()
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
ja vidim kako ljudi gledaju ta kola, ka da se podmladjuju godinama i postaju jaca i bolja
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Evo ga taj cuveni zvuk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
kvalitet izrade danasnje autoindustrije, da se covjek zamiski kad mu u susret ide vozilo 5 i vise god staro.....
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
sta bi ti? sa 150-200km/h da se zakucas u zid i da auto izgleda kao auto?
nova auta se prave tako da se pri udesu maksimalno razvale ali su sigurnija mnogo nego starija
ovo bijase petica,reko bih....
Sestica, i mislim da je GTI.
Druga ne bi mogla uvatit 150![]()
Ako se "razvale" ili "zgužvaju" to je dobro jel?? Ja mislim da u prvom slucaju te skupljaju po ulici a u drugom vade "paštetu u crijeva". Postujem sve sto si napisao ali nekad su se kola pravila da traju uzmi npr mercedes 123 i 124 razmak u proizvodnji godine koliko se zadrzala na trzistu a isto tako pogledaj zadnjih godina kako se kola proizvode,ne prodje 2-3 god da ne izadje novi model ja samo hocu da kazem da su nekad auta pravljena izdrzljivija i kvalitetnija a danas ekonomicnija u svakom pogledu pa i onom bitnom materijal od kog su napravljena.
Kinetička energija udara i kako se razlažu vektori tih sila ... To je za one koji uče fiziku a nije nipošto primenjivo u praksi ... ?
E, upravo novi automobili imaju namjerno oslabljena mjesta na šasiji da bi se smanjila kinetička energija udara na vozača i putnike, a energija udara se smanjuje upravo tim ,,rezvaljivanjem''![]()
Niko ne osporava to sto kazezes,ali moje misljenje (na koje imam pravo ) je da su danasnja kola ipak nesigurnija po pitanju kvaliteta materijala od kojeg se prave. Normalno da pojedini automobili bi bili tromi i ne bi imali te karakteristike i perfomanse koje danas imaju da se ne rade od nekih laksih materijala ,ali mi je glupo i neshvatljivo* to da neko kaze da to tako mora o.O Jednostavno ispada da fabrika oce da napravi naj sto i hoce, to ste svi upravu. A sve to za sto manje ulozenog novca da bi profit na gotovom proizvodu bio veci.
AKO SI ODGLEDA KLIP SAMO MI NEMOJ REC DA JE ZBOG SIGURNOSTI AUTO TREBALO DA SE PREPOLOVI ILI DA MU SE VRATA ZAMOTAJU OKO STABLA KAO POLOPAC NA JOGURT :P
Da, tehnologija se razvija, i evo jedan sudar (u bukvalnom smislu) dvije tehnologije izrade auta. One kada se mislilo da je čvršće bolje i one ove danas sa tzv. deformabilnim zonama.
Sve je receno.
Nije problem napravit auto koje se ne deformise pri sudaru, ali to nije dobro za putnike.
niujedne mi gace lastike nema
Nevjerovatan klip. Pokaki se plasticni modus u ikonu sigurnosti zvanu volvo.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Kako se cuje ovaj golf 7 GTD,ludilo :biggrin:
Idemo skupljaj skupljajjj
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Dvica 2014
niujedne mi gace lastike nema
Izvini, ali ne mogu![]()
ode mi servo pumpa na tuarega, slat na reparaciju ili trazit polovnu? i dje slat na reparaciju i dje trazit polovnu?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks