Volontera? Ja koliko sam upucen, novinari su ljudi koji su zavrsili odredjeni fakultet, a ne neko koga pokupis sa ulice.
Volontera? Ja koliko sam upucen, novinari su ljudi koji su zavrsili odredjeni fakultet, a ne neko koga pokupis sa ulice.
\\OFL•GIC
U pravu si. No, u nedostatku istih, talentovane ljude za taj job se može naći i u drugim sferama.
Za članke koje sam 'preletio' nešto nisam stekao utisak da su djelo novinarskog pera.
The more things change, the more they stay the same.
Ma sajt im nije nit kompletiran, kamoli sta drugo. Jos uvijek je kao neka "beta" verzija, svaki drugi klik mi daje 404 ili "sajt je jos uvijek u fazi izrade blabla".
Imagination is everything.
A prošlo je mjesec i više dana eksperimentalnog programa.. Nešto ne štima. Neki su pošli ća iz redakcije.
Ća je život vengo fantažija!
Glavni i odgovorni urednik je napustio televiziju zbog neslaganja sa uredjivackom politikom vlasnika, dok je vecina "novinara" primljena na posao na probni rad. Taj probni rad je zavrsio, pa su mnogi napustili ili napusteni od strane televizije.
\\OFL•GIC
Prepostavio sam da je Radović oćerao Nebojšu i ostatk ekipe.Podrška gazdi,radi kako misliš da je najbolje![]()
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
kako je krenuo i zatvorice je brzo.....
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
u cijoj produkciji ovo bijase?....
kad je taj protest za mamulu? Je li danas ili sutra ?(nisam nesto na fb)
I tako prolazi cetrdesetpeti (45) dan probijanja roka za zavrsetak radova na glavnoj nam ulici.
Da kojim slucajom ne placa odgovorna firma penale? Naravno da ne.
\\OFL•GIC
Da li postoji jedan projekat koji je zavrsen na vrijeme?
Bazen
Teren na Savini(jos nije zavrsen)
Kanalizacija(jos nije zavrsena)
itd...
Nema srece od ove vlasti,kome se zalit?
Nece ni placat kad je to sve namjesteno jos od tendera.
Još uvijek ništa "švaler-gas" kroz grad sa novim kolima... PIH ŠTO GA I UZIMAH
Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!
Pozdrav svima. Mozete li mi reci je li bazen na institutu otvoren za posjetioce i koliko kosta termin?
Bazen radi .Ura vremena je 3jura. Mada mozes da ostanes i vishe, niko te nece pucit motkom...
Radno vrijeme... Od-do? Iz PG sam, pa da se organizujem.
ne znam kad pale, nedje ujtro.ALi do 8 valjda rade. Ja sam bio popodne bez problema. Dodji oko 1-2 pa do 6, ti je dosta. Poslije rucka ,punog stomaka !!)))
http://www.igalospa.com/me/rekreacija.html
Pozovi, pitaj. Tu imas rekreativni trening, pa da ne upadnes medju plivace ili vaterpoliste u toku treninga...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Kolko je meni poznato bazen za javnostje otvoren od 13h do 18h-19h.. moguce da se ovo mijenjalo, nisam 100% siguran..
Doduse meni licno je ovo vrijeme katastrofa ziva...
Last edited by Shadow'91; 08-02-14 at 22:50.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
sto ce bit sa Mamulom....
Konkurs je zavrsen, i sa pravne strane se ne moze nista uraditi. Kasno Marko na Kosovo stize.
Sent using Tapatalk
\\OFL•GIC
i da bude zakup bice pare nekome u dzep......i Brodogradiliste radi evo je non-stop puno,ali plate........:greedy_dollars:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks