Ploca
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Mak se. Eo sad jedva do 15.
@drug tito prvo ide cf auto root preko odina pa onda iz rikaveria sa sd kartice fleshujes apdejtovani super su. Pm me ako ti bude imam ga na dropboxu
poslato sa elmag radija
ja da znam nema dobrih i losih root-ova, ili ga imas ili ga nemas :?
pa moraces malo da se pomucis, npr. da kazes KOJI TELEFON, koliko je star, koliko su stare baterije, jesu li obije originalne, jel se sa obije poceo problem desavat istovremeno, jesi probao fabricki reset, jel pratis sa Gsam ili BBS statistiku, bla bla blaaaa....
(nečitko)
Kakve su microsd toshiba class 4, je li ko imao iskustva?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
class 10 gledaj...![]()
Ja se izvinjavam na brzom post-u...
U pitanju je HTC Sensation. Baterija koju sad koristim je originalna koja je dosla uz njega a druga je kineska, sa dx-a. Ta kineska je drzala bolje i od originalne ali sad obije drze isto - lose. I da, desilo se manje-vise u isto vrijeme, tj. kad sam uvidio problem sa originalnom stavio sam kinesku jer sam mislio da je problem do te baterije ali je i ona imala isti problem.
Telefon je star oko godinu ipo dana a toliko je stara i ta originalna baterija dok je ova oineska stara jedno pola godine.
Ne znam sto bi vam vise rekao...
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
Ne vjerujem da je do toga... Sada ga punim u Rimu, ne vjerujem da je ova italijanska struja ista ka' nasa
P.S. Sad kad pomenu struju... jesam primjetio da ga najcesce ne puni do 100%. Bez obzira koja je baterija.. Nekad ide do 90 i nesto posto, nekad i ispod 90% i nece dalje da ga puni. Ja ga iskljucim a punjaca, stavim opet ali nista. Ona zadnja crtica se puni u nedogled.
Do Not Disturb.
pa sad... Meni je na One X baterija stradala posle 11 mjeseci... Ljudi koji su navikli da im baterija traje po 5 godina, zaboravljaju da ih sad pune jednom dnevno, a prije su jednom nedjeljno... Ta kineska sa DX-a moze biti smece klasicno, zato sam se ja isprsio za Anker baterije i punjac za DHD, i miran sam i dan danas...
(nečitko)
Znam da je class 10 najbolja... treba mi za koju slicicu i to je to... Ili da porucim sa aliexpressa, da biram dje je manje zlo![]()
Class 10 je 5 puta skuplja![]()
Jeste skuplja ali kad vec uzimas bolje nju... Ja sam jos za ZTE Blade uzeo klasu 10 od 8gb i ta kartica iako je stara sada vec skoro 3 godine, radi besprekorno...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ima li dobre duse koja ce mi napisati postupak root-ovanja S3-ke ko je radio,verzija mi je 4.1.2 oficijalna,garancija mi je na software 2 mjeseca jos.Citao sam sve o root-u ali mi je sigurnije da mi neko domaci kaze kako je to zavrsio.Znaci da mi kaze sta treba sve da poskidam za root,koje je najnovije i najbolje i td.Hvala unaprijed
Last edited by BIGa; 04-02-14 at 11:26.
- prati ovo, meni najlakse.
Kako da formatiram microsd karticu na racunar? Ubacim karticu u laptop - card reader, ali mi ne prepoznaje karticu, odnosno velicinu kartice. Probao sam sa 32gb i 8gb da formatiram preko windowsa, ali greska je sledeca - http://i233.photobucket.com/albums/e...ic/unnamed.jpg
Pokusao sam preko linuxa - http://gparted.org/livecd.php ali ni on ne moze da prepozna kartice. U cemu je problem?
\\OFL•GIC
Zablokira mi disk menagment kada stavim u card reader karticu.
\\OFL•GIC
Na video ti je objasnjeno. Mislim da je najbolji izbor cm11 snapshot, dok stable imas cm10.2. Ako bas neces da se bakces sa rootovanjem, i prebacivanjem svega i svacega, onda je moja preporuka
Ovo je sve vezano za cyanogen mod, koji najvise hvale na internetu. Tu postoji jos mali broj drugih costum romova.
\\OFL•GIC
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks