Blago nama kad dolazimo da gledamo gostujuću repku.
Ocemo li gledat Esiena, Asamou, Muntarija, Boatenga i ostale zvijezde![]()
Blago nama kad dolazimo da gledamo gostujuću repku.
Ovđe je potpunija informacija.
Ofanzivni vezista Mogrena, 18-godišnji Žarko Grbović igraće u do kraja sezone na pozajmici u holandskom Tventeu, saznaju “Vijesti”.Grbović na pozajmici u Tventeu
Pretpostavka je da će dva kluba na ljeto razgovarati o mogućem otkupu ugovora, u zavisnosti od toga kakav će utisak omladinski reprezentativac Crne Gore ostaviti u Holandiji.
Grbović je drugi Crnogorac, drugi (bivši) igrač Mogrena, koji će zaigrati za Tvente. Dres popularnih “crvenih” ove sezone nosi Luka Đorđević i to kao pozajmljen igrač Zenita iz Sankt Peterburga.
Očekuje se da Grbović bude proslijeđen u Tvente Jong (mladi tim), koji se takmiči u Drugoj ligi Holandije i trenutno zauzima 12. mjesto od 20 ekipa.
Tamo bi mogao da se susretne sa Aleksandrom Boljevićem, doskorašnjim napadačem Zete, koji nosi dres ekipe PSV Jong.
Grbović je rođen u Nikšiću 20. maja 1995. godine, a od prije dvije sezone je član Mogrena. Nosi dres omladinske reprezentacije Crne Gore, sa kojom će u maju u Engleskoj igrati elitnu fazu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
Jača noga mu je lijeva, a trener Budvana Branislav Milačić više ga je koristio kao desno krilo.
Mogren je ove zime ostao bez Nikole i Gorana Vujovića, koji su pojačali Čelik i Sutjesku, kao i Gorana Burzanovića koji je otišao u Mladost.
Budvane su pojačali Marko Mugoša i Marko Radulović.
http://vijesti.me/sport/grbovic-poza...-clanak-174811
Nijesu loše ove pozajmice od pola godine, tim prije što se Grbović ove godine, za razliku od prethodne, nije naigrao.
Kad je u pitanju Kosović
Mladi reprezentativac Crne Gore Nebojša Kosović, koji je prije dva dana potpisao za belgijski Standard iz Liježa, do kraja sezone igraće na pozajmici u mađarskom Ujpeštu.Kosović na pozajmici kod Vignjevića
Ujpešt sa klupe predvodi Nejboja Vignjević, nekadašnji trener Grblja i Rudara.
Veza je gazda Standarda Roland Dušatel, belgijski biznismen koji je ujedno prvi čovjek nekoliko evropskih klubova - Sent Trudena, Karl Cajs Jene, Alkorkona, Čarltona, naravno i Ujpešta.
Belgijski mediji pišu da će Vojvodina od prodaje Kosovića zaraditi pola miliona eura.
http://vijesti.me/sport/kosovic-poza...-clanak-174988
Nijesam znao da je Vignjević sada trener Újpesta, a to je, svakako, dobra stvar. Tamo imamo još jednog mladog reprezentativca (koji, doduše, nije odavno pozivan zbog prejake konkurencije na sredini terena, kao i povreda koje su ga zadesile) Bojana Sankovića. Podsjećam da je on tamo prešao prije mečeva sa Sevillom, ali nakon debija u
Újpestu se povrijedio, pa vratio pa opet povrijedio, i pred kraj polusezone se izborio za mjesto prvotimca. Sada će imati normalno odrađene pripreme pa ćemo viđet koliko može, ali, budući da je godište 1993, teško da ćemo ga više viđet u mladoj reprezentaciji.
Zgranut sam da je Vojvodina inkasirala samo 500 000 eura, jer je u pitanju zaista veliki talenat. Ako je informacija tačna, naravno.
Dick Laurent is dead!
Evo još jedne vijesti:
http://www.honefossbk.no/news/articl...-sin-landsmann
U slobodnom prevodu pridružio se Andriji Kaluđeroviću u Hřnefossu. Već sam pisao da nijesam oduševljen Kaluđerovićevim prelaskom u drugu norvešku ligu koja još nije ni počela, s obzirom na to koliko on dugo igra i koliko godina iskustva za svoje godine osjeduje, pa makar to bila naša liga. Pogotovo iz razloga što je i njegova generacija (1993) izlazna.
Kad je Vasko Kalezić u pitanju, tu stvari stoje drugačije. On ni izbliza nema toliko iskustva, a prvotimac Mladosti je bio povremeno (ne i stalno). On je generacija 1994, pa za mladu rerezentaciju ima vremena, iako mu je konkurencija paklena i do mjesta bi teško došao.
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...cracovii/720ey
Već je bilo riječi za Igora Vujačića. Baš je čudno da nije uspio da se nametne u Vojvodini. Ovaj bi mu transfer bio dar s neba, s tim što moram reći da u njega ne vjerujem. Naslušao sam se kad neki naš igrač pođe na probu. Po pravilu, ishod je uvijek isti. Zadovoljio je, sve oduševio, ali... Hajde da se ne lažemo. Nije zadovoljio i kraj priče. Ovo za Vešovića je jubilarna prva situacija (za koju sam čuo) kad nakon probe potpiše. Vujačić jeste 1994, ali on je odavno debitovao i iznenađujuće je njegovo stagniranje. Mjesto štopera u narednoj generaciji mlade reprezentacije mislim da mu je sigurno.
Inače, odličan transfer za Vešovića. A Điđo Vukčević već drugi meč u kom nastupa za prvi tim Brage dobija dupli žuti. Prvi put od starta u kupu i odmah crveni (iako potpuno nezaslužen), a sad i u prvenstvu ista situacija. Očigledno pokušava da se dokaže i tako izbori mjesto prvotimca jer se nešto ne sjećam za Budućnost da su ga isključivali (provjerih, i samo je jedno isključenje bilo za ovih par godina). Valjao bi nam on samo da počne da igra u kontinuitetu.
Last edited by amnesiac; 30-01-14 at 22:54.
Dick Laurent is dead!
Pavicevic potpisao ugovor na 18 mjeseci sa Zvezdom.
Šahman pojačao Padovu
Talentovani Irfan Šahman karijeru nastavlja u Padovi.
On će drugi dio šampionata provesti u ovom timu koji se takmiči u Seriji B kao pozajmljen igrač Parme.
Šahman (20) je karijeru počeo u Jedinstvu iz Bijelog Polja, a 2012.godine se preselio u Parmu.
Jedan dio karijere je proveo na pozajmici u Krotoneu, a bio je član naše omladinske reprezentacije.
NISTA. Ostade Vucinic u Juventus usrani
Kad je debil odbio Arsenal!
Pi kako me iznervira
I da se Tevez povrijedi prije njega ce priliku dobiti Osvaldo.. Nije bezveze doveden...
Pekovic zaradio direktan crveni karton jer se nije slozio sa linijskim sudijom da je napravio faul
zna li iko sto je sa Zveroticem, jel to povrijedjen pa ga ni na klupi nema?
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
mirko je od 16 god u italiji, prakticno talijan, zena talijanka, djeca isto, tesko bi se navikli na zivot u engleskoj, a nije mu toliko ni potrebno, po kvalitetu moze zavrsiti karijeru u italiji, a naravno tamo ce i ostati da živi...
Grbović i zvanično u Tventeu
Kao što je prethodnih dana najavljivano mladi igrač Mogrena Žarko Grbović je postao član Tventea.
On u holandski klub dolazi iz Mogrena na polugodišnju pozajmicu, a tim iz Enšedea će moći da na kraju sezone otkupi njegov ugovor.
Sjajna vijest,raduje sto nasi igraci odlaze u vjerovatno najbolju ligu za mlade igrace..
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Udje Mirko sinoć u 85. umjesto Ljorentea i odma 100% šansa ali ga izblokirase. Kako ga ne dade je*em li ga...
Ako na ljeto ode Kvaljarela (prica se o usmenom dogovoru s Lacijom), moga bi da ostane. Tu bi već imao mjesta u rotaciji.
Mislim da ne bi valjalo da bilo dje ide jer nidje nece bit fizički spreman ka u Juve. Raspa bi se ka Kasano.
Pročitah jutros da se upravo to dogodilo. I uvijek ista priča i izgovori. Inače, ovakve probe su obično gubljenje vremena i demotivišu mladog igrača. Ko hoće da nekog agažuje sigurno ga neće stavit na probu već će ga kupiti (ili čak pozajmiti kao u slučajevima Boljevića i Grbića pa 'proba' traje pola godine). Osim u slučajevima kad ovaj toliko odskoči kvalitetom na treningu da se trener za glavu uhvati. Skoro je Budućnost odbila ponudu Heerenveena da Marko Ilinčić ode tamo na probu zbog tajminga koji se poklapa sa priremama Budućnosti. I neka je. Korisniji je svom klubu nego da ide na probu, a da se ne ponavljam što mislim o istima. Izuzetak su probe kada igrač još nije punoljetan a teoretski ne može preći u strani klub i to mu samo može biti podstrek za dalji rad kako bi stigao do takvog kluba.
Dick Laurent is dead!
Sto se desava sa Zveroticem je li povrijedjen?
Ovđe piše da je prije dvije neđelje igrao za U21 tim Fulhama. Vjerovatno postoji ta mogućnost da jedan ili dva stara igrača koji nemaju prostora u prvom timu igraju za mladi. U Italiji je tako, a izgleda i u Engleskoj.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/fu...t_2350617.html
Dick Laurent is dead!
E pa haos mislio sam bar ce on standardan bit.
Ipak nije pozajmica nego otkupise cijeli ugovor.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/nista...andicev-ugovor
Vidić je kad je došao mislim 5-6 mjeseci bio u rezerve. Ali ovo je raspali Fulam i igrač koji može da pomogne.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ovaj ga novi trener ne cijeni previše. Mada bi trebalo da dobije otkaz brzo pa dako obrati neko drugi pažnju na njega.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
u-21 ili reserve squad ima svoje liga takmicenej u Engleskoj, i tu je dozvoljeno da igra bilo ko od igrača koji su u klubu (prvi tim, u21 ili u18). Kada su u pitanju evropska takmičenja za u21 tu ne mogu nastupati igrači stariji od 21 godine.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks