- Mnogi bi prije da su se kakvom svilom ogrnuli dok u toplom ispijaju pića kojima mi smrtnici ni ime ne znamo.
- Čudna li je to potreba - veličanja "onih gore", koliko god te ti isti spuštali dolje!
edit: Da nema pojedinaca kao što je Vučić da da primjer ostatku "poštenoga" svijeta, ne bih se usudio da prozborim - da išta znam pored simulakruma današnjice. Ovako barem vjerujem u bolje sjutra!
Last edited by Xerxes; 01-02-14 at 16:54.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Gdje su srpske kamere, tu su srpski naprednjaci...
Sent from my Lenovo A760 using Tapatalk 2
Danas na koji god portal udjem udarna vijest: "Vučić pravi sneška belića sa zavejanom djecom."
Mogu da shvatim ove srpske medije kojima je naredjeno da vrše tu jeftinu propagandu ali ne shvatam što će to nama ovamo u CG ...
Ad astra.
Hvala Lepohttp://www.kurir-info.rs/novak-dokov...clanak-1208505
NESEBIČNI NOLE
POGLEDAJTE PROBIO SE DO ZAVEJANIH: Đoković delio hranu i vodu najugroženijima kod Feketića!
TENIS13:46, 01.02.2014.
Autor: Kurir sportA
Kako Kurir sport saznaje, najbolji srpski teniser je sa članovima porodice samoinicijativno kolima krenuo put Feketića
Zavejani kod Feketića
Ne propustite...DRAMA KOD FEKETIĆA: Marić: Evakuisano 700 ljudi, preostalih 150 biće spaseno do jutra!
ČITAOCI KURIRA JAVLJAJU HAOS KOD BAČKE TOPOLE: Sada je već dramatično, 15 sati smo u smetovima!
EVAKUISANI: Žandarmerija spasla 100 putnika iz dva zavejana voza kod Vrbasa!
PAŽNJA, VAŽNO: Dva nova broja telefona za pomoć zavejanima!
VOJSKA SRBE SPASAVA: Ovo su heroji dana koji su izvukli zavejane ljude!
Najbolji srpski teniser Novak Đoković krenuo je da pomogne zavejanima kod Feketića.
Kako Kurir sport saznaje, Đoković je sa članovima porodice samoinicijativno kolima krenuo put Feketića. Srpski teniser je u akciju krenuo sa ocem, bez planova da o akciji obavesti medije.
Po dolasku na mesto gde je ostalo zavejano nekoliko stotina ljudi, Novak je sa saradnicima počeo da deli namirnice, hranu i vodu, kao i gorivo.
Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, ministar odbrane Nebojša Rodić i ministar saobraćajaAleksandar Antić stigli su do zavejanih kod Feketića. Žene i deca evakuisani su sa četiri vojna helikoptera iz snežnih smetova.
Đoković je posle Australijan opena stigao u Srbiju gde provodi odmor pre odlaska na naredne turnire. Tokom odmora boravio je na Kopaoniku, a stigao je i da obiđeAndrićgrad.
Kako se nekako tu zadese tv kamere a krenuo samoinicijativno sa tatom i nikog obavijestio nije, praštajte stari sam pristalica teorija zavjere :-)
Nole bi se mogao solidarisati sa napaćenim sunarodnicima, pa prijaviti boravak u BG, umjesto da iskorištava blagodeti poreskog sistema Knjaževine Monako![]()
In vino veritas
Ne vodi on teniski savez Srbije.. A sto bi Federer izigravao domacina njemu u Swiss za vrijeme svog odmora, oprostite ali.. Nema sanse.
Ovo je bilo efektnije, i primjer za drustvo. Za razliku od nasih punoglavaca koji pokazu "primjer" voznjom lux automobilima po CG, da klincima rastu "zazubice"...
Sto se tice poreza, on u Srbiji ne placa ni centa (za ono sto zaradi van Srbije) jer je takav zakon. Veze to nema sa Montecarlom.. Dosta od njega sto prikuplja milione na humanitarnim akcijama, sredjuje skole itd.
Nisam njegov "navijac", i malo koju njegovu tenisku partiju pratim, ali ovo jeste za primjer, kao i sve sto radi sa svojom vjerenicom iz humanitarnih razloga, kao i ono sto ulaze u Srbiju kao biznis. Popularnost njegove drzave koju on popularise takodje je za primjer.
Nazalost od umisljenih vlasnika CG nije mogao to isto da radi za CG, jer im nije bio na nivou da predstavlja CG, kao i one djevojke koje su takodje porijeklom Crnogorke...
Ali CG "poljiticka" posla i drug, tj. gospodin Marovic sa "projekcijama" njegove Budve itd...
No, deseta tema i proso "voz"...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 01-02-14 at 21:11.
The more things change, the more they stay the same.
Warwi je Noletu nabio toliki kompleks,da bi se ovome slošilo da izgubi i u NS od njega,pa mu je bolje da se fotka po puteva'![]()
Last edited by minjo; 01-02-14 at 21:36.
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
S kakvim ja psiholoskim profilima dijelim vazduh...
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Ali bas su me slatko nasmijali Nole i Vucic. Ali te kamere, ah, svudje ih ima.
kakav vic od dana :lolblue:
http://www.kurir-info.rs/10-stvari-k...clanak-1209101
i tako...
Hvala Lepo
Kurir Majo, realy? :lolblue:
O cemu mi raspravljamo ovdje?
Ludilo.
Novak je došao putem,a Vučko iz vazduha,i povedoše narod kućama![]()
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks