Tako cu pokusati. Thanx!ako ne upali, nema veze. Samo da ga cujem. Fin provod.
![]()
Tako cu pokusati. Thanx!ako ne upali, nema veze. Samo da ga cujem. Fin provod.
![]()
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
znaci bice krcato.. imate li neku preporuku, kafanu ili sto vec?
I, kako ide ?![]()
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
nidje nikog, jebote..
Bilo je fenomenalno. Gibonni savrsen a i publika mu je uzvratila energiju. Sve u svemu ja sam se bas dobro provela
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
ma bilo ih je, ko sodera.
(@Zvonchice moze jos jedan ukor, pred iskljucenje - ovo sad vec lichi na SM)
izvini ali te nesto ne shvatam?kakav ukor?je li covjek rekao to sto je rekao?i sto sam ja pitao......
Bilo je vrh,nemoze bit lose kad Gibonni pjeva.Naroda je bilo,al dosta sa strane primjetio sam po tablicama KO-TV-PG.Novljana najmanje a i znam zasto.Sramota!!
ok,soryy.:encouragement:
Kako bi danas na feštu?
KONCERT GIBONNI
- Bila je gužva kao nikad do sad u stari grad. Ali KAO NIKAD!
- Novljana je bilo 50% najmanje, sve ostalo mahom ljudi iz Hrvatske, Bosne, i naravno naroda iz naših gradova.
- Jedino što ako se nije došlo mnimum sat ranije - teško da je se moglo prići bini na 20 metara bez velikoga bezobrazluka.
- U svakom slučaju, svim prethodnim, pa i prošlogodišnjim prelijepim otvaranjem praznika Plavim orkestrom, kao i ovogodišnjim DO SAD NAJMNOGOLJUDNIJIM otvaranjem - praznik mimoze JEDINI nastavlja da grije hladni februar na primorju.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
- Suvo vrijeme je najvažnije vazda bilo za feštu!
- A vrijeme je "poslužilo" ONAKO, izdrživo i bi nekako do 12, a ljudi je bilo taman toliko da je omogućeno normalno kretanje.
- Riba, vino, pivo... sve kako treba, ali kada se svemu tome doda kiša - postaje nekako otužno. Sve u svemu Vrijeme nije bilo naklonjeno.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Nije mi se dopalo kićenje parapeta i ulice smećem od ostataka ribe, plastičnih pjata i čaša ... moglo se organizovati tih 10-ak kanti za smeće ...
Koliko je sinoc smeca bilo na trg posle koncerta,a nemoze mi niko rec da se nije imalo dje bacit.Stoka!!
Sinoc je bilo vrrrhhh! Dzibo je pjevao pa je i bilo za ocekivati. Od svukuda vidjeh da je bilo ljudi, iz Splita, pg, nk, iz uzica...jos samo da je pjevao Tolerancu...cijelo vrijeme sam je cekala. Moracu opet poci na neki koncert da je poslusam. A bilo je guzve, ali kako i nece kad je onaj trg mali. Nema kapaciteta za veca okupljanja. Ali, dobro je bilo.
je li obecana cokolada isporucena?je li obecanje odrzano?:shame:
Ja sve isla redom i triput uglas vikala ''ura'' ali me svi cudno gledali :-O ovo je inace bila sifra za prepoznavanje.
to je cvijetak zanovijetak sa vjetrom u kosi,
ide jedna ljepotica,s ponosom ga nosi.
e da je ovo bila sifra,bilo bi i cokolade.:tennis::encouragement:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks