čekajući Fleminga..
izasao Fleming konacno WEB-dl verzija, valjda ce u toku dana kakva bolja izac'
Samo dva torrenta,wtf
Nije neka gledanost
Podgorica Podgoricanima!
Almost Human i u nastavku ista priča, dva glavna lika odlična ostali trop.. lejm gluma sporednih likova i pored atmosfere koja mi se sve više sviđa.. šteta u pm
A ja taman htio da pogledam ovih 7-8 epizoda koliko je izaslo. Sad bas i ne znam da li da pocinjem, jer sam cuo jos kritika.
Meni se sviđa, baš mi je svaka epizoda dobro pala da se ubije vrijeme
ma ok je serija generalno ali se uopšte ne trude sa ostalim likovima sem Keneksa i Doriana koji su lelek![]()
Ako ukidaju serije koje imaju samo 10 miliona gledaoca po epizodi (uključujući i DVD) ukinuće i Almost Human
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ljudi hocete li mi reci sto ste se popalili odma na prve 2 epizode na True detective ? Ja evo odgledah i sve je super i to, ali nije nista OMFG, umirem kako je dobro, aaaaaaa sta je to ??
Gluma top, prica kao i svaka druga krimi prica... Za sada, serija obecava ali ove prve dvije vala nijesu nesto AAAaaAa ludnica
One Ring to Rule them all...
Ne znam za druge al MENE RADI ta gluma, kamera, muzika.
I Matthew-ov glas.![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
Vidjecemo sto ce dalje biti, ali za sad drzi paznju bas dobro..
I mene radi bas dobro, imam osjecaj da ce biti svega..onaj kraj trece E me podsjetio na BB.![]()
Ad astra.
Da znas da mene citava serija malo podsjeca na BB, ne bih mogao da kazem zasto.
Iako je razlcita tematika, likove grade na slican nacin. Rust - psihicki nestabilan tip, krajnje asocijalan kojeg moramo da sazaljevamo jer mu se u zivotu dogodilo nesto, izuzetno inteligentan, sa zaebanim pogledom i totalno nepredvidiv - kao WW. I sa druge strane njegov partner omiljen u drustvu, uziva u blagodetima zivota i ne bas prepametan ono u stilu ebe mi se za sve kao J...
Sta znam recept im je dobar, vidjecemo sta ce skuvati
Nije nesto fleming,ni malo me nije odusevio
Podgorica Podgoricanima!
Zavrsi se prva sezona Drakule, kako je dobro pocela tako je ocajno zavrsena..
Black sails se gleda
Podgorica Podgoricanima!
moram i ja ovo odgledat' kad vec...nema sta drugo da valja. ozb kako nicu ka pecurke ove nove serije. A sta je ovo sa poznatim glumcima trenutno? vidim svi u serije.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Dosta sam o tome razmisljaoMislim da je odgovor cisto finansijski. Kad pogledas koliko kostaju produkcije ovih TOP filmova da ti se zavrti u glavi 150-200-250 miliona, gdje dobar dio kolaca odlazi na marketing, pa onda moras imati najboljeg scenaristu, najbolji cast itd itd. I placanje je instant. Odma lupnes po par miliona svakom glumcu. Zarada u bioskopima polako pada, dok online shoping raste. Netflix je zaradio nenormalne pare na House of cards, gdje su ulozili nista u marketing, nista u distribuciju. Serija je zapalila.
E sad posto troskovi distribucije i marketinga padaju na kucu koja je otkupila prava na seriju, tebi kao nezavisnom producentu to je $ekira u med. Placas glumca par stotina hiljada za epizodu sto bi ga inace placao par miliona za film od 2 sata. I imas kontinuitet. Gledaj na to kao na sexImas sex na brzaka, i imas redovnu vezu. Serije su redovna veza, seksa svaki dan. Dok film samo prssssk i to je to
jednokratna upotreba
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks