Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Trudnjaca :*
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Pare nisu problem, kad ih imam odma nestanu..
Baš je propao čovjek, sad je više kao Branko Kvadrat. Ostao je bez jedne dimenzije.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Da vas pozdravim i da napisem nesto ovdje, nisam odavno.![]()
Love, peace and respect.
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Zivjela ironija i ljudi koji je ne razumiju. E viva.
Sent from my iPad using Tapatalk
Tu es mon héro!
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
U Sjevernoj Koreji uče se da obavljaju stvari jednom rukom u slučaju da drugu izgube u ratu.
Ako mene pitate, ja sam za to da ovi naši prvo nauče jednom brus da otkopčavaju...
Sell the Vatican, Feed the World!
bjese lijep dan.
sagoreh
![]()
što ja ne umijem da se oduševim kad roditelji s đecom dođu u goste, koja umoče šaku punu 'smokija' u akvarijum, zamažu ogledalo pitom, zidove napolitankom, svaka vrata izbače iz štokova koliko ih 'ovjeravaju', jedino priznajem da se prijatno iznenadim kad vidim što su oni našli po fiokama, a ja tražila iha ha otkad...pa još kad počnu domaćini da ih fale: 'jao, kako su slatki' i sl...
I ja sam tako išao u goste sa roditeljima Samo što se nisam smio pomjerit e bih dobio uz uši. Ipak sam se pomjerao.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
iza dvoje đece čistih ka' poslije slave...još mi nametnu obavezu da ja trčim oko njih (valjda odajem utisak da sam presrećna što su tu) da bi oni mogli s mirom pit' kafu..da sam mislila tako da se rekreiram, davno bih izdejstvovala da me neko opraši, oplodi...
P.S. A što su preslatka, kad im se uz sve ovo još prispava...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks