Imam druga u Skadar pa ga mogu pitati ima li u Skadar i kolika je kvotapisi na PM , sve sto ti treba
![]()
NE DOZVOLJAVAM NIKOME DA ME ZGAZI,
OSIM BOGA JEDNOG JEDINOG,
KOJI ME JE STVORIO.
Kako? Ja sve što odigrah mi je došlo. Nije valjda moguće da sve što vam pošalju odigrate?
Meni je prije par dana bilo preloše vratili su me ispod banke. Ali vračem se.
Pa ni ja sve ne odigram, ali izgleda da izaberem ove sto padaju. Napr na bet365 nema cesto poeni igraca koji je predlozen, onda nije ista granica na bk i sl. Ja sam ispod banke sad.
Tu es mon héro!
A pokusao i sam i dublove i sa po 3 para, ali ubodem promasaj. Ali prvi dan kad sam poceo pratiti prepisem sve sto su pedlozili, podjem u klad i to sto je bilo u parove odigram i prodjem na to 70e![]()
Tu es mon héro!
dortmund nije dobio od boga pitaj kad,doma je koksao 3 za redom,u goste dvije,sad igra u goste a kvota opet 1.3)))e pa show
^ Dobio sam 4-5 puta ali sa malim ulogom. Promasuju bas dosta, ne vrijedi forsirati. Analize meceva su dobre, ali zato fixevi uzas... Za cijenu 70e-80e mjesecnu predplatu definitivno se ne isplati pratiti ih. Jedino ako nesto polude u ovo 10ak dana pa da se uzmu neke pare, inace ih definitivno vise necu pratiti. Pa ni da su 1e. I sam umijem dnevno da nadjem 10 meceva 2 tiketa po 5 utakmica od kojih lagano prodje 6-7 meceva, ali jbg, treba naci pravu kombinaciju.
Inace? E'o. Ti? Moze.
Dobija li se vise u premier 10 eura za online kladjenje?
Ево од мене један поподневни тикет, да зарадимо нешто пара за холанђане и французе.
Тикет:
16:00 ТПС Турку - Интер Турку Голови ПП2+
16:30 Динамо Кијев - Локомотива Пловдив Голови ПП2+
18:15 Ал Итихад - Ал Фајсал Прво Полувреме Х
16:00 Д. Лајовић - С. Вавринка Више Гемова (28.5)
16:00 Котбус - Легница Голови 3+
Квота: 30.00
*** Уколико је неко испратио тикет, нека јави давајући ми репутацију, +/-, небитно.
Last edited by Arruabarrena; 31-01-14 at 15:19.
Пошто сам закаснио да предложим пре почетка меча, ево предлога за оне који се коцкају онлајн:
Оман - Јордан Коначан исход Х (квота:2.50)
*** Уколико је неко испратио сингл, нека јави давајући ми репутацију, +/-, небитно.
Last edited by Arruabarrena; 31-01-14 at 15:19.
Lokomotiva Kuban 2 protiv Partizana..Jednostavno nema Partizan sa cim da napane..Sad poraz od MTZ-a kuci..tesko da mogu izdrzati EL tempo sa ovom rotacijom
Ajde kotoranine brate ukljucise malo, daj koji singl, nije smak svijeta ako si nas slagao malo :d
ajde brale postavi koju informaciju ili singl, ipak si ti veoma jak prognozer![]()
KOJI ME JE STVORIO.
Kotoranin je brat, nikad slagao nista nije, taj put je to postavio iz zajebancije da potpaljuje inace je uvjek izbacao fine prijedloge. Ispalo je drugacije ali ja znam da se zaebavao...
Realno nema potrebe da stavljam nista zbog pojedinih ljudi,ko oce da mu saljem sto igram neka mi posalje por u inbox slobodno,ima tu par likova koji su sasvim okej... Inace ide mi sasvim okej u zadnje mjesec dana, dobijao sam 30 tog,31 og decembra,pa prvog i drugog, i jos par puta u januar... fine svoteImam par zatvorenih grupa dje sam,platio sam i na jedan forum prikljucenje imam dobre info
Poz
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Pa kazem ti prikljuci se malo, jer ipak si ti znalac u odnosu na Bigu i kompaniju , i uvijek sam te cijenio i gledao kao dobrog prognozera...
Osim toga i ja ponekad dobijam neki info mada vise za LIVE, sto uplacuju albanezi itd, @Rookie rastura sa nasom ligom, i tako moramo nekako pobjediti ovu kladionicu brate, a znam da ti rookie blackvelvet mozete ovaj forum vratiti jos jednom onamo dje je bio u dobra stara vremena, tu je i orgullo kojeg znam odavno, isto dobar, uglavnom moramo se potruditi ovu drugu polusezonu da rasturamo, nadam se da razumijes moju dobru namjeru![]()
KOJI ME JE STVORIO.
Значи ли то да ми остали не треба да покушавамо нити да предлажемо?
Meni samo smeta sto se mi ovdje pojedini trudimo nesto da iskopamo da nadjemo neku dobitnu kombinaciju i onda dodju neke face i izbacaju meleone koje su dobili i fale se ovuda kako su oni full kladionicari a nikad im nije palo na pamet da to podijele..Lako je bit general posle bitke.Upravo zbog takvih ljudi je i propa ovaj topic..
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks