Masu Ferkana u Jerezu:
![]()
Iz Red Bulla su vec poceli da prebacuju krivicu na Renault.
I jutros su u garazi, Caterham se dva put zaustavio na stazi, jedino Toro Rosso vozi od onih sa Renault-ovim motorima.
Alonso poceo testiranje:
![]()
Release Yourself
McLarenovo zadnje vjesanje zadovoljava pravila. Mislim da ce brzo pocet da ga kopiraju.
McLaren je mozda mogao sacekat malo da ga otkrije jer ovako daju dovoljno vremena ostalim timovima da ga razviju. Ali vjerovatno ni oni nisu bili sigurni da li "radit".
Danas bi trebali vidjet i kako je Marussia zamislila nos, ali tesko da ista vise moze iznenadit.
Ostaje onda jos Lotus, koji je vec objavio slike svog bolida. Ali imam neki osjecaj da njihov nos nece biti kao onaj na slici... njihov "internet tim" je cesto saljiv pa im nesto i ne vjerujem dok ne vidim bolid na stazi.
Release Yourself
Release Yourself
Horner je vec prebacio "krompir" Renaultu,a tvrdi da mu testiranja u Jerezu nisu toliko bitna...
Bogami da je RB odvozio 150 krugova,bila bi prica da su zadovoljni i da nastavljaju stazama stare slave.
Mada me za njih briga-nadam se da je Fezza konacno slozila bolid jer tvrde da su ga radili 2 godine...
Michael Schumacher nakratko otvorio oči! Bude ga iz kome...
Francuski L'Equipe piše kako je Michael Schumacher nakratko otvorio oči tijekom neurološkog pregleda. Francuzi se pozivaju na visoki izvor iz bolnice u Grenobleu
http://www.24sata.hr/f1/michael-schu...acebook+status
Ricciardo konacno izasao na stazu i u istom krugu se zaustavio u dimu.
![]()
Last edited by sky; 30-01-14 at 11:13.
Release Yourself
11:01:RED FLAG...scrap that, pack the trumpets away and pay up the brass band. The red flag is out, and it is for the Red Bull... 11:01...a prije toga je stao i Alonso...eto slika gore
Po pisanju nekih medija Sumi pozitivno reagovao na neuroloski test , i konacno otvorio oci... Ljekari zadovoljni za sada!!!!
Ove price oko budjenja iz kome nisu tacne.
Sto se tice RBR-a, najveci problem je motor.
1. Mercedes AMG Petronas: 45 Laps
2. McLaren Mercedes: 40 Laps
3. Scuderia Ferrari: 32 Laps
4. Sauber: 28 Laps
5. Williams: 24 Laps
6. Toro Rosso: 22 Laps
7. Caterham: 8 Laps
8. Red Bull: 3 Laps
9. Recovery truck: 2 Laps
:lolblue:
McLaren looking good.
Danasnja vremena:
![]()
Release Yourself
Pazi ovo, Renolov motor unutra ima dosta komponenti koje idu u onu stvar ako se motor nacera na 75+%. Za rjesavanje ovog problema Renolu je potrebno 5 mjeseci posla, znaci do Silverstona. Uz to, RB10 ima problema sa problemom za hladjenje.
Andrian i Christian su trenutno u Milton Keynes, smrtonosniji nego ikad.
Inace Magnusson je vanzemaljac. Obrijace Butka kao niko do sad.
da li je moguce da ce maldonadu da bude broj 13 na bolid?
gotovo je ljudi sve ce ih pobit......
Rozberg je danas vec presao preko 90 krugova. Cini mi se da je Mercedes napravio vise krugova nego gotovo cijeli ostatak karavana zajedno.
Red Bull napravio rupu na boku bolida ne bi li malo vise hladio ERS.
Renault sam po sebi vjerovatno jos nije pouzdan. Uz to ga je RedBull vjerovatno ekstremno spakovao i eto problema.
Release Yourself
LOL
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks