Results 1 to 25 of 16633

Thread: Iz raznih novina II

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ja ti ti juce ispricah a ti ne vjerujes no cekas da neke novine napisu Ma kakva garda i sprdnja to su grupe onih navijaca koji idu na utakmice da nekom razbiju glavu a kad je frka po gradu opeljese prodavnice. Njih kontrolise ili mu se cini da kontrolise Oleg a sva ostala opozicija postaje njihov taoc. Klicko dogovori amnestiju svih uhapsenih (uslovnu) da se pocisti Majdan... pa se predomisli jer se boji da ulica ne rece da se "prodao vlasti.... Ako neko normalan ne preuzme bilo kakvu kontrolu nad tom masom biće pendecenje zestoko a od te nacionalne garde ekoloska katastrofa jer će biti bjez'te noge us... vas .... Fino je sve to jer pucaju dnevnice ovim iz EU da smiruju, novine prestavljaju kao rat samo sto nije poceo, a bogomi i neke firme fino zaradjuju na slemove, ali....

Ja i dalje mislim da ti sve ovo neozbiljno posmatraš... Kada neko uzme oružje u ruke, formira paravojsku i zauzima vladine zgrade to više nije navijač. To nije čak ni terorista jer se ne krije. To je vojnik.
    Tamo padaju glave a ti pričaš kako nekom lideru opozicije eto idu dnevnice sa računa EU... Ja mislim stari druže da ti još uvijek nijesi svjestan (valjda iz nevjerice dobronamjernog čovjeka) da tamo počinje građanski rat...
    Last edited by El Re; 30-01-14 at 00:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)