za 13 dana mi stigla posta iz Kine, e pa.. odje bas nema pravila nikakvih, no kako dune..
za 13 dana mi stigla posta iz Kine, e pa.. odje bas nema pravila nikakvih, no kako dune..
Jel moguce da niko ne zna skidaju li jos sta osim onih 1.8€ kad skidam pare sa Skrill kartice na domacim bankomatima?
Pitanje u vezi sportsdirect-a. Koliko vama uzracuna doplate za shipping onaj kalkulator na sajtu? Cujem od nekih ljudi da je njima uvijek do 7e max, a ja sam x puta birao i ceprkao po rafova po po' sata, i uvijek se ispostavi da mi je shipping uvijek ne manji od 25e.
Dodje mi da podjem dolje do Budve....
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Možete li mi objasniti proceduru kupovine sa sportsdirect-a? Gdje se podiže pošiljka, je li u pošti ili na aerodromu?
roba stize u dhl pored aerodroma ako oces sam da uradis sve i za dz odes tamo sa kopijom licne oni ti daju papire da potpises i sa tim ides na carinu na aerodrom kad oni ovjere te papire vracas se u dhl i podizes paket ili da ti to dhl odradi i dostavi na kucnu adresu ali kosta 23-24€
Interesuje me zasto se svuda u svijetu dhl posiljku nosi do vrata a kod nas je naopako?
Zato se i zove brza posta i zato se placa skuplje.
A jedino kod nas oni traze da idem da podizem ja paket i da ga ja nosim okolo. Jer oni za to traze 25 eu.
A ja kad narucim platim da mi dodje do vrata a ne do aerodroma u pg.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Zato sto zivimo u bivsoj socijalistickoj zemlji, zaostali socijalisticki zakoni gdje se fizicko lice stavlja u isti kos kao pravno tj. firma pa mora carinjenje, spedicija i ostalo.
Kod nas jos uvjek nema ni DHL ni TNT ni UPS da zvanicno imaju svoja predstavnistva vec imaju svoje dilere a to su neke domace ili strane firme koje oce da zarade.
DHL predstavnistvo zvanicno u CG ne postoji jer DHL je njemacka posta Deustche Post.
Firma koja se zove DHL kod nas je KINGSCLIFFE DISTRIBUTION MONTENEGRO" D.O.O
Za TNT je Timkop d.o.o. i tako dalje.
Last edited by autodijagnostika; 01-02-14 at 09:13.
Stigao mi je utros sat koji sam narucio prije 15 dana,mogu vam rec da je prelijep pa ako se kome svidja preporucujem da ga narucite.
http://www.aliexpress.com/item/Silve...723293202.html
Mjesto za Vasu reklamu !
I meni patike za druga, kao kozne, a nmg smrad gume iz kuce da izvjetrim.. nisam ih drzao ni 10 minuta unutra
moze li jedan savjet sad vas za mene
se dx.com porucivah neka ***** (15 eura) jos 20 decembra, na njihov sajt pise da je 2 januara Full Shipmenta jos mi niko nista nije dostavio. Prije nedjelju dana podjoh do poste i oni nemaju pojma nista o tome. Kome sad da psujem majku, cisto da mi je lakse![]()
Imaš li tracking number?
pozdrav,nadam se da sam strefio temu![]()
Ima li neki sajt za prodaju auto djelova? Gledam imaju neke stvari sto mi trebaju na alibaba.com ali mi pise recimo minimalna narudzbina 50 komada ili 100 komada...Ili nasao sam neki sajt koji ima djelove za sve marke vozila,djelovi bas jeftini ali mi je slanje iz velike britanije po 70-80e,sto mi je 3 puta skuplje od onoga sto kupujem...ili recimo placam postarinu za neki dio iz USA do Londona 35e i onda od Londona do PG jos 36e...
A djelovi koji mi trebaju su uglavnom sitnice tipa krajevi spona,gumice i tako to...Nista pretesko i preglomaznoNe vozim golfa da mogu da nadjem djelove na svaku trafiku nego hyundai lantru...bas ih slabo ima kod nas,djelova nidje
![]()
Ljudi kako ide transfer novca sa jednog paypal naloga na drugi?
Konkretno: Imam ponudu iz inostranstva da posaljem telefon preko poste u tu zemlju a ta zena da prebaci pare na paypal. Da li moze ona nekako da povrati te pare? Npr da napise da je pogrijesila transfer ili slicno? Ako ne moze I ako te pare posle mogu da se prebace sa paypala na racun tog korisnika ciji je paypal - tj da on podigne cash molim da mi se javi na pm neko ko ima paypal I ko bi primio novac a zatim podigao kesh. Naravno dobice proviziju! Ako ika neko neka se javi sto prije jer mi je hitno.
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ako ja napravim paypal akaunt i stavim adresu albanija,npr da li ce meni da stize na tu tamo adresu ili na adresu koju ja unesem?I da li je moguce da se novac unosi preko onoga aparata za elektronsku dopunu racuna na telefonu sto ima u delti,gintasu i drugim objektima?Hvala unaprijed
Jel ko naručivao skoro sa SD a da paket preko HRV ide? Vidim ponovo vratili cijene al me strah da nisu blokirali pa da vraću pakete![]()
ok ljudi,za nas koji tek sad zelimo otvoriti Pay Pal i nemamo ni Visu ni nista samo dobru volju-moze li neki link gdje su oobjasnjeni prvi koraci?
Hvala unaprijed !!!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks