Goreg poluvremena odavno nisam gledao..sto se kladionice tice..
kad bi real dadnuo jos jedan u prvo bilo bi extra..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Goreg poluvremena odavno nisam gledao..sto se kladionice tice..
hebo me real..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Pa ne moze da se opise koliko mi je ocajan danas dan (a i svima vjerujem)..Ovo nisam dozivio u skorije vrijeme,ovakav poraz na kladionicarskom polju..Sve sto sam uplatio na uzivo i ovako,sve sam promasio..Nevjerovatno..Nego da pocnemo redom:
Cambridge (12-0-0 skor kuci) igram 1 i bas sad kad ga prvi put igram ove godine oni gube od Grimsby-ja..
Arsenal 2 (2-2 kraj)
Sve one 1+pp..pola njih je na poluvrijeme 0-0 bilo..
Igram posle uzivo na poluvrijeme Brentford 5+ (3-1 poluvrijeme) i York 3+ (0-2 poluvrijeme) i jos dodao 3-4 para koja su dosla..I ostaju sve isto..Na Brentford pada 4 gola u prvo, 0 u drugo..
Manchester samo 2-0..Dosla je ta H1 i 1-1 ali su te kvote bile pasulj..
Derby je prekrenuo u zadnji na 3-2 ali nista kad su Premier ligasi zajebali..
Pogledajte sao Real smrdljvi 1-0 u 7.min i tako ostaje..U sta se pretvorio ovaj sljam od tima..pih ..sto je ovo...Jedino sto je doslo je Liverpool..pih..kakav dan,ovo je nevjerovatno..Sve je krenulo od pisljivog Brooklyn-a sinoc..pih..
za sjutra 2 tipa(tenis)
sharapova-vise gemova(19.5) kvota 1.80
halep-manje gemova(19.5) kvota 1.80
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cekam jos City za sutra za 26 eura , toliko sam nesto siguran da bih sutra singlirao sa bar 20 eura sto mislite posto ne bi valjalo da se gradim na ovakav dobitak .
ucestvujem.... zahvali se nachu monrealu koji je i mene zakopa doduse za 10 puta manje
Poceo sam malo on line, dobar sam nocas 35earsenal drugi go, lokeren drugi go, derbi 1
![]()
Tu es mon héro!
sto recu,samo kontra i vece su sanse u startu
Sent from my iPhone using Tapatalk
momci dajte neki prijedlog za danas..
Sent from my Nexus 4
evo na bet ima u ponudi zeta protiv novog pazara, aj neka neko trkne do tamo da vidi jesu sta namjestili
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Rookie ce znati ao bude sto![]()
Tu es mon héro!
Dje se igra to i kad
sent from cp
Evo se igra,zeta vodi 1-0 a igra se u bar na stadion mornara
Budućnost
E to ce doc neki prelaz sumanuti
sent from cp
Dobro bi bilo kad bi znali :tears_of_joy:
Budućnost
mciti 4+ za danas
Bolje je svoje jaje no tuđa kokoš.
20:00 Stutgart-Bajern----> Stutgart +1 kvota 3.00 bet365
Bajern ima 15 pobjeda u 17 kola, 10 bodova vise od drugoplasiranog i mec vise...Stutgart kompletan, Bajern bez Robena, Riberija, Svajnija i Martineza...Iako je Bajern po tradiciji favorit, mislim da ce ih Stutgart namucit veceras.
Chelsea NG 1.66
Tottenham 3+ 1.57
Napoli 1 1.53
I nije neka ponuda danas.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks