a dobro, uvjek se moze osvanut ispred sportskog ka sto smo znali nekad...ili zvat tetku iz DPS-a.
a dobro, uvjek se moze osvanut ispred sportskog ka sto smo znali nekad...ili zvat tetku iz DPS-a.
a sto se tetke tice mrka kapa, a da se ceka ispred sportskog i puste tri karte u prodaji pa da popizdis poslije toga ne isplati se. isto ja ulazim u godine, nij emi za srce zdravo toliko nervoze
ali definitivno se ne bi ni malo zalio, dosao bi do karte pa makar tetku u DPS uclanio, tj sve 4 bi bile u DPSali gostovanje, pa tu bi uzivao
![]()
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kuku jada, 52-gi na FIFA rang listi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Stefan Mugosa u Jang Bojs.
Vešović izgleda potpisuje sa Torinom na tri godine. Ako se nametne i ako bude napredovao biće to odlična stvar za reprezentaciju.
Savo prelazi u Zvijezdu, a uz Savića i Zverku (koji nam je neophodan u veznom redu) Vešović bi mogao da omogući Savu penzionisanje.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Vukcevic starter za Bragu, odlicno'
P.S. dobio crveni u 30 minut. dupli zuti, bice pregorio
Last edited by lepetanac; 25-01-14 at 18:54.
Je li ko gledao Siti? Kako je Joveta igrao?
edit:
Pardon. Ovi stručnjaci iz Vijesti pisali da je igrao pola sata, sad gledam na BBC izvještaj, nije bio ni na klupi...
Last edited by rebel; 26-01-14 at 14:10.
Vešoviću svako dobro želim, prije svega zbog reprezentacije ali prosto sumnjam da će napraviti bilo kakvu karijeru, sve i da ga Torino angažuje. Sem brzine, ne vidi mu se drugog kvaliteta. Nikakav centaršut, slab u duelima, nikog predriblao nije u srbijanskoj ligi a navodno je ofanzivni vezni trebao da bude kad je došao u Zvijezdu. Neće ga on za Torino zaigravat, moguće neđe u rusku ili kinesku drugu ligu.
ĆIRO BLAŽEVIĆ: Dočekaću da me i Savićević zovne, iste bih sekunde prihvatio poziv
28. januar 2014. Share
„Još čekam i dočekaću, ako Bog da, da me i Savićević zovne. Iste sekunde bih prihvatio taj poziv. Žao mi je što moj učenik Kranjčar nije uspio da dovrši divni započeti posao, ali je Crna Gora ipak dokazala da je fudbalska sila, iako ste relativno mali“, bile su prve riječi koje je novinaru Arene Danilu Vukotiću uputio legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević, koji ne pomišlja na penziju, iako mu je 80 godina.
Arena podsjeća da se već petnaestak dana „u komšiluku“ priča samo o njemu, a od kad je preuzeo tuzlansku „Slobodu“, Tuzla opet živi fudbalski san.
Ovaj je čovek velike harizme privlačio pažnju gdje god da je radio – u Kini, Švajcarskoj, Iranu, Bosni i Hercegovini...
Tuzlaci su ga dočekali euforično, na početku njegove 27. „dionice“.
„Ta je euforija samo uzvrat, jer ja volim ljude, sine moj, i oni to prepoznaju. Tako to traje oduvijek“, kazao je Blažević.
„Ovo naše balkansko podneblje, to uvijek kažem, daje najveće igrače svih vremena. I znam zašto je to tako, uvijek prepoznam našeg igrača, čim primi loptu, majku mu j.... To je zbog istorije. Naši su narodi bili dugo okupirani. Našu si đedovi i prađedovi morali da se razvijaju, da koriste razne trikove, fore da bi egzistirali. To smo mi naslijedili u genetskom kodu. Ne možemo daleko doći sa varkama u ekonomskom smislu, ali u fudbalskom možemo“, kazao je Blažević.
e da i mi to ocemo docekati, kad mu se ovakvi treneri samo pozivaju a mi Brnu kao suvo zlato drzimo
Jes, pa da mu se kumara ljuti posle.
Slazem se.
Pitam se da li su serdari iz saveza ovih dana u kontaktu sa našim kapitenom i da li mu pružaju bar moralnu podršku.
Izvozali su ga i Marotta i onaj blentavi Thohir i sad trenira bez ekipe dok čeka razriješenje prelaznog roka.
Ogriješio se Juve o njega... no nije im prvi put. Nisu ni Del Piera bolje ispratili.
Koje smo srece u pola kvalifikacija bi odapeo papke
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
koje smo srece, ovaj ce umrijet (u dubokoj starosti nadam se - zbog njega) a brna ce i dalje bit nas selektor!
Kad je zrijeb za kvalifikacije za ep?
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
23.februara
http://www.sportal.rs/news.php?news=118322
Evo izgleda da je rijeseno sve za Vesovica i Torino, samo mi nije jasno jos kako ce mu naci non EU mjesto.
A ja sam danas citao da je veliko pitanje oce li potpisati ugovor sa njima bas zbog tog non EU mjesta.
http://www.tuttosport.com/calcio/ser...ovic+pap%C3%A0
Pise odje i da je trenirao sa njima iako jos nista nije rijeseno.
Ja mislim da je to za treninge za Torino i navodno traženje mjesta isposlovao Rajo Božović, ne bi li se ko navukao na tu priču pa kupio Vešovića. Iskreno govoreći, ne znam bi li Vešović mogao u Dečić zaigrat u prvi tim. No dobro, dako se ja prevarim, ništa protiv momka nemam...naprotiv, očekivao sam da će biti nešto od njega.
neko ko nema nista protiv njega a pljuje stalno po njemu nema do tebe.
momak je sasvim solidan i tesko Rajo moze nagovoriti ljude u Torino da trenira sa njima samo da bi se on bolje prodao. niti je Rajo tako jak u fudbalskim krugovima niti Torino tako neozbiljan tako da ti prica ne pije vodu.
a sto se tice njegovih fudbalskih kvaliteta nije da nema, a prije svega mlad je igrac i pokriva citav desni bok a moze i sredinu da igra.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks