nothing comes from violence and nothing ever could
Povrijedjenih nema, sigurno.pa se čekaju ronioci kako bi se utvrdilo da li ima povrijeđenih ili poginulih.
tuga.
R.i.p.![]()
Sve 4 zimske gume nisu pomogle..
P.S. bice ova dvojcica kao nova za 100e![]()
Last edited by Archi; 28-01-14 at 21:39.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
rekao bih da su vise odmogle nego pomogle
She is only here to annoy herself!
Dobro je jadan vise, ne crnjaci ovdje o odmaganju zimskih guma. Pusti narod da se nagrdjuje.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ođe nema toga, da se pita ima li poginulih, povrijeđenih, nego počinje rasprava o gumama i o tome da će dvojka bit' za 100e kao nova. ahahah
Onu je dupe spasilo.
Gume čule nisu.
2 kutije polirke one on jupola i ka nov.
Bijo si poziw koi se neodbija
Nsx je li moguce ovo? Bukvalno mu tocak preko vrata prodje I mali ustade kao da nista nije bilo :-o
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Gumeni covjek, gumena zena![]()
Tu es mon héro!
Spustio se zadnji kraj auta po silasku s trotoara pa je teziste bilo na drugu stranu.
Tako meni izgleda.
Ma to je dijete, dijete je elasticno, ja cesto u san legnem na moje dijete sa mojih 104 kila, pa mu nije nista. Ono jes, vristi ispod mene i dere se, pa me to probudi, ali generalno mu nije nista![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Nije mu nista shipak, dozivotno ce nositi ozhiljke na licu a mnogi znaju da ustanu posle udesa ali ako ima unutrasnje krvarenje moze kobno da bude.
Prije 3 minuta motor se podvuka izmedju 2 auta.
Unisten motor dosta
Kolko vidim sa tarase, cini mi se da je momak dobro
Last edited by Draka; 31-01-14 at 15:48.
Vjerovatno ce biti prica kako su mu kola ulecela i da ce na sledeci motor staviti jos glasniji auspuh jer se tako stite od mrznih vozaca automobila....
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks