Sto bi rekao moj drug sandor, I SVIJET JE PLAKAO.
Sto bi rekao moj drug sandor, I SVIJET JE PLAKAO.
1908.
Da se prisjetimo kako je veli EL KOMANDANTE odbrane Real Madrida iscukao nevaspitanog igrača Hetafea. Od tada svi paze kako razgovaraju s njim.
EL KOMANDANTE
kako sam plaka tad iako sam bio vec magarac veliki. voljeo sam toga covjeka sprdnja. zadnji pravi igrac koji uziva u igri. pa poslije duge pauze ulazi i krece biciklo sa onakvom nogom. to je srce. a koliko samo odlicnih igraca na ovom klipu sto su igrali u ova dva tima i uopste u ital. ligi. sprdnja
Možda i najveće đuskanje ikad, ne bih mogao da odredim pjesmu koju bi bilo najbolje pustiti uz ovo... pakao od ekipe. Šteta za one malerske penale protiv Bajerna, gasili bi 10. put ligu šampiona - PJEŠKE.
![]()
Da se prisjetimo..Iako ne navijam za City a i slabo ko odje ..Ipak je ovo epic moment
E ovo je stvarno prelijep momenat bio, cak sam se i radovao golu, a eto nikakvog motiva nisam imao.![]()
Uništavanje, demoliranje, masakriranje, deklasiranje, nedoraslost, neravnopravnost, totalni fudbal, ponižavanje... ne znam kako još ovo da nazovem. Kakva dominacija, kakav one-side-game u finalu jednog velikog takmičenja. Bruka.
Pepe je samo pokazao ko je glavni na terenu i kome smiješ da vičeš, a kome ne. Doktor fudbala, štoperčina-beton, + jak ka' bik. Svaki tim bi ga poželio i platio grdilo za njega, ali Real ga nikad neće prodati. Kepler Lima ''GasiAlbina'' Pepe!
Gigsy niko ne spori da se ponio ko siledzija taj put, radi cega je to uradio, mi mozemo samo da mlatimo praznu slamu.. Znas i sam kad pukn nesto u glavu coek se ne pita sa svojim djelima koje cini u datom trenutku.. AL opet taj grubijan ima najmanje crvenih kartona od svih trrenutno najacih stopera na svijet, sto isto govori nesto o njegovoj nasilnoj igrri....
Pepe je debil i vazda ce bit. Pa neka se smirio.
Pa s obzirom da najboljeg planetarnog igrača nije mogao da čuva (jer igra sa njim, kako u reprezentaciji tako i u klubu), morao sam navesti onog koji je tik odmah ispod njega, da bi ljepše objasnio o kakvoj je doktorici fudbala riječ.
Pepe doktor fudbala![]()
u skladu s temom...rezultat kao i cuveni Bruno Pizul!
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks