mora da je izgubio nevinost u nejga
Fiksna cijena.
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
mora da je izgubio nevinost u nejga
Kad ovo pogledah,meni je drug cetvorku iz 2000 prakticno darivao za 3.400 :unconscious:
Vidi bila je jedna u Rokšped Golf dvojka crvena 4500€ je prodata, al auto je bio salon msm da je 20k imala na satu.
zamisli budale koja toliko plati golfa2...
Sto budale, predobar tripDobio je za 4.5 "novog" golfa...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Bez potpisa.
Sad kad bi opet krenuli da rade dvojku, i da se prodaje po 4500, to bi čudo bilo, svi bi je kupovali samo da ima klimu, abs i servo, sve ostalo isto.
Zasto da ne. Znas kad ce ova sedmica i sestica prezivjet sve sto i dvojka, nikad. Makse pazis je i mazis i posle 200 000km ode turbina, egr (ili dpf kako se kod njih zove) plivajuci zamajac, milion cuda koja nisu nimalo jeftina za zamjenu. Kupis novu golf2 i miran si narednih 20godina kud ces bolju investiciju. I ima dosta golfova 2 sa servom (ja sam vozio jednu, sad je vozi brat, jos radi bez greske), znam da neke imaju i fabricku klimu. Za abs vec nisam siguran.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Imaju i ABS...
Dvojke sad imaju problem sa bosh pumpom jedino zbog euro dizela. Jer njima vise odgovara onaj obicni dizel. Duja je proslavila VW ko nijedan drugi auto :-D. Ovo izgleda sto vise napredujemo sa tehnologijom sve losija auta se prave. Milion osjetljivih stvari, pazi ga I mazi opet ce te zaklat sa zamajcem, turbinom, egrom I ostalim sranjima.
17 Al-Isra, 37:
kupis novoga i miran si par godina,zamjenis ga onda za novog ponovo i tako .......a kad se kupi lamina sa placeva onda ima tih problema,sto si naveo.
Uf jokac za to sto ti pricas treba plata od par hiljada eura. Pa tako I rade u Njemacku. Kupe ga novog, voze dok je u granaciji, 100000, 200000km I onda ga ovi nasi uvezu I mi posle glavoboljamo :-) jos kad im vrate km pa ne znas ni koliko je prevrtio I koja ga je sve muka snalazila. I ja bi sad uzeo jednog golfa6 gtd nego mi ne moze bit :-)
17 Al-Isra, 37:
Mali objasnio:
Za ovo sam trebo otvorit novu temu....
Ma jebes temu, za ovo treba imat poseban podforum!
Nevjerovatno je koliko je Duja po Bisni. Konkretno sinoc Banja Luka, vozim dvije duje ispred, jedna iza, a sa ko zna koliko se razminuh jos. Katasrasno
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Da nema ko link ili sliku ili detaljno objasnjenje za promjenu sijalice kod novog Pola?
Odi u auto zetu, kupis kod njih i zamijene ti je... Meni nikad nece da naplate al im dam 2,3,5e kako kad
Sent from my iPhone 5S
Audoga jajaca ima u jajceSalim se ima i njih. Ali ni 10ti dio koliko Dvojcina. A ja kad je vidim na put vidim potencijalnog kamikazu.al
A stefke ne treba meni nego nekom drugu. I iz nk je.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks