Evo ga Rafa ponovo igra ka nov - poceo djelovat onaj andol sto popi poslije 2 seta..![]()
Kazem ja, ovo je choking na kvadratAko ne kiksa ovaj gejm dobice ga Rafa
![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Evo ga Rafa ponovo igra ka nov - poceo djelovat onaj andol sto popi poslije 2 seta..![]()
2 grogirana protivnika, oba na konopcima![]()
Da li opet sleduje choking?
EDIT Aj fala Bogu vise. Steta, prvi set je obecavao prelijepo finale...
Inace, ako je vjerovati nekim prognozerima sa ovog foruma, da ih ne imenujem, Wawrinka ce da osvoji calendar slam ove sezone![]()
Last edited by Recordare88; 26-01-14 at 11:11.
zao mi je sto se ovo ovko zavrsi. djelovalo je kao da cemo da vidimo stanimala, a na kraju superdosada. dobro je za goeinu sto je neko "drugi" uzeo slem, bice pakao u 2014.
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Posle prvog seta je lagano moglo ono - Game, set & match.
Ever tried.Ever failed. No matter.Try again. Fail again. Fail better.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
1. Rafael 14330
2. Nole 10620
3. Stan 5710
4. Delpo 5370
5. Ferer 5280
Od sutra..
Rafa je definitivno nedostizan u 2014 ali mislim da ce biti zanimljiva godina svakako..
bravo wawrinka na prvoj grem slem tituli.ko zna šta bi se sve izdešavalo da nije došla ona povreda ledja?ako se ne varam ovom titulom je otišao na mjesto broj 3 što je za svaku pohvalu
Nadal +1200 (14330)
No2e -1640 (10620)
Toni je nabavio lošu robu pred finalni meč
Milo mi je shto je dobio, ali je mora da izgubi jedan set kad je meni trebalo manje od 4 seta. Pih
pa ti napisa da vavrinka ne moze set uzeti
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Sve cestitke Wawrinki na osvojenom AO-u. Kao sto je i sam Nadal izjavio, nista ne treba da umanji njegovu pobjedu.
Zao mi je bas zbog Rafe. Ali valjda bude jos prilike.
Evo ga Rafin intervju nakon meca:
http://www.ausopen.com/en_AU/news/in...737985774.html
da mi je vidjet jedan jedini poraz Nadala da nije nakicen pricama o njegovim silnim povredama i agonijama kroz koje taj crni mucenik prolazi.. e greeeeotice..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ne volim nesto Djokovica ali mi ga je banja vidjet u ovaj spot Boba Sinklera kad drma sudiji stolicu :-)
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Federer je tokom dana doputovao na aerodrom Beograd sa Stanislasom Vavrinkom, a potom su nastavili ka Novom Sadu gde će od 31. januara do 2. februara biti odigran meč između Srbije i Švajcarske.
Federer je ranije najavio da neće igrati za svoju zemlju, ali se u međuvremenu predomislio i doputovao je u Srbiju. Švajcarci imaju ulogu apsolutnog favorita, pošto će za njih igrati i osvajač Australijan open Stanislas Vavrinka, a za "orlove" neće igrati Novak Đoković, Janko Tipsarević i Viktor Troicki.
Haha, kako im ga je zavukao Feđa
Logična odluka, Vavrinka je sigurno preumoran zbog AO i mijenjanja zone dok je Federer kulirao svih ovih dana.
B92
Pre tačno deset godina, drugog februara 2004. godine, Rodžer Federer prvi put je došao na čelnu poziciju ATP liste.
Federer je prvo mesto obezbedio pobedom nad Huanom Karlosom Fererom u polufinalu Australijan opena i potom je pao na kolena proslavljajući.
“Želeo sam da uživam u tom trenutku, samo jednom dolaziš do broja jedan“, kazao je Federer.
Rodžer je uspešno okončao turnir, u finalu je pobedio Marata Safina i osvojio svoju drugu Gren slem titulu.
Ukupno je Federer osvojio 17 Gren slem titula, od toga 11 kao ’broj jedan’. Rodžer drži rekord po broju nedelja provedenih na vrhu – 302, a vlasnik je i najdužeg niza kao prvi teniser sveta (237 nedelja).
Trenutno je Švajcarac na osmoj poziciji na svetu.
Kakvo gospoce![]()
Trebalo bi da ovo osvoji Švajcarska :smile:
Ruska teniserka Alisa Klejbanova uspjela je da pobijedi rak limfnih zlijezda i da se vrati na teren pocetkom avgusta prosle sezone. Zbog iscrpljujuceg tretmana igrala je samo 4 turnira prosle godine, ali zato ove godine igra full raspored i pocinje turnirom u Dubaiju.
http://gulfnews.com/sport/tennis/kle...odds-1.1287612
Svaka cast!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks