Repriziram The Wire...
Kakva serija covjece...
Treća sezona Person of Interest - dojajna!
Repriziram The Wire...
Kakva serija covjece...
Zavrsavam 7. sezonu Psych , kako je ovo fenomenalna serija sve je smijesno! Psych, Community i 30 Rock su najbolje komedije na svijetu. Arrested Development je van konkurencije, njima niko ne moze ni primac.![]()
khm, khm, Scrubs
Послато са ME173X уз помоћ Тапатока
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Meni je IASIP 50 puta bolja od Scrubsa. Zapravo, Scrubsi mi nisu ništa posebno. Nasmiju i to, ali ništa strašno.
DICIOTTO
Meni su Scrubsi suvo zlato
Nego, The League je mozda najpotcenjeniji sitkom trenutno
Hatfields & McCoys
http://www.imdb.com/title/tt1985443/?ref_=nv_sr_5
odlicna mini serija, po istinitom dogadjaju...
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Odgledah Black Sails i odusevih seOva serija prijeti da bude Top the Best. I sto neko rece prije Blackbeard... Jel moguce ono?
One Ring to Rule them all...
Kakva je serija Falling Skies, vrijedi li vremena?
Ja sam toliko serija poskidao (full sezona) a da filmove ne pominjem da nista ne gledam sem ponesto sto izadje sad... Well ****![]()
rm -rf /
Procitah nedje da bi trebalo pocetkom marta da je izbace, meni da gledam Malkovicha kako igra brundze bilo bi zanimljivo. Sad Februar i mart nece biti normalni sto se tice serija. Krenuo The Following, American Horror story se privodi kraju, The walking dead se nastavlja, Vikings, House of cards....
Last edited by Gandalf_White; 27-01-14 at 00:31.
Nisam znao da ima ljudi koji ne vole Community. Ima li kakvih ljekova protiv te teske bolesti?
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
True Detective sve bolji i bolji.
Mene je žestoko smorila (možda što sam imao veća očekivanja od projekta koji radi Spilberg), odgledah par epizoda, priča mi se sviđela pošto sam ljubitelj sf-a, ali nije po meni urađena, uvjerljiva kako bi mogla da bude.. što znam, odgledaj prvih 3-4 ep. pa vidi za dalje.
Inače još 2 dana do Fleminga - jizz in my pants :mrgreen:
Ima li prevod za zadnji True Detecitve?
Odgledala 5 epizoda 'Domaćica s Bosfora'...i namjeravam da budem istrajna...za sad![]()
Sell the Vatican, Feed the World!
http://www.imdb.com/title/tt2226342/?ref_=nv_sr_1
Skide cura, kaze da nije losa serijaA to je otprilike neki taj zhanr, samo ima sexa
![]()
će da odgledamo![]()
Sell the Vatican, Feed the World!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks