View Poll Results: Ko osvaja?

Voters
198. You may not vote on this poll
  • Atalanta

5 2.53%
  • Bologna

0 0%
  • Cagliari

0 0%
  • Catania

0 0%
  • Chievo

0 0%
  • Fiorentina

12 6.06%
  • Genoa

1 0.51%
  • Internazionale

20 10.10%
  • Juventus

65 32.83%
  • Lazio

16 8.08%
  • Livorno

1 0.51%
  • Milan

28 14.14%
  • Napoli

11 5.56%
  • Parma

2 1.01%
  • Roma

21 10.61%
  • Sampdoria

1 0.51%
  • Sassuolo

7 3.54%
  • Torino

0 0%
  • Udinese

2 1.01%
  • Verona

6 3.03%
Page 205 of 305 FirstFirst ... 105155195201202203204205206207208209215255 ... LastLast
Results 5,101 to 5,125 of 7617

Thread: Calcio Serie A, Sezona 2013/2014

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

ne znam sto vise da mislim za macarija stvarno.
    dobar je trener sigurno, samo previse tvrdoglav.
    vrijeme ce pokazati jeli on pravi covjek za ovaj (nadamo se) novi proekat intera.
    ova utakmica protiv juvetnusa ce biti bas veliki test za sve. ne znam sta moze uraditi za ovih nedelju dana, al ako ponove igru kao iz ovih zadnjih meceva ima da nam pukne petarda samo takva.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Naravno da Mazzari nije pravi trener. On je tu da drzi uzde dok se ne startuje pravi projekat o kome sam vec pisao. Meta za naslednika je Cholo Simeone, ako to izboksuju...San snova...

Juventus smo vazda dobijali kad smo najslabiji bili. Prosle godine tresnuti posle preokreta, ocekujem gašenje na nihovu livadu ponovo...
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    1,727
    Thanks Thanks Received 
    1,286
    Thanked in
    857 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Katanija u gostima imala skor 0-0-10, do utakmice sa Interom danas.

Zaista je teško pronaći riječi kojima bi se opisala situacija u italijanskom fudbalu. Ne želim nikog da vrijeđam, niti da provociram, ali jednostavno je tako.
    Prije samo tri ipo godine, ovaj Inter je bio šampion Evrope. Osvajač ''triplete'', gazili su sve pred sobom. Danas ne liče ni na šta, ubjedljivo najgori tim lige dolazi na Meacu i uzima prvi bod u gostima ove sezone. To je prije par sezona bio nezamisliv scenario.
    Zar nije bolje, kvalitetrnije, zanimljivije prvenstvo kad svako svakog moze da dobije nego kad se zna unaprijed pobjednik? Tu se ustvari vidi snaga timova sa donjeg dijela tabele kad oni mogu da dobiju ili zakinu velike. A i Murinjo je pretesko izlazio na kraj sa ovakvim ekipama (jesmo 2010 stvarno svakog gasili ali nije on tu bio samo te god) tako da me ne cudi ovaj kiks. U Italiji nikog lako ne mozes dobit evo koliko pricam to opucih se, ali kome, kome posluku porati?
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    1,727
    Thanks Thanks Received 
    1,286
    Thanked in
    857 Posts

Inace nije los Konate iz Djenove. Doveli su jos propaliteta iz Milana, Juventusa i Rome (Antonini, De Ceglie, Motta i Burdiso) i ono, sto znam mogli bi lijep fudbal igrat da ih ne trenira najgori trener na planeti Gasperini.
    Nocas su mu igrali 3 (TRI) lijeva beka po lijevoj strani - Marchese, Antoneli i De Ceglie. Kako je to izveo, ne znam...
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

daj mu ti godinu dana pa ces vidjet kako ce igrat kao prije 5-6 godina kad su gazili svakog kuci

Thanks Thanks Given 
    1,727
    Thanks Thanks Received 
    1,286
    Thanked in
    857 Posts

Prevara je to. Murinjo ga je preporucio Interu, ovi potrcali da ga uzmu i znamo kako se zavrsilo.
    Los je, namrtvo je los, gori je od Macarija pa mos mislit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Haha moj tripleta , svaka ekipa posle Murinja znamo kako prodje on kad vidi da se vise nista ne moze osvojit digne sidro

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Interu se vrace za onaj cirkus u vezi Guarina i Vucinica Neka sad navijaci protestuju.. Vrlo je moguce da bi Mirko donio danas prevagu u korist Intera

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Inace nije los Konate iz Djenove. Doveli su jos propaliteta iz Milana, Juventusa i Rome (Antonini, De Ceglie, Motta i Burdiso) i ono, sto znam mogli bi lijep fudbal igrat da ih ne trenira najgori trener na planeti Gasperini.
    Nocas su mu igrali 3 (TRI) lijeva beka po lijevoj strani - Marchese, Antoneli i De Ceglie. Kako je to izveo, ne znam...
    Prvi put gledam Konatea, svidio mi se, sasvim dobar fudbaler za Genou, jos je 93 godiste.
    Gasperini je uzasan, bas nema damu, samo kad mu vidim onu mlaku facu, smuci mi se. A ovo za tri lijeva beka samo on moze, to nidje na svijetu nema.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Zar nije bolje, kvalitetrnije, zanimljivije prvenstvo kad svako svakog moze da dobije nego kad se zna unaprijed pobjednik? Tu se ustvari vidi snaga timova sa donjeg dijela tabele kad oni mogu da dobiju ili zakinu velike. A i Murinjo je pretesko izlazio na kraj sa ovakvim ekipama (jesmo 2010 stvarno svakog gasili ali nije on tu bio samo te god) tako da me ne cudi ovaj kiks. U Italiji nikog lako ne mozes dobit evo koliko pricam to opucih se, ali kome, kome posluku porati?
    Ti ako ti je merak da gledaš izjednačenu ligu, idi brate pa uživo prati Crnogorsku Telekom, svako svakoga dobija a i namješta se taman ka u Italiju. Precrtana liga, samo s manje timova i stvarno nema neki tim koji se kvalitetom izdvaja ka Juventus tamo.

A ne moš kad su svi loši i svi se raspadaju, Juventus jedino gasi redom jer je stvarno najmanje loš, Roma i Napoli ove godine za LŠ - ovi ostali su smehoteka. Katanija je danas ladno došla da uzme bod Interu, to se viđelo po tome kako su igrali. Meni samo nije jasno kako Inter dozvoljava da mu u prvih 11 igraju neki tipovi kao što su Rolando, Đonatan, Huan Kesus, Kuzmanović itd. Dok za Kambijasa i Milita mogu razumjet (oće da ih ispoštuju do kraja jer su svoje najbolje godine dali Interu), ove ostale baš ne shvatam. Eo tvrdim ti da je Kuzmanović igrač za Jelen SuperLigu, a kod Macarija Kovačić $edi na klupu da bi ona kesa igrala.

Thanks Thanks Given 
    1,727
    Thanks Thanks Received 
    1,286
    Thanked in
    857 Posts

Moraju pod hitno da se dovedu Mirko i Cicarito, i naravno da Macari igra hrabrije, tj. da se makne sa formacije sa 3 stopera i igra sa 2, ili da ga gone u pm!

Kakva je Macari pizda govori i cinjenica da je na utakmici sa Djenovom, pri rezultatu 1:0 za Djenovu, u 84 minutu htio da ubaci Zanetija ali mu je Zanetti rekao da ubaci Bottu jer je ofanzivniji i on je to uradio. Umalo je Bota dao gol glavom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Ti kea da je Inter neki veliki klub i da drzi do toga kakve KESURDE mu se uopste primicu trening kampu da ne nabrajmo sad zadnjih 15 godina kolko me sjecanje sluzi ko se tu sve naigrao i nahasao paruljina

Thanks Thanks Given 
    1,727
    Thanks Thanks Received 
    1,286
    Thanked in
    857 Posts

.
    Ti izgleda samo citas ono sto ti se svidja a ostatak posta iskuliras. Nije samo ujednacena nego i kvalitetna cim moze Katanija da zakine Inter, ili Lacio Juventusa, Sasuolo Milana, Chievo Napolija. Shvacas li mrcio se ti?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ne može nikako bit kvalitetna liga čiji šampion ne može da prođe grupu u LŠ u konkurenciji Galatasaraja i Kopenhagena.

Tačka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ti ako ti je merak da gledaš izjednačenu ligu, idi brate pa uživo prati Crnogorsku Telekom, svako svakoga dobija a i namješta se taman ka u Italiju. Precrtana liga, samo s manje timova i stvarno nema neki tim koji se kvalitetom izdvaja ka Juventus tamo.

A ne moš kad su svi loši i svi se raspadaju, Juventus jedino gasi redom jer je stvarno najmanje loš, Roma i Napoli ove godine za LŠ - ovi ostali su smehoteka. Katanija je danas ladno došla da uzme bod Interu, to se viđelo po tome kako su igrali. Meni samo nije jasno kako Inter dozvoljava da mu u prvih 11 igraju neki tipovi kao što su Rolando, Đonatan, Huan Kesus, Kuzmanović itd. Dok za Kambijasa i Milita mogu razumjet (oće da ih ispoštuju do kraja jer su svoje najbolje godine dali Interu), ove ostale baš ne shvatam. Eo tvrdim ti da je Kuzmanović igrač za Jelen SuperLigu, a kod Macarija Kovačić $edi na klupu da bi ona kesa igrala.
    Sto se Intera tice, slazemo se osim za Juana Jesusa. Momak je veci talenat i potencijal od Varana. Ali igra u rashodovanu ekipu i naravno vidi mu se. Bice nerealan, garantujem.

Kad vidim Kuzmanovica...Odma neka nelagoda, bol, kisjelina..

Moraju pod hitno da se dovedu Mirko i Cicarito
    Sto ce ti oba. Treba jedan napadac.

Hiljadu puta pisem, trebaju nam dva beka, 2 na sredini, jedan napadac i jedan stoper. 6 igraca, i da se oslobodimo 8 igraca na ljeto kojima isticu ugovori. To je to, da mi oce dat tu ekipu da je poslozim

Handanovic
    Ivanovic - Jesus - Zouma - Baines
    Duncan
    Botta - Kovacic
    Alvarez
    Chicharito - Icardi

Skroman sa parama - GASI ITALIJU.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

al da smo vas nadigrali jesmooo, barem to priznaj..

Thanks Thanks Given 
    1,727
    Thanks Thanks Received 
    1,286
    Thanked in
    857 Posts

Quote Originally Posted by Black View Post

Sto ce ti oba. Treba jedan napadac.

Hiljadu puta pisem, trebaju nam dva beka, 2 na sredini, jedan napadac i jedan stoper. 6 igraca, i da se oslobodimo 8 igraca na ljeto kojima isticu ugovori. To je to, da mi oce dat tu ekipu da je poslozim

Handanovic
    Ivanovic - Jesus - Zouma - Baines
    Duncan
    Botta - Kovacic
    Alvarez
    Chicharito - Icardi

Skroman sa parama - GASI ITALIJU.
    Zebavas da bi ti ovo bila ekipa? Kakav Duncan crni Black Mislio sam da ce biti nesto od njega ali pogledah nekoliko utakmica Livorna i nema razlike izmedju njega i Muntarija, GRAMA TEHNIKE NEMA. Znaci njega gasi u startu.
    Na Icardija se prigamo jer je mlad i tripujemo da ce nesto biti od njega ali znake zivota ne daje, tako da i njega gasi.
    Bejnsa isto gasi jer je Englez i zgazili bi ga u Italiju.

Mirka i Cicarita rekoh jer na Icardija i Milita ne racunam ozbiljno, a jedan od trojca Palacio, Vucinic, Cicarito bi morao biti na klupu jebiga. Neka raspodijeli trener minutazu kako najbolje zna.
    Trojac iz Porta nam treba - Danilo (desni bek), lijevi bek zaboravih mu ime i Fernando da se kolje umjesto Kambijasa. Na njih bi pukao 50 miliona ali barem znas sto imas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Zebavas da bi ti ovo bila ekipa? Kakav Duncan crni Black Mislio sam da ce biti nesto od njega ali pogledah nekoliko utakmica Livorna i nema razlike izmedju njega i Muntarija, GRAMA TEHNIKE NEMA. Znaci njega gasi u startu.
    Na Icardija se prigamo jer je mlad i tripujemo da ce nesto biti od njega ali znake zivota ne daje, tako da i njega gasi.
    Bejnsa isto gasi jer je Englez i zgazili bi ga u Italiju.

Mirka i Cicarita rekoh jer na Icardija i Milita ne racunam ozbiljno, a jedan od trojca Palacio, Vucinic, Cicarito bi morao biti na klupu jebiga. Neka raspodijeli trener minutazu kako najbolje zna.
    Trojac iz Porta nam treba - Danilo (desni bek), lijevi bek zaboravih mu ime i Fernando da se kolje umjesto Kambijasa. Na njih bi pukao 50 miliona ali barem znas sto imas.
    Sto je ovo..

Duncan i ne treba da ima tehniku, igao bi mi DMF kao Gatuzo, crnac pun snage, KRVNIK, navidas ga da trci, kida, grize..Motivacija 24h ljudsko meso za dorucak
    Icardi je najperspektivniji mladi spic, samo je u glavi vidimo se. Gasio Juventus 4 puta. Da ga pravi trener dovede u red, pruzi sansu ugasio bi sve.
    Baines je fizicko cudoviste sa nerealnim sutem a zna i dugu da uvali na trepavicu. Kako italijani, nije to Italija ka nekad no sve vrane sad...
    Nikad vise Porto da se ja pitam, vazda smo iz DZAKA ***** ***** IZVUKLI...

Od Alvareza bi na trekvaristu napravio Sneijdera na steroide, Kovacic djeluje duboko i raznosi box to box sa vucom lopte, driblinzima i distribucijom. Botta sa eksplozivnoscu, brzinom i nerealnom tehnikom djeluje sa desne..
    Ovo je moja realna ekipa, sa 4-5 pojacanja i rasprodajom vrana. Znaci ne milioni kamioni, 30 milki ulaganje uz prodaju i proglasen za TSO 2 u Milano. Naravno duga dobra klupa..
    Last edited by Black; 27-01-14 at 01:08.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    Ako su mi jasne emisije ovakvog tipa po Italiji...

uvijek su u Italiji imali emisije ovoga stila...novinari uglavnom iliti poznate licnosti iz svijeta filma, muzike koji su vatreni navijaci odredjenih klubova...onako su gomili prate utakmice uzivo...i tu su uglavnom desavaju scene i spektakli ovakvog zanra...zato ce Italija i njen Calcio ostati uvijek nesto posebno , sa smekom i emocijom koju na primjer spanska premijer sapunica nikad nece imati!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i da, pozdrav za lijek prijeki ! ciao bello

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najveci problem italijanske lige je novac. Italijanski timovi ga ili nemaju (Milan, Fiorentina, svi klubovi donjeg dijela tabele), ili njihovi vlasnici ne zele da ulazu (Inter, Juventus (mada ruku na srce njima sad ne treba ulaganje), Roma). Jedini tim u Italiji koji zaista posluje slicno velikim evropskim klubovima je Napoli, ali i oni su morali prodati najboljeg igraca da bi doveli pojacanja.

Isto vazi i za managere- Rafa Benitez je jedini trener svjetskog glasa u Italiji. Konte je izuzetno talentovan trener, ali za pravo, evropsko priznanje njegovih zasluga mora postici vishe u CL-doci makar do polufinala. Ovo ostalo su ili novajlije, ili isluzena garnitura koja prelazi iz jednog u drugi klub koji onda vodi godinu-dvije a zatim ide dalje.

Ako pogledamo transfere-za italijansko trziste transfer Strotmana od 17 miliona eura je bio tretiran kao transfer bomba. U Engleskoj, Spaniji, Njemackoj i od skoro Francuskoj o takvim transferima se pise na 67-oj stranici novina. Nije nedostatak novca samo problem u domenu transfera, vec i u domenu ulaganja u mlade igrace- osim Juventusa, niko zivi u Italiji to ne radi, salje igrace iz akademija u drugu ligu na pozajmice ili ih koristi za potkusurivanje kod transfera, jer se nema novca da se plati citava suma za igraca.

Calcio je od sredine 80ih pa do sredine 00ih bio najbolja liga na svijetu. Ono sto su klubovi propustili da urade-komercijalizacija tog uspjeha. To je lekcija koju je Premiership, Real Madrid, Barcelona i Bayern Muenchen dobro naucio-pa se sad zato i vrte najvece pare tamo i uzimaju najbolji ugovori od TV kuca i sponzora. I zato je, recimo, jedan Alvaro Negredo mnogo veca zvijezda trenutno od jednog Fernanda Llorentea, iako su obojica igraci slicnog kvaliteta i u slicnoj formi. Italijanski klubovi (a to posebno vazi za Juventus, Inter i MIlan) jednostavno ne koriste dovoljno snagu svojih brendova na trzistu-a ona je i dalje pozamasna.

Ja dosta cesto gledam SerieA i mora se reci: ima tu i solidnih timova i interesantnih igraca. Problem je, sto trenutno nisu in, sto nikom nisu interesantni po Evropi. Tu situaciju moraju da poprave. I naravno, da zabrane suludne transfere po pola igraca, pozajmice sa pravom otkupa i shashave improvizacije tipova kao Galjani i Branka koji kad ne znaju kako da kupe igraca bace pola talenata iz akademije na nekog Muntarija ili Kuzmanovica, jer im to bukvalno urnishe fudbal. I naravno, da se trosi vise novac (vazi za ove koji ga imaju, a nece). Shvatljivo je da se nema. Shvatljiva je takodje zelja da se zaradi. Ali kada ne mozes da odrzavash veliki tim na nivou na kom se navikao da je, a od njega ne zaradjujes novac (slucaj Milan, recimo)-vrijeme je da se tim proda onima koji mogu u njega da ulazhu, a ne da se pushta da propada zbog ne znam kojih razloga.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Najveci problem italijanske lige je novac. Italijanski timovi ga ili nemaju (Milan, Fiorentina, svi klubovi donjeg dijela tabele), ili njihovi vlasnici ne zele da ulazu (Inter, Juventus (mada ruku na srce njima sad ne treba ulaganje), Roma). Jedini tim u Italiji koji zaista posluje slicno velikim evropskim klubovima je Napoli, ali i oni su morali prodati najboljeg igraca da bi doveli pojacanja.

Isto vazi i za managere- Rafa Benitez je jedini trener svjetskog glasa u Italiji. Konte je izuzetno talentovan trener, ali za pravo, evropsko priznanje njegovih zasluga mora postici vishe u CL-doci makar do polufinala. Ovo ostalo su ili novajlije, ili isluzena garnitura koja prelazi iz jednog u drugi klub koji onda vodi godinu-dvije a zatim ide dalje.

Ako pogledamo transfere-za italijansko trziste transfer Strotmana od 17 miliona eura je bio tretiran kao transfer bomba. U Engleskoj, Spaniji, Njemackoj i od skoro Francuskoj o takvim transferima se pise na 67-oj stranici novina. Nije nedostatak novca samo problem u domenu transfera, vec i u domenu ulaganja u mlade igrace- osim Juventusa, niko zivi u Italiji to ne radi, salje igrace iz akademija u drugu ligu na pozajmice ili ih koristi za potkusurivanje kod transfera, jer se nema novca da se plati citava suma za igraca.

Calcio je od sredine 80ih pa do sredine 00ih bio najbolja liga na svijetu. Ono sto su klubovi propustili da urade-komercijalizacija tog uspjeha. To je lekcija koju je Premiership, Real Madrid, Barcelona i Bayern Muenchen dobro naucio-pa se sad zato i vrte najvece pare tamo i uzimaju najbolji ugovori od TV kuca i sponzora. I zato je, recimo, jedan Alvaro Negredo mnogo veca zvijezda trenutno od jednog Fernanda Llorentea, iako su obojica igraci slicnog kvaliteta i u slicnoj formi. Italijanski klubovi (a to posebno vazi za Juventus, Inter i MIlan) jednostavno ne koriste dovoljno snagu svojih brendova na trzistu-a ona je i dalje pozamasna.

Ja dosta cesto gledam SerieA i mora se reci: ima tu i solidnih timova i interesantnih igraca. Problem je, sto trenutno nisu in, sto nikom nisu interesantni po Evropi. Tu situaciju moraju da poprave. I naravno, da zabrane suludne transfere po pola igraca, pozajmice sa pravom otkupa i shashave improvizacije tipova kao Galjani i Branka koji kad ne znaju kako da kupe igraca bace pola talenata iz akademije na nekog Muntarija ili Kuzmanovica, jer im to bukvalno urnishe fudbal. I naravno, da se trosi vise novac (vazi za ove koji ga imaju, a nece). Shvatljivo je da se nema. Shvatljiva je takodje zelja da se zaradi. Ali kada ne mozes da odrzavash veliki tim na nivou na kom se navikao da je, a od njega ne zaradjujes novac (slucaj Milan, recimo)-vrijeme je da se tim proda onima koji mogu u njega da ulazhu, a ne da se pushta da propada zbog ne znam kojih razloga.
    bravo, svaka cast momak!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije sve u parama, nešto je i u pametnom i kontrolisanom ulaganju.

Thanks Thanks Given 
    3,019
    Thanks Thanks Received 
    3,665
    Thanked in
    1,661 Posts

Zubi su mu u redu, koljena ne bas, al ajde, ugovor na godinu dana.

Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Stadioni su najveći problem... Milan od tv prava zarađuje koliko i Real i Barsa (ili neznatno manje, izbacao je ranije neko podatke od prošle godine)...
    #fakenews

Page 205 of 305 FirstFirst ... 105155195201202203204205206207208209215255 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)