sto ima od dobrih butika po Novom i Igalu?Ima li snizenja?
sto ima od dobrih butika po Novom i Igalu?Ima li snizenja?
nema ti realno nidje nista,barem sto se tice ove sportske garderobe.cijene u krv.
mislio sam doc do tamo da vidim ima li neka dobra trenerka,pa bi vidio i od ovih nesporskih butika ima li sto.:orange:
Imas u Trendu dobar popust, ne znam sto je ostalo od brojeva ali bile su bas dobre cijene. Ostale radnje imas i u Kotoru. Mislim da ti je u BD najbolji izbor a i cijene, iznenadio sam se sa dobrim cijenama za onaj Nike butik u starom gradu a i od ovih sto bi ti rekao nesportskih ima svasta, tj imalo je svasta, ne znam traju li jos snizenja. Najbolje ti je kad ako ides vec u HN da podjes do Trebinja...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Mislis da u Trebinju ima te robe bolje nego recimo u Novom?
Sigurno je jeftinija, povratis pdv a i mjesano ti je 6e a heineken 1,5e...
Jokac, ne znma okle ides, ali ako je iz Ko, sto ne odes do Pg?
Kakvo najavljuju vrijeme za 31.jan, kad bude Dzibonijev koncert? Da znam da li da planiram da idem put Novog.
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
Ja svakako idem, ali izgleda kisa.
Mada, ja bi Giba slusala i po kisi![]()
Uh, i jaMalo je reci da ga volim. Vec sam ga slusala, ali njega nikad dosta. Na trgu ce biti?
Vele: oblacno i suvo..ako bude tako, onda odlicnosamo se nadam da nece biti velike guzve, jer je trg mali, a garant ce biti masu ljudi. Bolje bi bilo da je na Skveru, veci je prostor.
Bio prije 2-3 mjeseca,sto se robe tice cijene vise manje iste.Popit pivo i pojest pizzu jest jeftinije i to dosta,ali cijene u prodavnicama prehrane i robe iste kao u HN.
Guzve ce bit sigurno,i ja bi vise volio da je na Skver al sta da se radi.Dodji ranije da uvatis neku normalnu poziciju.
I oni koji dodju sa foruma, obavezno da nalijepe stiker konobarice (s banera) na lijevi obraz. Dimenzije stikera ne bi trebalo da budu vece od 1.5 x 2.3 cm.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Bolje nemoj, nema apsolutno ništa da valja.. skoro da i ne postoji neka primjetna razlika između robe zastupljene u buticima i s druge strane u kineskim radnjama. A dobar dio 'nesportskih' butika u ponudi ima komade identične onim na tezgama u Merkatu, naravno po višoj cijeni. Sportska odjeća i obuća su priča za sebe.. iako su 'originali', zapravo radi se robi druge klase.
The more things change, the more they stay the same.
Ma sve je to "prava roba" ali po mom misljenju je to roba koja ne prolazi standarde recimo jedne Njemacke, tacnije roba sa greskom, koja se nabavlja po vjerovatno veoma povoljnoj cijeni...
kako da vidimo gresku?gledam trenerku da kupim i prvi put u ovo godina sto imam da vidim da su brojevi 5,6,7.uvjek su bili konfekcijski.sad ne mogu se uvalit u nijednu trenerku sve mi nekako "skicano":tranquillity:
Jokac, šta je čudno?
Uvozni proizvodi: Cijena evropska, kvalitet balkanski
Izvor: RSE
Last edited by starwalker; 27-01-14 at 21:12.
The more things change, the more they stay the same.
cudno da se ne moze uzet taj kvalitet kod nas.a cijene iste ili vece nego vani.tebi nije?:frog:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks