Neka iskustva sa golfom 7tdi,1.6?
Jer nema onu donju zastitu kao sto imaju dizel modeli, macke se motale po dvoristu cijele zime ispod haube golfa, i drugog passata b5.5, posto ja bas cesto izadjem u grad uvjek je motor "vruc" kad se vratim, pa macke su to iskoristile kao radijator, a na passat nisu mogle da udju bas zbog te zastite. Jednu noc, ne meni licno nego majka, htjela sa upali auto cuje neku buku ali se auto upali, kao zene inace, nije obratila paznju na to no rekla aj da krenem, i poslw nekih 100m joj se ugasio ato i culo se nesto na motoru.
Prije toga auto je bilo servisiran u ovlascenom servisu
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Neka iskustva sa golfom 7tdi,1.6?
Poz za sve i srecan bozic onima koji slave,meni treba preporuka za dobrog mehanicara ili servis za vw vozila,golf 4 tdi 130ks pd,trese na ler i cima a dijagnostika top,pa me nagadjanja skupo kostaju kod kvazi majstora, pomagajte i poz.
Maki, 069015527
Fala fabia i za pm,moze jos neka preporuka dobro ce doc,rekose mi i za miluna u tolose iskustva s njim?fala.
Dobar. Mozda bih ga vozio, sa 3.6 naravno...
Sad vidjoh golf 3 vr6 na pg mn tablice. Zamisli ti tu staru lokaru koju mi gradjani sipamo izmedju ostalih lokara koje imaju. Aj ove nove I razumijem ku.ce se ali ovo me je zaboljelo. Mora da im to treba da bi brzo zavrsili neki posao. Posto su ono bas azurni kad se radi o bilo kakvom poslu.
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Svetlana Vujanovic je dugo vozila jednu...
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ne misli svako da ste budale,svi to znaju
Hahahahaha kakav tek st !
But if you never try, you'll never know..
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
dobar ,bas dobar.:02.47-tranquillity:
Kitu moju dobar.
vozis ga pa ti smeta kiti?ili kako...![]()
Vozio sam ga 2-3 sata. Socialan.
Svaki golf je dobar...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
dobar autic.za porodicu.:02.47-tranquillity:
za moje godine je odlican.:encouragement:
ima li ko u cg da bi mi mogao ugradit rikverc kameru i povezat je sa fabrickim displejom u tuarega 2008god, ne znam tacan naziv ekrana(navigacije)
Bookmarks