Page 362 of 876 FirstFirst ... 262312352358359360361362363364365366372412462862 ... LastLast
Results 9,026 to 9,050 of 21880

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

zato što kad bi neko htio da skreće lijevo blokirao bi sve ove od iza dok prođu oni iz suprotnoga smjera a to je prilično prometna cesta
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,636
    Thanked in
    2,736 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post

Sinoć sam tek saznao recimo da nema pravo vozač da skrene u kozaračku ulicu iz pravca okova kada se ide prema kružnom toku. Kažu pišu se kazne u visini 60 eura ako skreneš. Moraš da ideš na kružni pa da se vratiš i skreneš u kozaračku(valjda se tako zove). Lično mislim da je to jedan vrhunski primjer najvećeg mogućeg gadluka. Očima ih ne mogu viđet(saobraćajce).
    Dobro poznavanje saobraćajnih propisa. Predpostavljam da one "crtice" po putu tebi ništa ne znače pa ih ne gledaš...

Tako je već 5 godina.

Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
    Last edited by Bugi; 26-01-14 at 14:00.
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

To je ukrasa radi
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ne samo to, vec se napravi haos u bulevaru kad neko hoce da skrene lijevo, pa zakrci cijelu lijevu traku bulevara.
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Malo li se divlja po crnogorskim cestama nego treba još i saobraćajce uklonit...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Ne samo to, vec se napravi haos u bulevaru kad neko hoce da skrene lijevo, pa zakrci cijelu lijevu traku bulevara.
    Eto imamo genija koji kažu da je normalno skretati lijevo iz onog položaja. Većina koja ovdje pljuju po Saobraćajcima u manjoj ili većoj mjeri krše zakone pa nastane kuknjava i pljuvanje kad popiju kaznu.
    Imali smo čak i slučaj gdje čovjek kaže da je sramota što testiraju na alkohol kada su slave.
    Za ovih 15 godina koliko sam vozač kaznili su me 2 puta. Kod Mileniuma za prestrojavanje bez žmigavca i jednom za prekoračenje brzine što sam u 2 ujutru vozio 60 preko krivog mosta, naravno propisano je 50 i oba puta su mi pisali prijave tj. nisu htjeli da prime 20 €. To su neviđene sitnice, ali ne pljujem po policajcima jer sam prekršio zakon.
    Po meni je jedino problem selektivno kažnjavanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam sreo osobu kad se priča o temi saobraćajnih kazni da je imala lijepu riječ za saobraćajnu policiju i visine kazni.

Sinoć sam tek saznao recimo da nema pravo vozač da skrene u kozaračku ulicu iz pravca okova kada se ide prema kružnom toku. Kažu pišu se kazne u visini 60 eura ako skreneš. Moraš da ideš na kružni pa da se vratiš i skreneš u kozaračku(valjda se tako zove). Lično mislim da je to jedan vrhunski primjer najvećeg mogućeg gadluka. Očima ih ne mogu viđet(saobraćajce).
    Za ono skretanje bih najmanju kaznu 150 stavio. Nego dje si ti polagao vozacki?

Thanks Thanks Given 
    1,201
    Thanks Thanks Received 
    1,983
    Thanked in
    1,083 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    ... nisu htjeli da prime 20 €. To su neviđene sitnice, ali ne pljujem po policajcima jer sam prekršio zakon.
    Sta znaci ovo prvo boldovano?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    33 Posts

Ada mito.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by GaD View Post
    Quote Originally Posted by Rakun View Post
    ... nisu htjeli da prime 20 €. To su neviđene sitnice, ali ne pljujem po policajcima jer sam prekršio zakon.
    Sta znaci ovo prvo boldovano?

Nisu htjeli da mi oproste za 20 € tj kako ti N_L reče nisu htjeli da prime MITO

Thanks Thanks Given 
    1,201
    Thanks Thanks Received 
    1,983
    Thanked in
    1,083 Posts

Pa sto se samoneuhapsi zbog mita? Ili makar oni?

Mislim kad smo do postovanja zakona.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by MimiR' View Post
    Za ono skretanje bih najmanju kaznu 150 stavio. Nego dje si ti polagao vozacki?
    A zbog čega bi stavio kaznu 150 eura OBJASNI. Ja sam polagao kad si ti u gaće pišao. Aj sad objasnoi zbog čega? Zašto se smije skrenuti kod Volija a ne smije u Kozaračku ulicu?

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

A zbog čega bi stavio kaznu 150 eura OBJASNI. Ja sam polagao kad si ti u gaće pišao. Aj sad objasnoi zbog čega? Zašto se smije skrenuti kod Volija a ne smije u Kozaračku ulicu?
    Ti si "polagao kad se on u gaće pišao".
    Da li si položio ?
    Kod Volija ne praviš kolonu,dok kod skretanja u lijevo koje postoji u tvojoj glavi i u glavi ljudi koje pod hitno treba isključiti iz saobraćaja praviš kolonu iza sebe + blokiraš ljude koji izlaze iz Kružnog.
    No' je odlično što takvi vozači kao ti izbjegavaju kružni tok

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zato sto kod volija nema semofora, samim tim vidis kad neko skrece i imas drugu traku, i ne pravi se guzva. A dolje kad te uhvati crveno, pa se nakupi kola, i onda neko zaglavi da skrene i dodje do zastoja.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidimo kako si fino polagao, sve si objasnio.

Evo ti gornja dva posta odgovor zasto i kako (;

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Astra01 View Post
    Zato sto kod volija nema semofora, samim tim vidis kad neko skrece i imas drugu traku, i ne pravi se guzva. A dolje kad te uhvati crveno, pa se nakupi kola, i onda neko zaglavi da skrene i dodje do zastoja.

Objasni, tj nađi saobraćajno pravilo koje definiše ovo o čemu pričaš. Kod Volija su ranije bile nerealne gužve a kod onog skretanja za Kozaračku ne pamtim da sam ikad naletio na problem iako masovno skreću u tu ulicu što je razumljivo.

Thanks Thanks Given 
    1,497
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    596 Posts

Није то уопште истина, иначе сви скрећу на те семафоре лијево, живио сам на стари, пола људи које знам то раде. Јесте може доћи до блокирања те траке ал исто као и код Волија има друга трака из које право можеш ићи

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Objasni, tj nađi saobraćajno pravilo koje definiše ovo o čemu pričaš. Kod Volija su ranije bile nerealne gužve a kod onog skretanja za Kozaračku ne pamtim da sam ikad naletio na problem iako masovno skreću u tu ulicu što je razumljivo.
    Nzm kad sam u zivotu cekao onamo kod volija da prodjem (pricam kad idem od str lukoila prema okovu tj kruznom) jer uvjek je druga traka slobodna. A masu puta mi se desilo da onamo kod kozaracke ili kako se vec zove neko skrece lijevo, dok prodje napravi zastoj, jer ti kad stanes na semofor ne vidis gdje ce on dok ne krene, ili ako je dao zmigavac a iza njega ima par auta, pa tek onda ti, o5 ne vidis, dok onamo kod volija kad se primices vidis gdje ce i lagano se prestrojis. To je prva stvar, druga stvar je ta da je kruzni od volija dosta udaljen, a onamo je udaljen nekih 150 metara, tako da potpuno je opravdano, jer sad sto neko nece da predje 150m vise treba da se stvara velika guzva. I treca stvar ima znak da ne smijes da skrenes, tj da mozes samo pravo i desno, prema tome ne davi i potpuno je opravdano sto kaznjavaju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kod volija bas nikad guzve nije bilo, dok se ovamo napravi kolona kad neki strucnjak krene da skrece iako je i horizontalnom i vertikalnom signalizacijom naglaseno da je skretanje zabranjeno.

Nego eto ima likova koji ne znaju ni osnovne saobracajne znake...

Thanks Thanks Given 
    1,497
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    596 Posts

Није ође проблем што је означено да се не смије већ да је иста ствар као и код Волија. Није истина да се код Волија гужва не прави, чак је оно скретање врло безобразно и мало ли је удеса било, небитно из којег разлога

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kod volija nema ni kruzni ni semafor, tako da nije ni priblizno isto...

Thanks Thanks Given 
    5,233
    Thanks Thanks Received 
    9,472
    Thanked in
    4,593 Posts

kod volija uhapsiše nekog, ne može se proći. ne viđeh bronxa na uviđaju
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Astra01 View Post
    Nzm kad sam u zivotu cekao onamo kod volija da prodjem (pricam kad idem od str lukoila prema okovu tj kruznom) jer uvjek je druga traka slobodna. A masu puta mi se desilo da onamo kod kozaracke ili kako se vec zove neko skrece lijevo, dok prodje napravi zastoj, jer ti kad stanes na semofor ne vidis gdje ce on dok ne krene, ili ako je dao zmigavac a iza njega ima par auta, pa tek onda ti, o5 ne vidis, dok onamo kod volija kad se primices vidis gdje ce i lagano se prestrojis. To je prva stvar, druga stvar je ta da je kruzni od volija dosta udaljen, a onamo je udaljen nekih 150 metara, tako da potpuno je opravdano, jer sad sto neko nece da predje 150m vise treba da se stvara velika guzva. I treca stvar ima znak da ne smijes da skrenes, tj da mozes samo pravo i desno, prema tome ne davi i potpuno je opravdano sto kaznjavaju.

Ti si vjerujem tom ulicom prošao 5 puta u životu. Dok se nije otvorio "Naš diskont", Voli na Stari je razbijao. Gužve koje su se stvarale na tom skretanju su tokom novogodišnjih praznika bile takve da je kolona bila po 500 metara. Dakle nije samo to poenta već je poenta da je skretanje prema voliju identično onom kod Kozaračke, stim što je kod skretanja za Kozaračku postavljen semafor. Isto će biti i kod Volija kad šerifu bude isplativo da napravi nadvožnjak koji će povezivati taj dio sa bulevarom Save Kovačevića. Takođe, nikada ne čuh da je neko kažnjen zbog skretanja put Volija a jesam čuo da se kažnjavaju ko uđe u Kozaračku. Jasno je da ne smiju da diraju potencijalne kupce Bokana.

Kad su već tako kuražni da sprovode zakon, što ne zađu na bulevar đe u svakom trenutku ispred zgrade T-coma bude 5 auta i nikom ništa. To što je u špicevima cijela traka zauzeta vozilima to nikom ništa. I opet ću da ponovim, da je nepostojanje trake koja se trebala napraviti za one koji treba da skrenu u Kozaračku klasičan propust onih koji su osmislili projekat za bulevar Josipa Broza. Isto važi i za skretanje kod Volija. Ali zato su bili dovitljivi da stave znakove(koji su u slučaju Kozaračke postoje dva znaka u tom pravcu u kojem jedan pokazuje pravo skretanja a drugi samo za pravo).

Ista je situacija sa raskrnicom pete proleterske i josipa broza đe je zbog klasičnog neznanja izostala traka za skretanje u josipa broza dok je za skretanje put zlatice učesnicima u saobraćaju ostavljeno 5 metara dužine trake za uključenje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa kaznjava se tamo jer ima znak da smijes samo pravo i desno, a kod volija nema nikakav znak. Vjerovatno su te znakove stavljala neka lica koja su malo strucnija od tb.

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,636
    Thanked in
    2,736 Posts

Kada idući put budes skretao kod Volija lijevo, baci pogled desno i Vidjećeš.... PA NIŠTA - NEMA PUTA

Onda baci pogled kada budeš želio u Kozaračku da skreneš i pazi da te neko ne zavari sa desno...

Pametnom je ovo dosta...

Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Page 362 of 876 FirstFirst ... 262312352358359360361362363364365366372412462862 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)