Cijelo vrijeme smo bolji, ali Amelia i Bonera dvije debilčine... No evo, dođe sve na svoje. Balo lijep go, Pazzo predator pravi.
Čija li je ovo reinkarnacija gore, blago meni. Moderatori, molim vas, reagujte.
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Pazzzzzzzzzzzzoooooooooooooooooooooooooooo
Cijelo vrijeme smo bolji, ali Amelia i Bonera dvije debilčine... No evo, dođe sve na svoje. Balo lijep go, Pazzo predator pravi.
Čija li je ovo reinkarnacija gore, blago meni. Moderatori, molim vas, reagujte.
DICIOTTO
Ne treba nam Ibra, we have Pazzoookakav udarac, haos... Igra nula
Sent from my iPad using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ja ne vjerujem kakav je prekid napravio igrac Kaljarija kod prvog gola Milana. Koliko kod da ih ne volim, milo mi je sto ce dobit.![]()
I can't explain and I won't even try
Potpuno zasluzena pobjeda..Balotelli,kakva ljepota iz slobodnog..Pazzo vazda na pravom mjestu. Inter 0-0 protiv Catanije i padam na njih samo..Nevjerovatno..
Rutinska pobjeda, mašina je počela da melje...
#fakenews
Trebao je Thohir uzet Vucinica,sad mu je ovaj remi dodatno ulje na vatru..Situacija je bolja u drugom milanskom klubu,posebno nakon spektakularne pobjede protiv Kaljarija..Idemo breeee.. Forzaaaa Milan !!! Evropa sad na 5 bodova
Katanija u gostima imala skor 0-0-10, do utakmice sa Interom danas.
Zaista je teško pronaći riječi kojima bi se opisala situacija u italijanskom fudbalu. Ne želim nikog da vrijeđam, niti da provociram, ali jednostavno je tako.
Prije samo tri ipo godine, ovaj Inter je bio šampion Evrope. Osvajač ''triplete'', gazili su sve pred sobom. Danas ne liče ni na šta, ubjedljivo najgori tim lige dolazi na Meacu i uzima prvi bod u gostima ove sezone. To je prije par sezona bio nezamisliv scenario.
Pa znam da se ljudi uvrijede ovdje kad se to iskomentariše, odma se ufate španske lige i nekog prepucavanja i previše ličnoprimaju, zato sam i naglasio da ne želim da vrijeđam.
Macari ka da igra f. manager, samo gleda karakteristike i pozicije i to je to. Imam osjećaj da iz kuće prati treninge, ono prenose mu pomoćnici preko telefona što se radi![]()
Sa srecom!
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Kako se popišmanio ovaj Naingolan... Boli ga što nije u Milan prešao, pa sad svašta za navijače Milana po tviteru priča.
![]()
DICIOTTO
Kakav je ovo debil. Nevidjeni.
Ishak Belfodil na pozajmicu bez prava otkupa u QPR do kraja sezone. Nevjerovatne greske Mazzaria, ovo je bas kriminal sto radi covjek. Iracionalan strah od mladih igraca.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
sumnjam da je to u pitanju.
da vidi u njemu potencijal za ovu sezonu, zadrzao bi ga sigurno kao sto je slucaj sa botom.
Prijatelju, taj Bot je stiga prije 5 dana u Inter (ti to bolje znaš valjda, no ja), nije ga moga proslijedit direkt na pozajmicu. Ugasiće ga na ljeto, vjerovatno.
Originally Posted by Cika Dzo
Izruguju se bolesnom narodu, samo oni znaju zašto. Meni je ovaj klip tužan namrtvo.
Ja ga odgledah cijelog jer znam ovog tipa sa reklama za Ladbrokes.
Samo ću reć' da su mi do večeras bile simpatične.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Mazari ide ka tome da bude najgori trener intera ever.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks