Ja ako je kos ili gem razlike nego u klad ne igram jer kladionicari su toliki majstori da rijetko promase za vise od poena...samo mi recite dje igrate poene igraca jer na bet365 nema nesto bo zna
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Doslo je i meeks i batum. Juce im je dobar tip bio 2 na Guimaraes.
Ja ako je kos ili gem razlike nego u klad ne igram jer kladionicari su toliki majstori da rijetko promase za vise od poena...samo mi recite dje igrate poene igraca jer na bet365 nema nesto bo zna
Doslo je sinoc sve (ovo sto se igralo posle ponoci),a to jes,malo 'ebu sa tim granicama,ali sto znam,bas cesto vidim da je ta granica koju su oni postavili ustvari i postojala ali je pala,tako da ako oni analiziraju tipove rano ujutro ili cak u toku noci za naredni dan,ima smisla da oni stvarno ne lazu nego postavljaju stvarne granice,ali jbg kad one panu,neka smisljaju novi nacin rada...ovo se odnosilo na neke slucajeve,ne pricam za sve tipove,jer dosta tipova je OK i moze se naci kao sto oni napisu...a inace,vidim i ja da je Pedja najbolji,ne mogu nikoga izdvojiti pored njega.
Edit: Ne znam ni ja dje poene na igrace da odigram,koja online kladionica?...inace Meridian je hendikepiran oni stavljaju okruglo poena pa ima manje,vise,X..kakvi retardi....inace mi smo odje hendikepirani po tom pitanju jer u okruzenju (Srb,Hrv.) ima masu lokalnih kladionica sto nude dobre granice na igrace i to...inace znam da postoji kod nas ona lokalna kladionica Volcano,kolko znam oni imaju to,mislim da je tamo dobra ponuda na poene igraca,ali nisam siguran
Last edited by Pterodaktil; 24-01-14 at 13:25.
Batuma ja nijesam sinocnasao na bet365. Ispratio samo Gimaraes i ne znam koji bi kosarkas 16+... Ostalo i ne nadjoh.
Tu es mon héro!
@prcko,mislim da smo svi odje sitani prvih liga,dje se najvise pada.jbg momci to sto postavljaju prate,analiziraju,imaju neke informacije...sto se mene tice zasad je sasvim ok,za tih 5e mjesecno vala...
Sa prvim dijelom ovo da se pada na prve lige se ne slazem, sa drugim se slazem u potpunosti. Nego ce nas banovati zbog komentara a ne postavljamo tipove. Cekamo gospodara
da se javi, aj srecno danas momci.
Inace? E'o. Ti? Moze.
pada se svudje,ne mozemo generalizovat,ali evo vise od 10 godina se kladim i ne vidjeh neke vajde od tih prvih liga,no ajde sad
Jeste ali makar gledas meceve, znas igrace, postave, trenere, terene i uslove za igru... Opet je veca sansa da pogodis (pricam iskljucivo o mojoj igri a to je 3+ i 0-2, dakle samo golovi) nego ove neke timove i igrace za koje nikad cuo nijesi
Inace? E'o. Ti? Moze.
pa svrha ovoga je da ne razmisljas, nego da uplacujes samo![]()
jes jes :-P
sve su prilike da cemo danas morat da razmisljamo,nema jos nina s tipovima![]()
Ima li na bet65 za igrače da daju poene?
Ja ne nađoh. I ovaj hokej me ubi, je li kod njih 1 ili 2, Money line 1 or 2 ili sma poklizao i na to.
Pumba full ti je inbox
Evo Meridijan mi javi da je otvoreno novo uplatno mjesto u ul. 4 Jul, Zabjelo, zgrada Zetagradnja. Pa eto, nekom moze valjati ta informacija ako zivi u blizini zbog uplata i isplata na on-line. Bas ono kladionice nista ne zaradjuju...
![]()
Inace? E'o. Ti? Moze.
Do sad jedina kaladionica sa dobrom ponudom za broj poena igraca sto sam naso je www.fortunawin.com, ako ima neko iskustvo sa ovom kladionicom neka javi. Meni se cine ok.
Otvorio sam account, ali jos nisam poceo sa uplatama. Mislio sam od danas da krenem..
P.S. A imaju i gore ikonicu za HRV jezik.. :-)
momci,poslao je nino tipove ako neko nije vidio
dajte i nama smrtnicima kkoji predlog....
Nema koseva za igrace na 365. Mozda puste to kasnije...
Sent from my iPad using Tapatalk
Tu es mon héro!
Evo vam 4 sigurice od mene
Bajern 2
Danska 1
Selta GG3+
Arsenal 1-1 3+
uzivajte
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks