Jeste za onog ko nema kosu.![]()
Jeste za onog ko nema kosu.![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Look by Nikola
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Vasa Raickovica kod Ministarstva odbrane.
E'o ti brojevi telefona pa se raspitaj:
067 818-440 ; 020/245-975
E'o mozda je lakse ovako:
![]()
Last edited by desert de Lleó; 22-01-14 at 00:19.
I don't get lucky. I make my own luck.
Jedno 4 puta sam davao 15 eura za frizuru u frizerski u sami centar BG-a. Lik VEZE nije imao da me osisa. Ono, ok to izgleda al nikako kako ja zelim. Odem kod zene koja me vec godinu sisa za 2.3E. Svaki put je frizura bolja i bolja, niti treba da joj objasnjavam sto i kako.
Zato, nadji neku zenu da te sisa.
Moze i da te osisa.
I am so post-rock I shit sad birds.
Sto bih ja bez deserta brata mog. Jes da me ponekad iznervira ali ima dobru dusu.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
ljudi vi koji zivite u zgradama placate li mjesecno kome za odrzavanje filta i ulaza i tako to i kome i koliko? i imate li cistacicu u ulazu i koliko joj placate?
uselih se u novu zgradu pa se nadje kucni savjet pa traze harac po meni pa da uporedim!
prastajte
Ja placam 5€, a predlazem da platis i ti da ne bi kasnije silom placao 3x vise.
za te pare se odrzava lift, mijenjaju sijalice, placa cistacica (firma koja salje 2,3 da ciste-sasvim nebitno)
a koliko je stanova u ulazu tvoj zgrade?
Mi placamo po kvadraturi stana (po podacima iz katastra), 10 centi po kvadratu. Sad je valjda norma 20 centi, ali kod nas nece ni ovo da placaju, a ne sta drugo. U pitanju je zgrada od 50 stanova. Placa se upravniku zgrade (u pojedinim slucajevima uplata se vrsi na ziro-racun), a on posle rasporedjuje gdje i za sta treba. Za mjesecno odrzavanje lifta ide 30 eura, a ostalo zavisi od potrebe (popravke, krecenje, uredjenje prostora oko zgrade, obnavljanje fasade i slicno). Po zakonu je predvidjena i naknada za upravnika (visina se odredjuje po dogovoru izmedju stanara), ali ne znam koliko je ta praksa rasprostranjena.
Sent from my 9790
ko tebe pohvata s pricama tvojim, orden mu treba dat!
Of topic :mrgreen:
Ulazi čovjek u servis za mobilne telefone i reče:
- Daj molim te, ugradi mi srpski jezik u telefon, zamalo ne ubih ženu i kuma !!
- Kako? pita serviser
Evo ovako je bilo: Moja žena, frizerka, pošalje mi poruku: - "Imam dva sisanja, i satiranje - zakasnicu kuci..!" Nakon pola sata šalje mi kum poruku: - "Jao kume, ala kuma dobro sisa ...!"
Počinuo sam otkad sam počeo da gubim kosu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
alibabicu?
On nije počinuo, a i biće da je neku transplataciju radio. Nije baš zaživjela, ali ima ženu.
njegova transplatacija ima zenu?
ahahahahahahaha
Ne, kod nas nisu dozvoljeni istopolni brakovi.
kamuflaza fata zalet..
da nije ko kisjelio kupus da mi proda jednu manju glavicu?
Šta je najbolje sredstvo za impregnaciju obuće?
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks