Mozesh u Meridian,ali poshto su debili koji ce mislit da je neshto namjeshteno,dace ti neku smijeshnu kvotu !
Zna li neko može li se u nekoj od ovih naših kladionica gađati raspored mjesta na evropskom u rukometu? npr ova prva 4...
Mozesh u Meridian,ali poshto su debili koji ce mislit da je neshto namjeshteno,dace ti neku smijeshnu kvotu !
...
A kako to,kontaktiras ih na chat jel ?
To bi trebalo da ide,prvo mjesto Danska,drugo Francuska pa Hrvatska i cetvrta Spanija![]()
Nece igrat...Igrao bi to da Lejkersi daju manje poena..Ne znam koliko je granica..Miami je poceo da igra jacu odbranu a Lejkersi su bez Steve Nasha (6.7 poena po utakmici) ,Kobe Bryant-a (13.8 poena po utakm.), Jordan Farmar-a (8.7 poena po utakm. i 4.7 asistencije po utakmici), Steve Blake (7.7 asistencija po utakmici ; 9.8 poena po utak.), Henry Xavier (10.1 poena po utakm.). Pau Gasol (16.4 poena po utakmici) je pod znakom pitanja. Moze i hendikep isto ali mi se cini da je sigurnije daju manje od 98.5 poena (granica na bwin) zato sto je Miami kritikovan jer ne igraju odbranu kako znaju (dozvoljavaju previse poena) pa su se sad uozbiljili..Sumnjam da desetkovani Lejkersi mogu dat preko 100 nocas..
Last edited by miha; 23-01-14 at 17:02.
zamalerisa li ga zamaleri sa tiketom od 50 centi![]()
I ja odigrah kec, i veci su pali zimi u Moskvu haha prvi put sto igram kosarku u evroligu ove godine. Dobro je
Nisam jos odgledao niti jednu utakmicu kosarke osim partizanove ali osjecaj na ovakve utakmice rijetko vara.
Imam osjecaj da ce onaj Bajern izgubit od galate, bjese dobra dvojka.
Nista sad ceka se Miami H1 pa sjutra tenisi tako to
Sent from Winterfell using iHodor.
A ova jedinica na CSKA je bila vidjena, nisam je odigrao jer pokušavam da se ogranicim na jedan singl dnevno![]()
Za danas partizan h2...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Bez potpisa.
Ufatih i ja ovaj Cska vise, nego zalud kad partizan ne moze dat 20 poena za poluvrijeme a ne 67 na kraj.
Slazem se.
Evo para, Nadal 1 kvota 1,65 :suspicion:
Evo neke crkavice ufatih.
Igrah ove lipsove od Partizana H2 +20.5 qq veze nemaju.... izgubice i +40
Pa sto bude
a sto je ovo,ne znam bi li bacio nesto na ovo da partizan ne izgubi preko 30 razlike kvota oko 1.9 ????
Last edited by NoLimit; 23-01-14 at 20:15.
samo da ne prodju kao protiv cska u moskvu
Who let the dogs out
jedan prokleti kosh !!!!!!!!!!!!!
U meridijan je 1.55,ali dobro to je meridijan...Nego,ja sam navijac nadala i necu igrat nista jer se mora klasik ispratit,nadam se da ce dobit.Ali,ali ima tu nekoliko stvari koje ukazuju na to da moze lako izgubit ovaj mec.prvo,oni zuljevi koji su ga zadnja dva meca sprijecili da odigra na svom nivou,mada generalno nije bas najbolje igrao ovaj turnir.s druge strane,supermotivisani federer,koji igra odlicno,mislim da je najvise pokazao na ovaj AO od svih igraca,zeljece da poslije cetiri poraza od nadala konacno trijumfuje a i osvoji makar jos ovaj GS,mada ovako kako igra moze i dalje bit kompetitivan.ne znam,ja sam uvijek pesimista kad nadal igra,mada me cesto demantuje,ovaj mec ako dobije s onim zuljevima protiv ovakvog federera onda je najbolji ikad,tacka.
moja prognoza bi bila da federer uzima makar set,ali je tu kvota 1.3 tako da vjerovatno vise gemova,a moguce i u 5 setova odigraju mec,nisu odavno(2009 AO).
[5/5]
0701 23-01 20:45:00 Barcelona-Unicaja
Poena na mecu i Pob 1[147.5] 1&+P 2,40
0690 23-01 17:45:00 CSKA-Real Madrid
Poena[149.5] > 1,86
0693 23-01 19:00:00 Fenerbahce-Panathinaik
Hendikep(-5.5) H2 1,82
0695 23-01 20:15:00 FC Bayern Munich-Galat
Hendikep(-4.5) H2 1,76
0694 23-01 20:05:00 Maccabi T.A.-Partizan
Koševa Gost[67.5] > 1,96
Da se smijem il da placem. Det iz a kvescn.
Slazem se.
Moram da se vadim na Spanska g.... kad ovaj usljivi Partizan veze nema....
momci,pustite se izbacanja tiketa odje ako ih prethodno niste postavili
kad bi svi mi izbacili dobitne i gubitne odje,na sta bi ova tema licila...dajte neke tipove i mozda neko obrazlozenje za to,pa da zajedno dobijemo ponesto
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks