To najveca provalo forumaaaa
To najveca provalo forumaaaa
1908.
izvini molim te![]()
Fiorentina - Siena
X-1
Ja cu na Bilbao sjutra probat 30e.
Namrtvo su mi u dobroj formi a Atletiko nekako imam osecaj da pocinje neki brodolom kojeg su najavili jos sa Seviljom.
Svakako dvojka mi je neodoljiva.
Nemoj i ti ka oni sa eurosporta kumim te bogom
radvanska je stvarno dobra,gledao sam njena zadnja 3 meca,moze ona vjerovatno i osvojit ovo.ali mi se nikako ne svidja njen stil igre,previse je defanzivna.zapravo,samo to i radi,defanziva,ceka gresku protivnika.cibulkova je skroz drugi tip,bas mi se svidja(i fizicki)agresivna,dosta jaki udarci s obzirom na njenu visinu.ako je servis bude slusao osvojice taj set koji najavih,siguran sam.nadam se finalu cibulkova-li na.
Ne svidja se ni meni nimalo,ali ona gazi trenutno sve pred sobom,ako uzmesh u obzir da je Azarenka dosta bolja od Dominike,onda ...zakljuchak sam donesi![]()
...
alo,ne diraj mi cibulkovuizbacila je sarapovu,pa nije ni ona za bacit u odnosu na azarenku.bas su lose igrale i jedna i druge protiv cibulkove i radvanske.ne znam,moze ici u 3 seta a za pobjedu cibulkove nisam siguran
heheh fino,finodobra je kvota bila jbt
Rosenborg (Nor) - Kristiansund (Nor)
pol 2+, kraj 5+
utakmica se igra u zatvorenoj sali, inace ove pripremne utakmice u norveskoj budu uvjek sa dosta golova..
Juce na 2 po jedan, prekjuce 1, prije toga isto 1 baca aaaaaaaaa oli dolazit vise![]()
rm -rf /
CSKA 1 .. Mora ta Realova serija nedje završit..
Miha, igra li Vejd večeras?
Može li na hendikep doć Majami?
Nisam znao da je tako mala kvota... Ne isplati se igrat tolike kvote, jedino uzivo da se ceka ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
ne igra vejd,moze hendikep..
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Krenuh na 3 kvotu i pade drugi. ******
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks