Archi,sto se sjekiras sto ovaj trol prica.Muka mi o5 da ih prosipam
'malobrcki'
Inace, prije noc-dvije momak je parkirao auto ispred kafane u koju je bio, kada se vratio do kola da uzme telefon koji je ostao unutra zatekao je slomljeno staklo i otudjen telefon. Auto se nalazilo odmah pored kafane, tako da nije bilo neko zabaceno i mracno mjesto vec bukvalno ka' u 'sred bijela dana'
But if you never try, you'll never know..
reci i koja je kafana...
(nečitko)
Dobro to nije ništa čudno.
Mojoj drugarici su razbili na parking fakulteta staklo jer je imala kutiju swarowski na sjedištu..
Mogu zamisliti kako im je bilo krivo što je samo bila kutija
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
vise njoj krivo nego njima
Njak Njak Njak
^ Upravo.
Ako kroz neke problematicne zemlje nosis na ruci kopiju Rolex-a od $10 i neko ti zbog toga ruku okine sigurno neces rec' "Kako sam za'ebao ove tipove, haha"
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
RWD Puggggggg...
Samo tren, kada se vratio neko je njemu ukrao telefon a u autu mu je ostavio drugi, tudji, takodje ukraden... :-) Shala mala, ne zamjeri...
Desilo se i mojoj koleginici, kod Vektre, chak blizu one rampe prema rtcg dje je kucica sa policijom... Popela se u kancelariju, shvatila da joj nema telefona, spushtila se dolje i slomljeno staklo, telefona nidje... CHak nije ni bio neki model...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
lome se stakla zbog metalnog novca koji ljudi drze u atuo, a kamoli zbog cega drugog...zato ja nikad nista ne drzim u auto da se vidi, bila to i kesa najobicnija...nema potrebe da rizikujem sa nekim narkomanom koji ce slomit staklo i otici...
no i kad ti slome staklo najmanja steta ti to bude, obicno i jos nesto ostete uz to...
nothing comes from violence and nothing ever could
strasne stvari![]()
Kad smo kod ovih akcija hvatanja lopova - šta obični smrtnik SMIJE da uradi ako uhvati lopova na djelu? Čuh jednu priču danas i sramota me je umjesto policije i zakona koji štite "prestupnike" (mislim - nije da sam iznenađena, ali je bruka što se radi)
Pa skoro ništa. AKo ga utučeš kriv si ti(i viša ti kazna nego njemu da je cijelo auto ponio). Jedino da zoveš miliciju itd. U suštini, najbolje je umlatit skota, vezat ga i onda zvat muriju i fino lagat pred sud da te je prvi napao. AKo ima još neko ko bi podrža priču to bi bilo to. Njegova riječ(lopovska) protiv tvoje. Mada, kod nas ako si lopov dosta često imaš i privilegije, jel te.
Upravo zato i pitam. Uhvatiše lika kako skida točkove, pa su zvali policiju. U policiji mu rekoše da može da ih tuži za napad (ako se pod napadom podrazumijeva zadržavanje dok policija ne dođe, ništa drugo se nije ni desilo), ovaj pristane, i na kraju su se dogovorili da niko nikog ne tuži (ovaj njih za napad, oni njega za krađu) i pustiše ga na slobodu. Da ne živim u državi u kakvoj živim, ne bih mogla vjerovati, ovako mi je sve to potpuno normalno.
Tik,tak,tik...
Bogme sumnjam da to i komandiri znaju a nisam ni za tužioca siguran(mislim na ovaj član zakona).
Ada kako ne znaju , po ovom zakonu oni rade , imaju ovlašćenja itd.
Pa imas onaj primjer od prije dvije nedelje kad je onaj kajakas uhvatio ona dva Konicara i predao ih policiji za kradju torbe neke starice
Tik,tak,tik...
Ipak moraš osjetiti u svoj toj nezgodi i malo sreće, eto se ni oni ne okoristiše, izgubili su vrijeme. povećala im se šansda da budu uhvaćeni, a sve zbog kutije.
Šta znači "za koje se goni po službenoj dužnosti"?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks