Penzija,star,ne moze,propada ...:lolblue::lolblue::lolblue::yipiiii:
E kakva sprdnja oko mreze. :lolblue:
Penzija,star,ne moze,propada ...:lolblue::lolblue::lolblue::yipiiii:
...
Svaka cast Fedexu odigrao vrhunski,opet ga je bar za sad milina gledat..
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Ada cus![]()
Fedex pozdravio sve koji su ga slali u penziju, a posebno Milojka Pantica.
E sad, igra sa kraja treceg i iz cetvrtog seta protiv Rafe-no no no. Igra iz prva dva-moze.
Raduje sto Rafa nije u bas reprezentativnoj formi ali ipak prednost dajem njemu, u nekom omjeru 65-35.
Deserve's got nothing to do with it.
Ne bi valjalo da je zavrsio u tri seta, ovako je osjetio pritisak i tenziju, mislim da je pozitivno sto je otislo u cetiri seta.
Bas lijep mec za gledanje, Fedex odlican.
uh mec sa Nadalom, navijam za Rodzera ali...22:10 je za Nadala..
Bice to poslastica kao i svaki njihov duel evo 9 godina vec..
Ich gratuliere Dir, Roger!
The more things change, the more they stay the same.
Doslo je vrijeme da se Nadalu naplati za sve.
Uvijek kad ga svi otpisu on se vrati jos jaci. Nevjerovatno kakav gospodin... Ovaj sport ce definitivno izgubiti svoju draz posle Olimpijade....
Tenis je pojavom Nadala i Đokovića uzdignut na veći nivo. Da biste dobili pomenute tenisere morate i 6 sati igrati ako treba na vrhunskom novou da bi ste dobili protivnika u mečevima u kojima odlučuju nijanse. Federer je obilježio period u kojem je uljepšao tenis svojom gracioznošću ali od toga nema "selameta". Dovoljno je pogledati skor koji Rodzer ima sa Nadalom u medjusobnim duelima i sve je jasno. Ne zaboravite da se Federer u mnogim mečevima iz prošle godine kretao fenomenalno, igrao odlično u okršajima sa slabijima od sebe a onda naleti na jače i izađe poguren sa terena. Mislim da Nadal kao prvo ima jaču psihu od Rodžera i u duelima sa njim djeluje superiorno. To je dokaz da Federer nije toliko velik teniser kao što ga fanovi prikazuju. Možete ga voljeti ali ne i nerealno dizati u visine. Mislim da Nadal lako ulazi u finale gdje će odrati Vavrinku ili Berdiha jer ni jedan ni drugi nemaju kontinuitet sa vrhunskim izdanjima. Vavrinka je izdušio poslije meča sa Novakom i ćao. Teniski svijet je uskraćen za dostojno finale GS-a na ovogodišnjem AO ispadanjem Đokovića.
:lolblue:
Hvala Bogu i svim srpskim svecima sto je Novak Djokovic digao tenis na najeveci moguci nivo.. Haos bez Rajka ostao.... Ipak dobro je sto se Djokovic pojavio jer tenis prije njega nikad nije imao sampiona kao sto je on... On je uveo meceve koji traju po 6 sastiHaos.
Ljudi koji poremećaj imate u mozgovima kada dajete ovakve komentare? Jel ti misliš da si ispao duhovit sa ovim preseravanjem "srpskim svecima" i tome slično. Ako nemaš što pametnije da napišeš onda se ne moraš ođe pomaljat sa ovakvim kvazidukljanskim sarkazmom. Đoković vs Nadal je najveće rivalstvo u svijetu tenisa ikada. To nije moja priča niti priča "srpskonebeska" nego tako kažu cifre i mnogi inostrani teniski stručnjaci. To što je mnogima Novak mrzan jer je pripadnik Srpskog naroda to nije njegov problem već isključivo vaš. Ko ođe priča da je Novak "uveo" mečeve od 6 sati? Teniski meč između Nadala i Đokovića na AO koji je trajao 6 sati je epski meč i nema tenisera koji će ponoviti takav tenis i takav tempo tokom tih 6 sati. I jesu podigli tenis na veći nivo i tačka. To što imate problem da prihvatite realnost jer vas bole uspjesi mrskog vam Srbina je ozbiljan mentalni problem.
Last edited by Director; 22-01-14 at 15:03.
Cifre tako kažu jel...? Ovo se samo na cdm može pročitat...
#fakenews
Direktor, po tvojoj prici ispade da je najvaznije u tenisu biti fizicki spreman i sposoban igrati meceve od 4 sata i vishe. Ako je tako, zasto onda gledas tenis? Podji fino u teretanu, i tamo ces da vidis ljude koji treniraju po 4 sata, dizu tegove, bendz i ostalo. Mnogo ce ti biti ljepse jer mozes da gledas uzivo za razliku od tenisa koji gledas samo na televiziji.
Mislim, ako iko cijeni i Djokovica i Nadala i Federera ovdje to sam ja. Ali se toliko nakupilo maloumnih izjava i konstatacija da je to strashno. Isto naravno vazi i za ove sto im je Djokovic mrzan jer slavi srpske svece ili jer ga je rodila majka (valjda da ga je rodio otac onda bi ga voljeli).
ovakvu sam ja prepisku komentarisao odje juce, pa me napadose pojedini...
nego, ostvarilo se ono sto sam prizeljkivao: nadal - federer u polufinalu.
jedini mec nadala koji gledam opusteno iz prostog razloga sto mi ni poraz nadala u tom susretu ne pada toliko tesko kad je sa druge strane veliki rodzer.
a vala ga i branite ko da vam je iz oka ispao![]()
Navijacki: Federer u cetiri seta. Realno-Rafa u pet.
realno Rafa u 3-4 seta
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks