Znaš kako, to su bili SOVJETI iz SSSR-a.
I nisu ulećeli u njemačku no su je pregazili, bar onaj dio koji su dohvatili...AMIN.
Sa druge strane, upravo si potvrdio ono što sam napisao. SSSR je bila MORE golema zemlja. Pa i nije tajna da gro jurišnih trupa su upravo dovučene sa dalekog istoka upravo iz ove grupe naroda čije kulturološke vrijednosti sam naveo.
Danas su one pronašle slobodu i mudrost , i naravno civilizaciju. Gle čuda, Islam je tamo našao uporište
Tako da ... šta da ti kažem.
Imamo, kako da ne, opet da nisi preskakao ono najosnovnije obrazovanje pa bi malo imao širu sliku ovih ratova od onih patetičnih koji laskaju porivu mazohizma.zatim, imamo krstaške ratove itd.
Kao prvo davno su bili MORE.
Kao drugo, upravo Islam je dobio ono malo jade kulture tako što je pokrao i prisvojio. SVi ti nesrećni pohodi su bili prvenstveno usmjereni protiv Vizantije koja je i platila teškim porazom. Najžalosnije jeste da jedan musliman se poziva na vjerske ratove....HAHAHAHHAHAHA
Tako da , svakako imamo tu i krstaške ratove...
Meni ništa, jedna seksualna fantazija proistekla iz rasne iskompleksiranosti, gdje je neko maštao o onim čistim ženama bijele pute...Što se tiče hurija, ne znam šta ti smeta u njihovom opisu.
Nego žalosno jeste da neko uslijed obećanja da će da dbije 40-ak androida da čini sa njima hopa-cupa na načine kakve zamisliti može.
Da se nije malo proka Muhamed preškartao, shvatam da tehnologija moćnog i mudrog je veoma dobra i da može ovo bez problema napraviti.
Sa druge strane mogao je proizvesti jedan multipraktik koji u zavisnosti od želje i seskualne fantazije se može prilagoditi. Ako bude to nebesko tijelo ( a jeste kako proka navede) slično ovom, onda čovjeku treba jedna rupa, jer ima jedan aparatić.
Nigdje u opsiima dženetskih orgija nije navedeno da će biti grupnog seksa, nego strikno je navedeno - da su Hurije nezajažljive i da ih ne može čovjek zasiti (odlično) i da će ih zadovaljavati jednu pa drugu i tako redom...a ako ipak može neki grupnjak onda može par komada još...mnogo je MORE i u bazen da se kupaš sa 40 žena odjednom, ane u sobu na krevet...makse.
KOliki god da su kristalni dvorci, spravljeni od safira i opala, sa tepisima od najmekše vune i kadife, sa posteljama od svile, sa posuđem od zlata ukrašenim sa biserima i dragim kamenjem...mnogo je brate 40 androida.
Uzgred imaju li neko dugme na sebe kada da budu napaljene ili su stalno stand by...pa ešto konam čovjek našao mir, u raju je šeta sa svojim kristalnim dvorcem, oće da napiše neku pjesmu kad ono iza svakog ćoška napaljeni andoriod se derunja.... .جعل الحب بالنسبة لي. , pa drugi treći...četrdeseti, plus ove zemaljske.
Đe se pripunjaju one koje nisu u upotrebi? Imaju li neki plakarić đe ih čoek pošene kad mu pukne više ona rabota od toliko hopa-cupanja, kad oće da ode na jedan sok ili da malo razmisli...
Još nešto mi je jako interesantno (a neću ovog puta spominjati biserne dječačiće) spominje se i posluga.
Čak šta više one će da dočekaju pravednika dok bude grabio ka svom kristalnom dvorcu i svi radosni će da utrče među hurije i ostalo pokućstvo i da se derunjaju da je gazda Mortimer na putu...
Ko je posluga? - vele da u džennet samo pravednici ulaze.
Zaista me interesuje ovaj odgovor... ko pere postelju poslije toliko...
I ne odgovori mi - čemu seks u raju? hahahahaha
Trebalo bi da ti više smeta to što je Bog u Bibliji opisan kao biće kojem izbija vatra iz nosa i usta, koji ima dlake po nogama i tome slično. Ili kad već pričaš o seksu, trebalo bi da te više zainteresuju seksualne fantazije i uputstva za silovanje i inceste, recimo u Drugoj knjizi Samuela 13, 5-14, pa onda Postanak 38, 15-30, pa onda Postanak 19, 30-36 itd.
Odlično, možemo da pričamo o Tevratu... you wellcome
Oću...Pozabavi se ti ovim stvarima, ostavi malo Frojda po strani...

... ko pere postelju poslije toliko...

Bookmarks