Ne moze svaki put na istu foru.
Tpraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!
Konacno da neko odigra mec zivota protiv Novaka i da ga dobije.
I don't get lucky. I make my own luck.
Ne moze svaki put na istu foru.
Deserve's got nothing to do with it.
Poraz mladog Djokaja..Prelako je ispustio brejk u zadnjem setu..posle toga je bilo ILI-ILI ali Warvrika je prevagnuo..
Milo mi je zbog Vavrinke. Potpuno zasluzeno.
Slazem se.
Bolji je pobjedio. Stan zasluzuje da bude u top 5.
Vazda se mucio sa Wavrinkom..Cini mi se i prosli Australian je slican mec bio
Ali isto je ovaj nesto klonuo bio...Ne znam. Nije vristao kod onih poena. Mozda se malo zasitio, emotivno istrosio itd..
Federer sanja Wawrinkin bekhend. Da to ima, Nadal ga nikad dobio ne bi...
Код нас у Рожаје су заставе на пола копља.
čestitke wawrinki na pobjedi potpuno zasluženo je dobio ovaj meč!
Svaka cast Vavrinki... Bas mislim da je Djoka$ napravio kiks sto je angazovao Bekera...
Koliko god to tebi zvucalo glupo, Wawrinka slovi za igraca najboljim backhandom u modernom tenisu.
To je nesto po cemu je co'ek poznat.
A taj Federerov backhand je precijenjen, milion puta dokazano protiv Nadala i njegovih top spin lopti.
Ko prati Federera, zna da mu taj backhand donosi preko 50% neiznudjenih gresaka.
Last edited by Sandor Kolar; 21-01-14 at 12:54.
Sandor ja bih rekao da je Vavrinkin bekhend produktivniji od ROgerovog, ali sam citao masu tih strucnjaka koji kazu da Federer tehnicki ima najbolji.... E da ne treba zaboraviti ni onog francuza ne mogu mu se sad imena sjetiti i on ima pakleno dobar jednorucni bekhend...
A sto se tice Federovog ove godine msm da je promjenio reket i da je zbog toga ima manje neiznudjenih gresaka kad igra bekhendom....
Mislis na Gaskea, Federer odkad je promijenio reket, manje grijesi sa bekhendom, ali Vavrinka stvarno ima ubitacan..
Federer je sa novim reketom (trenerom kako god) dobio dubinu i konstantnost, ali sigurno je Vavrinkin BH ubojitiji. Sto se tice ucinka protiv Nadala, svaki jednorucni BH je pod mnogo većim opterecenjem i teze je kontrolisati top spin Nadalov, ako se loptica ne udara bas rano i iz terena.
Smijesno je reci da je Federerov bekend bolji od Vavrinkinog. Jedino dje je bolji je u oku gledalaca, jer ga izvodi prelijepo, ali po svim drugim parametrima je Stanov masu bolji. I reci da Fedex ima neprevazidjen bekend je glupost prvog reda.
Kazu da Federer bolje igra taj backhand sad. Pominju reket, pominju Edberga. Nista to dok ne otrese Mareja, jer je Tsonga je bio odsutan u onom mecu. Volio bih da se sastanu Fedex i Nadal .Cisto da vidim taj backhand, jer ako je istina to sto se prica, dobice ga Fedex. I sto je jos bolja stvar za Federera je brza podloga u odnosu na proslu godinu. Evo, ima sve uslove da dokaze da nije za staro gvozdje. Ovo mu je najveca sansa da osvoji jos jedan GS.
Kako ce odje da vlada harmonija sad kad nema novaka vise....
Nadam se polufinalu nadal - federer. Kakva bi to poslastica bila.
Samo da rafa sanira nekako one zuljeve na rukama i moglo bi da bude kao nekad na njihovim mecevim.
Taman bi se napravio balans zbog ove brze podloge koja ce vise odgovarat federeru.
Samo da odrade ova cetvrtfinala kako treba.
Sent from my HTC One X using Tapatalk
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks