Manu - evo ako nisi saznao za državni
http://www.uzk.co.me/index.php?optio...id=219&lang=sr
odnosno
- Potvrda od firme ili ustanove kod koje si završio pripravničku vježbu u trajanju od godinu dana
- Ovjerena fotokopija Diplome ______ fakulteta u Podgorici (ili drugi grad) o završenim osnovnim studijama
- Ovjerena fotokopija Diplome ______ fakulteta u ______ o završenim postdiplomskim specijalističkim studijama
Forma zahtjeva ti je slobodna i tu navedeš:
Ministarstvo pravde
Podgorica
Predmet: Zahtjev za polaganje stručnog ispita
Po zavšenim Osnovnim i Postdiplomskim specijalističkim akademskim studijama dana _____. godine na _____ fakultetu u Podgorici (ili đe već), kao diplomirani ____ sam zasnovao/la radni odnos kao pripravnik kod ________ (firma ili ustanova) počev od ______ godine.
Obzirom da su ispunjeni uslovi iz čl. 18. Uredbe o programu i načinu polaganja stručnog ispita za rad u državnim organima, molim Ministarstvo da mi izda rješenje kojim će mi odobriti polaganje stručnog ispita, kao i da me obavijesti o datumu, vremenu, mjestu polaganja ispita, kao i o visini troškova polaganja ispita.
Takođe Vas molim da mi omogućite polaganje ispita u ispitnom roku koji budete zakazali za _____ 2014 godine (navedeš mjesec u kom želiš da ga polažeš).
Prilog: pobrojiš spise naprijed navedene
Datum ____ 2014.g.
Podnosilac zahtjeva : Ime i Prezime
Kontakt telefon: _____
Poneseš u Ministarstvo i čekaš da ti jave (moj savjet, interesuj se sam nakon 20 dana).
Bookmarks