evo još jedno iznenadjenje ode i Šarapova kući mada se mučila nešto od početka turnira
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
evo još jedno iznenadjenje ode i Šarapova kući mada se mučila nešto od početka turnira
Dobi Rodzer prvi set, odlicno odigra i krece se jako dobro.
Bice ovo interesantan mec.
Odlicna igra ROdzeera danas, bas dominira i dobro se krece...
Kako ga je pregazio, genijalno. Impresivan je bio danas, a Tsonga poludjee..
Kakav Roger, danas.Prvi servis ga je sluzio, samo jedna brejk lopta u citavom mecu. Ako ovako bude igrao protiv Mareja, eto ga u polufinalu.
Ipak, jos nije za staro gvozdje i penziju.
I don't get lucky. I make my own luck.
Pa bas mi je djelovalo kao da je imao malo lakih poena osvojenih servisom. BH je nevjerovatan, FH je malo izgubio novim reketom. Sve u svemu makar se necu nervirati zbog milion poena koje odigra ramom reketa![]()
Protiv Mareja mislim da ima velike sanse ali mora da rijesi mec u 4. seta (sumnjam da ga moze dobiti 3:0)ako udje u 5. set tesko ce to fizicki podnijet. Ali fino je vidjeti ovakvog Federera i onaj njegov BH.
Fed je odigrao dobar mech, i jasno se vidi uzlazna putanja forme. Ono sto posebno raduje je odlicna fizicka sprema i prvi servis koji dobro funkcionise na turniru.
Having said that, mislim da josh uvijek nije na nivou top trojke, i da ce Marej u 1/4 finalu biti preveliki zalogaj za njega, ali ono sto je bitno je trend-ako nastavi sa ovakvim usponom forme koji je poceo od novembra, na ljeto (Wimbledon-US Open) ce biti totalno konkurentan i ravnopravan i sa glavnim rivalima iz sadasnjeg top 4.
Deserve's got nothing to do with it.
A dobro ne blista ni Murray nesto. Lagan mu je zrijeb bio, Lopez mu je bio najbolje rangirani protivnik. Roger ce mu biti prvi ozbiljni protivnik. Tako da rekao bih da su sanse 50-50. Pogotovo ako ovako bude servirao Fed.![]()
A dobro, nije Murray taj nivo trenutno. Ipak su Novak i Rafa svijet za sebe u ovom momentu i negdje je realno ocekivati da ce igrat' sva cetiri finala GS.
A dobro, eno sinoc i Cibulkova sinoc izbaci Sharapovu.![]()
Sarapova je u ocajnoj formi a Cibulkova gazi. Vjeruj mi ono je bilo ocekivano. Inace Federer je u razgovoru sa Macom prije neki dan rekao da se nikada u medjusezoni nije vise pripremao nego sada i da je zbog toga propustio sve egzibicione turnire.
A gledao sam mec. Prvi set je super odigrala, i onda stala. 5:0 je imala Cibulkova u drugom setu, i onda se Sharapova vratila na 5:4 i dva lagana riterna poslala u mrezu. U trecem setu vec je pravila mnogo gresaka a Cibulkova pogadjala odlicno.
Ja opet kazem, Murray ima sanse ako mec podje u pet setova.
Ocekuje se neizvjesan mec, kladionoca daje malu prednost Fedexu:
2.00 Andy Murray v Roger Federer 1.80
"Takođe, nije me upozorila pre drugog upozorenja da trošim previše vremena." - Izjava Nadala na konferenciji za novinare na pitanje o prepirkama sa sudijom :lolblue: :lolblue: :lolblue:
bači tu gudro majka mu stara![]()
A sto cini Li Na , kako izdrzat sad ovaj tempo 4 meca jedan za drugim ,valjalo bi nekakve droge da se naguta cojek.
xaxa...e neznam ni ja moracu preskocit ferera i berdiha...u sedam se dizem zavrsavam obaveze do devet onda novak onda opet da se oteglim od obaveza i posla..
Pokloni joj set. Tesko ide ovo Ani, jos vuce kao neku povredu.
dobi bolja nema što![]()
ali vratice se jaca nego ikadaaa![]()
Ao Nole sto cinis...![]()
Je li Novak dobro sa glavom u zadnje vrijeme?![]()
Kakav je problem sa glavom zar nije problem sa reketom ?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks