Page 161 of 402 FirstFirst ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... LastLast
Results 4,001 to 4,025 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    374
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Moze li mi neko naci neki link sa vjezbama za istezanje i kako se to kaze na engleski? Mozda ima i aplikacija za to
    http://phraktured.net/starting-stretching.html
    http://phraktured.net/molding-mobility.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kod nas ljudi uglavnom slabo rade noge a trebali bi jer ipak je rijec o misicnoj grupi koja je zajedno sa ledjima najveca u ljudskom tijelu.Bez njih se ne mogu postici nikakvi rezultati u disciplinama snage.Ja licno preferiram duboke cucnjeve.Mislim da su oni ubjedljivo najbolja vjezba za razvoj noznih misica kao sto je bench press za gudi ili sjedeci potisak za ramena itd.Moj licni najbolji rezultat je 140kgx15 ponavljanja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ja ne smijem da radim cucnjeve sa tegovima zbog ledja.. Bas sam zesce ogranicen
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Duboki cucanj unistava kicmu, pogotovo polozaj od polucucnja pa do poda. Pri dizanju, kompletan teret trpi donji dio kicme. Ako hocete da radite noge, a trebalo bi, radite ih sa bucicama. Potpuno rasteretite kicmu i opteretite noge.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i ramena i podlakticu i lakat i šake i tako...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U svakoj vjezbi u kojoj se koriste tezine blizu maksimalnih postoji rizik od povrede,pogotovo ako se rade sa cimanjem i varanjem.Zagrijavanje je izuzetno vazno i to bar 3 serije prije prelaska na radne serije.Pravilna forma izvodjenja vjezbi smanjuje rizik od povreda ali su kod nas ljudi generalno optereceni kilazama pa im to nije mnogo bitno a trebalo bi da bude.Onaj ko ima problema sa ledjima umjesto cucnjeva bi trebalo da radi leg press jer tu su manje angazovani misici donjeg dijela ledja a rijec je o vjezbi koja je zajedno sa cucnjevima osnovna za razvoj mase i snagu noznih misica.Sve ostale vjezbe za noge nisu na njihovom nivou.Kilaze treba da budu takve da mozete da uradite oko 10 ponavljanja.Ja licno nikada ne radim izbacaje u bilo kojoj vjezbi jer je to najlaksi put do povrede.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Dugo imam dilemu: Da li je smješnije da čovjek ima napucan torzo i tanke noge ili da ima napucan torzo i napucane kvadricepse ali tanke listove?
    Ova moja nedoumica proizilazi iz činjenice da su i profi bilderi često tankih listova u odnosu na kvadricepse i iz pročitanih tekstova u kojima se obrazlaže da se listovi, kao izuzetno dugačak i žilav mišić koji slabo reaguje na opterećenja (jer ih je teško opteretiti težinama mogu dovesti do hipertrofije), teško razvijaju.
    Snažne noge su jedna stvar, a obimi totalno druga. Noge su 95% genetski uslovljene.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Rigodo View Post
    Dugo imam dilemu: Da li je smješnije da čovjek ima napucan torzo i tanke noge ili da ima napucan torzo i napucane kvadricepse ali tanke listove?
    Ova moja nedoumica proizilazi iz činjenice da su i profi bilderi često tankih listova u odnosu na kvadricepse i iz pročitanih tekstova u kojima se obrazlaže da se listovi, kao izuzetno dugačak i žilav mišić koji slabo reaguje na opterećenja (jer ih je teško opteretiti težinama mogu dovesti do hipertrofije), teško razvijaju.
    Snažne noge su jedna stvar, a obimi totalno druga. Noge su 95% genetski uslovljene.
    Ovo prvo je smjesnije ...
    Listove je najteze razviti od svih misicnih grupa...ali iskreno 'ebe ti se za listove

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ako ti genetika ne sprecava listovbe, lako ih je napucat samo treba znat kako se radi list i zasto bas tako i na taj nacin, drugo list moze bit ako ste bili sitni cio zivot i odjednom se nabildate njemu treba da poraste vremena

vjezba za razvoj listova , sljaka i za trbusne posto su to dva misica na tijelu koja ajde da kazem skoro neprestano rade, klasican trening na njih ne utice

naci spravu za listove onu sa tezinama tipa ovo http://www.leehayward.com/exercises/...ding_calf1.jpg a moze i klasicna dje imas one ploce i sjedis pa listovima dizes ,al vam treba i drug neki
    radi se u 2 serije minimum tako sto natovarite max dokle mozete da dignete tipa 100 kila il vise manje ja krecem uglavnom sa 170 , i krecete da dizete kolko mozete do otkaza al bas zadnje dizanje da vam je uz vrisku bukvalno, i cim stanete drug makne 5 il 10 kila kolko se dogovorite i odma nastavak do otkaza, pa opet maknete 5 10 kila pa guraj do otkaza sve dok ne dodjete na zadnju plocu od 5 10 kila i sa njom do otkaza, par minuta odmor voda i druga serija, bar jednom nedjeljno cheers
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    374
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    13 Posts

Ma samo priđete nekom momku u teretani i pitate ga može li da vas uzjaše da odradite donkey calf raise

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Ja, iskren da budem, imam listove kao kocke od granita, a da nikad nisam radio vježbe za njih. I otkako sam ušao u pubertet na malo jače naprezanje listova imam neviđene grčeve. Sa druge strane, kvadricepsi su - vidimo se...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Genetika ;-)

Sent from my Nexus 4

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ili debljina

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Ja imam kombinaciju jaki listovi - tanki kvadsi. Trenirao sam kvadse u BB stilu (jaki čučnjevi, iskoraci, prese) i poslije nekoliko mučnina, povraćanja i bolova u leđima... batalio sam. Sada none samo sa svojom težinom i da budu jake. Eto priznah i bi mi lakše.

Muškarce u šorcevima sa dlakavim nogama ionako niko ne voli da gleda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

a sto coce sramota, ako sve skladno uradis i imas jak misic da se vidi da je zategnut i treniran onda sve dobro i izgleda, isto ka i sto ti list izvuce sve kad je jak, ka sto imas ljude ogromne podlaktice slabi bicepsi i sl ko ga sisa sve izgleda dobro kad jedno drugo upotpuni i kad se vidi da se radi na tome

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

takvi su listovi, ko ih ima, ne mora ih ni radit...ka sto ih ja nikad ne radim...Ada vidis sam ljude nateklih listova ljeti, po 40 godina imaju...a ostali dio tijela uopšte nezategnut...

Ko ih nema, naebaće da ih odradi i da vidi ikakve boljitke...Smješnija je situacija kad su kompletne noge jadne...a gore napucan...Znači izgleda kao da ima poremećaj u razvoju...

Ima ovamo kod mene u teretanu lik...super napucan gore...al nikad ga ne vidjo da radi noge...i vazda nosi neke duge stvari...nisam mu noge nikad vidio...
    Niži je od mene za 2cm, napucaniji masu od mene gore, al neđe u priču, lik ima 4kg manje od mene...Slučajno nalećeh na fb na neke njegove slike, imao sam što viđet...hahah
    tragedija

Stvarno tuga kako neki likovi mozga nemaju...tačno se vidi hronologija kako se napucavao, jer je lik u neke sminkerske vode, pa se slika svako malo bez majice il u donji veš,
    i ono vidis polako se napucavaju grudi, ramena, ruke, a noge cijelo vrijeme iste hahaha Znaci ni da su zategnute makar da trči il pokušava nešto hahah

Eo jedna slika, samo za primjer, da vidite o cemu se radi, a heavy kidanje da ne prepoznate momka, nije mi to cilj:
    Last edited by Loverclocker; 20-01-14 at 13:25.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Što fali Džoniju, npr?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rigodo View Post
    Ja imam kombinaciju jaki listovi - tanki kvadsi. Trenirao sam kvadse u BB stilu (jaki čučnjevi, iskoraci, prese) i poslije nekoliko mučnina, povraćanja i bolova u leđima... batalio sam. Sada none samo sa svojom težinom i da budu jake. Eto priznah i bi mi lakše.

Muškarce u šorcevima sa dlakavim nogama ionako niko ne voli da gleda.

Haha imam ja istu...samo ja liše bicikla i košarke, nisam nikad radio noge...Nije da je toliko kritično jer nisam ni gore neka mašina posebna, a nisu mi ni slabe butine baš... al eo probaću narednih godinu da ih bucam pa da vidimo

Jedna stvar kod genetskih nedostataka il prednosti je što npr đe si jak, taj dio ne moraš ni da treniraš,
    znam likove koji ne dovaću ramena il traps-e, dosta im je rad od ostalih vježbi....A ovaj đe si slab, moraš da se ubiješ, da dovedeš u nešto eto pristojno da kažemo,
    al zbog genetike, vrlo lako ti atrofira taj dio, i bez konstantnog rada i koncentracije, vrati se polako u staro stanje...
    Tako da je najvažnije probati, truditi se, al ne previše da se sjekira čojek i da ima kompleks ne daj bože
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Ja sam negdje tada i skontao da ako imaš nabrekle kvadse (a nemaš ih genetski jake), tada si na sokićima. Još ako se tamo vidi jaka vaskularnost to je kao da si stavio tattoo "ROID RAGE!!!".
    Taj intenzitet na tako velikoj grupi mišića neće da može bez gurke.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Treba uz sokiće isto dosta truda...Al naravno da je omogućeno da se prevazilaze neke barijere..
    to je sasvim druga priča, po meni BB pođe u ****...makar ovaj zvanični Weiderov...Super je viđet dokle se može nagurat čovjek...Al postaje prevulgarno, bez ikakvog smisla i realnosti

Frank Zane FTW
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

. .

samo za lavrklokra

http://www.dodaj.rs/f/2d/12C/3EQY8B1...0120161947.jpg
    http://www.dodaj.rs/f/J/dq/3ECkVaDt/...0120162018.jpg

opet radim masu da se katujem na 100, sad sam na 106 kg i suljav mi telefon
    Last edited by sparco; 20-01-14 at 16:18.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nexus View Post
    igi, mozes li napisati koje si vjezbe za ledja radio, pomogao bi mi puno?
    Vratilo, siroki hvat, nisu to bili neki ozbiljni treninzi, samo ono napolje malo da se izduvam

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    . .

samo za lavrklokra

http://www.dodaj.rs/f/2d/12C/3EQY8B1...0120161947.jpg
    http://www.dodaj.rs/f/J/dq/3ECkVaDt/...0120162018.jpg

opet radim masu da se katujem na 100, sad sam na 106 kg i suljav mi telefon
    ♥ samo za mene mmm

Kako se nabudžio guzonja...Fino fino...jak dolje, jak gore, čini mi se i struk da je dosta uzak...Biće super kad se katuješ, er ti se spojilo sve od lakta do ramena

KTM znači motori i u gym...neke pro ćizme ovo ono
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Eo jedna slika, samo za primjer, da vidite o cemu se radi, a heavy kidanje da ne prepoznate momka, nije mi to cilj:
    Је ли ово днк зона? :Д

Е видиш никад нисам обратио пажњу на ноге, сад погледах, мора бит' он, дефинитивно, а горе је јак доста

Него, мени ноге одлично напредују, што неко помену 10 понављања, зна да ме стрефи и 4 понављања са великом килажом на чучањ и то одлично, мислим да ноге тако дјелују једноставно, велико оптерећење и напрезање, мора' да се напумпа...
    Али зато лист.... Уф, то ми је бољка и те каква...
    Радио сам га стандардно, па онда два пута неђељно, тада је почео да мрда, сад видим оно затегнут је али обим курчина, не мрда, сад нешто ново покушавам, виђећемо што ће бит'
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Po meni je najbolje da bacis neki tattoo na nogu i onda te libo racku kolika je noga, ionako dok setas izgleda kao neka fleka, a noga sama po sebi veca.
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Page 161 of 402 FirstFirst ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)