Prestale su sa radom...
Dje su nestale Vesti 2 ?
Prestale su sa radom...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ovaj kanal Fight Sport je cisto s.... Mislio sam da ce na njemu moci da se gleda UFC, kad ono vrte boks meceve iz zadnjih 30 godina. Zasto bi to bilo u dodatni paket?
Zasto Moj T-Portal vise NE RADI nego sto radi ?
Cesto kada se logujem kaze da sistem trenutno nije dostupan. Dobijam info za potrosnju za mobilni i internet ali info za fiksni telefon je problematican.
![]()
Who let the dogs out
Od 31.januara CMC vise nece biti dio Extra TV ponude, a Discovery World zamijenice Discovery Investigation
Last edited by BOXER NK; 08-01-14 at 22:12.
I dalje STB ide u sleep mode nakon par sati neaktivnosti pričam za optiku.
Džabe ja zakazujem snimanje emisija kad on ode u sleep mode nema ništa od snimanja...
Popravite to više.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Snimice i ako podje u sleep.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Da li je moguce da extra tv nema listu kanala pa sa nje da covjek izabere, nego da mora da ide naprijed nazad ili da ukuca kanal?
Vidjeh da ste kroz topik pominjali da se mogu gledati sve emisije koje su bile u zadnja 2 dana. Možete li mi reći kako da dodjem do toga.
Poslato sa klupe
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Mogu se gledati emisije emitovane u prethodnih 48 sati na 10 određenih kanala (uglavnom domaći kanali). Treba ući u videoteku i onda se kroz kategorije spustiti ka dolje do rubrike TVTeka (mislim da je to deseta kategorija po redu). Tu su poredani 10 kanala, ulaskom u određeni kanal ponuđena su 3 dana, prekjuče juče i danas, i ulaskom u određeni dan preostaje još samo da se izabere konkretna emisija.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Sad je izmijenjen meni. Odmah ispod Videoteke imas TVteku.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Tim putem se sada do TvTeke može doći u 5 poteza, umjesto u dosadašnjih 7.
Ima u T-com centrima.
Imam ja daljince 8e je komad. sa STB I bez njega...
Od sinoć loša slika na RTS 1, dok je ton u redu.
Restartovah STB i ruter ali nije pomoglo.
Edit: nebitno, sada je ok.
Last edited by Blade Runner; 15-01-14 at 16:22.
Ovo neće niko da napravi je li? Dobro, evo prijavih na 1500.
I ne morate se oglašavat na forum ako već nećete da pomognete ili neku informaciju da podijelite sa nama.
Poštenije je da kažete ne umijemo, ne znamo ili na kraju krajeva ne interesuje nas tvoj problem. Ovako kad selektivno birate kome i što odgovarate je jako nepristojno i ružno.
Jer pravite divan odnos prema korisnicima, pogotovo ovima koji vam redovno plaćaju račune. Od toga plate primate, ako ste zaboravili.
Ali nema veze, prijavljeno na 1500 po ko zna koji put. Doći će rekoše neko od 7 do 8 noćas. On/Ona receiver može ponijet, samo ako mi donese novi, sa ovim diskom što je do sad snimljeno na njemu.
A nije do njega problem jer to potvrđuje činjenica da se ovo prije dešavalo i da je rješavano nakon par dana a sad već traje 20tak dana.
Last edited by hercules; 16-01-14 at 13:30.
Evo update-a informacija. Dolazila je ekipa iz T-Com. Dva rješenja problema su bila da mi zamijene Cisco receiver za Motorolin / Atlantisov ili da čekam da se softwareski problem riješi.
Svi koji imate crni Cisco STB primijetili ste da vam poslije izvjesnog vremena nekorištenja uređaj ode u sleep mode.
Kad ga ponovo pokrenete uređaj ponovo skida software i potpuno normalno nastavlja sa radom. Možete da snimate, premotavate itd.
U pitanju je software-ski problem na kojem kako su mi rekli rade i upoznat je glavni inžinjer o tom problemu.
Pa ja se čudim, kako po nekad zateknem ugašen resiver, kad ga ja nikad ne gasim...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
sta je sa pinkom veceras??? nema ga uopste? i druga stvar- ova tvteka- totalno neupotrebljiva stvar,jer npr ja izaberem neku seriju ili nesto,ono nit pocne od pocetka nit se zavrsi do kraja-isti problem kao sa zakazivanjem snimanja-postalo je beskorisno zbog netacnih najava programa
I kod mene nema Pinkovih kanala. Zvao sam 1500, oni se iznenadiše, u prvom momentu. Poslije par minuta čekanja na liniji, uzeše kontakt telefon, vele, javiće šta je u pitanju... E fala vi!
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Nema ga ni na CS-u veceras, tako da nije do Extra TV-a.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Ima li sta novo za SportKlub, Fox, mozda 24 kitchen...hoce li biti nesto od tih kanala nekad na Extra TV... ima li neki insajder u T-com koji moze da inkognito podeli neku informaciju?
Oce SK, samo sto ga nisu pustili :-) a okle, nema leba od njih i tih ponuda....
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks