Zna li neko radno vrijeme Pro-Foto radnje u Vucedolskoj?
Dje ima da se recikliraju baterije i staklo?
Tik,tak,tik...
Zna li neko radno vrijeme Pro-Foto radnje u Vucedolskoj?
C, c, c.![]()
Bravo za topic
Radi sjutra CKB i do kad moram uplatit nesto?
Takodje western union - treba mi isplata ali nemam vremena danas za to?
Hvala
Sent from iKant@
Mislim da ti banke rade do 17h, nisam siguran.
Mislim da subotom rade do 13h, mada nisam 100% siguran.....
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Koliko se kreću cijene traka za trčanje? Ubi me komšija s pitanjem![]()
Kad sam ja gledala, najjeftinija je koštala oko 180€, one skuplje su po 400+
A nema vremena za to a ima da sjedi za kompjuterom i visi po forumu...eeeeeeeeeeeee......
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
To je ta mehanička/magnetna (kako već) - 180€ je bila u onoj prodavnici u ul. 4. jula gdje se prodaju bicikla (zaboravih kako se zove).
Edit: kad sam već tu - ima li neko da se bolje razumije u Zakon o radu? Imam jedno pitanjce vezano za Ugovor o djelu...
Last edited by Aquaria; 10-01-14 at 20:58.
Kako da skinem video sa YouTube-a, i sa cim da ga konvertujem, da bih ga prebacio na flesku i pustio na Tv? Necu da spajam komp sa tvom preko kabla, nego bih ovako.
Edit: Nas'o sam.![]()
Last edited by Dusan.; 16-01-14 at 23:05.
radi li koja stamparija u grad od 8 u jutro?
ima li gdje da se kupe ovakve sijalice, nasao sam na par mijesta ali mi trebaju sa manje od 13w?
![]()
Kad smo vec kod sijalica, trebaju mi 24V sijalice od 10W. Male one sa dvije nozice
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto mi moze bit pa me rame boli ljudi, ne rame, nego lopatica od lijevog ramena, kao da mi je noz izmedju ledja i lopatice, onammo kod kicme, kao da mi je ukocena ruka na neke pokrete, ahhhhhh kami sto me snadjeeee
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
koja strana?
Promaja..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Ima li koji frizer u Pg da je sposoban da osisa osisa ovako nesto , linije itd... Samo mi nemojte pominjat' Zorana, jednom sam bio kod njega i nikad vise. Ja kazem onom da mi napravi frizuru kao iz kataloga, ono ispade nesto dimosevi.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Možda nemaš glavu za tu frizuru... Nije svaka glava za svaku frizuru, i obrnuto...
I am so post-rock I shit sad birds.
Dobra je ali uvijek moze bolje.![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks