Zali boze,trebali bi pocet uvozit te gnojeve...brzo nece ni1 ostat
-1 u BR.
Zali boze,trebali bi pocet uvozit te gnojeve...brzo nece ni1 ostat
Koga briga za duje, problem je sto ce vlasnici poginut...
Jesam li ih ja cerao da ih kupe?
primorani su za to, slabo se kvare, djelovi jeftini, ima ih na svakom cosku, malo trosi...
da je situacija u drzavi bolja niko ne bi vozio golfa 2 ..
Ja msm da pojedinci sve i da imaju para vozili bi gnoj-a...
znam neke sto bacaju po 200-300 eura mjesecno na svakakve gluposti a voze dvojku...
She is only here to annoy herself!
Duje su opasno po zivot (bez zajebancije).
kad bi bile tehnicke ispravne servisirane sa kvalitetnim djelovima i sa dobrim gumama takve ne bi bile ali je takvih 1% ako i toliko, uglavnom su sve krpljevina do krpljevine
Dzabe, pri udesu su kao da su od papira.
i dalje su 10 puta cvrsce od juga
danas na sred bulevara kod mase, mercedes 124-vorka i neki suv ga zalijepo pozadi, gurnuo ga 3-4m naprijed...![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Pa to je ta klasa auta koja su totalno u kurcu sto se bezbjednosti tice, ali najvise ima duja, i u njima se najvise gine.
Tesko povredjena djevojcica na putu Pg-Dg, udario je vozac Golfa i pobjegao sa lica mjesta, kasnije je uhapsen i tad je bio u alkoholisanom stanju. Pisem ovo jer sam se cudio juce koliko je patrola bilo po gradu, samo na autobusku tri patrole oko 6-7 , kod Bastona, na pretovarni plato zeljeznice, i na Drac.
Koliki retard je taj momak... Katastrofa...
---Chelsea Fc---
Pijan, golf 2, autobusko stajalište đe svi pretrčavaju kako izađu iz busa i eto nesreće.
Juce kod one pumpe u blok je bio udes 5 sekundi posle nego sto sam ja prosao, polo neki i passat ( cini mi se )
But if you never try, you'll never know..
Na Zlaticu neki BMW BR tablice se zakucao u stub. Vatrogasna i hitna bjehu na licu mjesta. Ima li ko vise informacija posto jos na portale nema nista....
kisa BMW Zlatica...what can go wrong
koliko ja znam, valjda je udario u nekog pikap-a, isprevrta se i obali 2 stuba... tako sam cuo...
ovi iz pikapa su dobro ali za vozaca ne znam...
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks