bice mu to zadnji u karijeri, definitivno![]()
bice mu to zadnji u karijeri, definitivno![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ovuda se pricalo kako ce Nadal samo uzimat' taj RG i to je bilo neizvjesno jer je tu Novak, a momak dodje i izdominira na US Openu. Al' eto.
I don't get lucky. I make my own luck.
au kakav mec igra Ana bruka dako uzme ovaj treci set i dobije ovoga muflona a ja ojdoh u krevet e mi dusa spava:P
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
ja ne pamtim kad sam zadnji put gledao ovakav tenis ane ivanovićznači razbijanje totalno
![]()
igra ubija,mec strava evo mi se i ne spava vise![]()
uhaaaaa........bravo mačka......
BRAVO LJEPOTICEEE NAŠAAA BRAAAAVOOOO !!!![]()
Kakav mec je odigrala Ana. Igrala je kao onaj one sezone kad je bila prva kada je dosla do finala AO i uzela RG. Svaka joj cast. Jos je dobila jednu od najodvratnijih osoba u sportu trenutno.
Bogomi je teško izbačit onog bildera... svaka čast nema priče jer bi se i mnogi muškarci namučili
![]()
Који фолирант овај талијан Панини против Ђоковића, тип је ушао у меч само да се изглупира , не да игра, иако није теорије имао
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Vidi ti Ane, ko bi rekao...Ipak,u cetvrtfinalu igra protiv pobjednice mecha Delakva-Bushar, i mislim da ce tu da izgubi![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Bravo Ana!
Samo da ne bude ka po starom da sad izgubiš od tamo nekog anonimusa...
Pobijedila si prvog tenisera i višestrukog osvajača AOpena, svaka čast
Sent from my HTC One RED
Sjajan meec Ane ivanovic. Svaka cast. Mislim da se ova djevojka posvetila iskljucivo tenisu, bila bi bez premca godinama. Mada, birala bih isto kao ona![]()
Nevjerovatno. Izbaciti najbolju teniserku, Ana svaka cast. Nole za sat i po zavrsio posao.
Divno jutro.![]()
Bravo Ana, bravo Nole.
Kakav bi to pobjednicki par bio u nedjelju...
Nole i Ana...![]()
Vidjecemo je, ima Na Li u tom eventualnom 1/2 sto znaci da i finale nije nemoguce.Samo treba citavu sezonu da odigra dobro, a ne da sad zaredja 5-6 ispadanja u prvom/drugom kolu od nekih teniserki koje nisu u prvih 100.
Svaka čast Ani i slažem se sa komentarom montenegrine, ona bi bila sigurno jedna od najboljih igračica u svijetu tenisa da mu se više posvetila. Jednostavno vodi život kakav vodi, to je ispunjava i možda je briga. Odavno nisam vidio da je Serenu neko demolirao taktikom.
Novak rutinski sa Fonjinijem. Zapravo ovo je bio prvi meč koji je Novak odigrao na baš visokom nivou na ovom turniru. Doduše ni ovo izdanje Fonjinija nije bilo vrhunsko... Od danas sam još više ubijeđen da Nole osvaja.
U koliko igra Federer prema nasoj vremenskoj zoni ?![]()
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks