Juventus 2-1
nije dojava
Pokenjam se u liverpul eto toliko .
york 2+, cliftonville gg, chareloi pp1+... tri tiketa u racku odose!
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
za malo i drugi tiket da mi prodje, steta
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
Ima li neka online kladža da vraće dobitak na karticu, a da nije minimalni depozit 5? Jer imam na karticu mislim 3e mrtva, pa da se iskoriste. Ne rade banke do ponedjeljka da doplatim.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Može li espanjol -selta 1
Bolje je svoje jaje no tuđa kokoš.
e jbmu mater!
1 Draw Rennes v Evian Thonon Gaillard
(Full Time Result)18/01/2014 None 3.60 Won 2 Bastia - Bastia Bastia v Bordeaux
(Half Time/Full Time)18/01/2014 None 4.50 Won 3 Sporting Covilha Braga B v Sporting Covilha
(Fulltime Result)18/01/2014 None 5.50 Lost
1 Montpellier - Montpellier Sochaux v Montpellier
(Half Time/Full Time)18/01/2014 None 3.75 Won 2 Draw - Draw Rennes v Evian Thonon Gaillard
(Half Time/Full Time)18/01/2014 None 5.00 Won 3 Draw FC Den Bosch v FC Twente Reserves
(Fulltime Result)18/01/2014 None 3.25 Won
ovaj dosao prelijepo..
edit: fala fudbaler![]()
13 je kvota bila da sampdorija da 2 gola kod 2-0
Probati Herenven na uzivo 1, 2.75 kvota
Real je dosao 3+pp
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
A izvini,tek sad vidjoh da si igro dvojku te Portugalce.
Baci me arsenal 1i 3+ na jedan za 19 na jedan za 27 sto mi bi na oba to da odigram pih
AJ SA SRECOM VISE.
-----------------------
U ove 3/4dana.
Inter za 150e
Dolgopolov za 100e
Mladenovic za 70e
Jovanovski za 90e
---------------------------
Danas.
Buducnost 1
Island HP2
Danska HP1
=200e
Laku noc !
zna li ko kad ce igrat Marsej sto je danas odlzoen , tj oce li mi isplatit sjutra Sporting pare ili moram kraj kola da cekam![]()
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
Cekao sam ga za 30e, ali posto je odlozen ovi me odma isplatise, blago meni![]()
Od skoro sam registrovan na Meridian sajtu,pa ne znam kako je bila situacija ranije,medjutim
Konstantno imaju greske,koje se moraju iskoristiti,vezano je za ovaj rukomet,ovo evropsko prvenstvo,uvijek izbace dan prije tj. noc prije meceve koji se igraju sjutradan i gotovo da stalno prave "greske".
Evo npr na mec koji se igra sjutra Francuska-Hrvatska na sajtu im sada trenutno stoji granica golova 52,5 kvote za manje i vise 1.80-1.80 dok je granica u svim online kladionicama sada 50,5,na Bet365 je kvota na ispod 52,5 1.45...takodje i na mec Poljska-Bjelorusiju i Rusija-Svedska stavili su granice 53.5 a svudje na internet je 52.5,tako ih bas cesto "vatam",a oni ce ovo koliko je ujutro da promijene,vidjecete da ce sjutra da isprave i stave na Hrvatsku 50,5 granicu,zivi bili pa vidjeli![]()
There are currently 68 users browsing this thread. (0 members and 68 guests)
Bookmarks