Bruka da nas savez jos nije dogovorio prijateljsku utakmicu za 3. mart... Na kraju ce jos ispast neki turkmenistan
Samo su Basa i Savic standardni.
Bruka da nas savez jos nije dogovorio prijateljsku utakmicu za 3. mart... Na kraju ce jos ispast neki turkmenistan
5 marta igramo protiv Gane u Podgoricu.. Konacno jak rival u prijateljskim mecevima, mada se nadam da cemo i u ljetnjem terminu imati dobar mec sa nekom ucesnicom WC... Gana je dosada najaci nas protivnik sto se tice prijateljskih meceva... Mada mislim da cemo ljetos u tom terminu mozda igrati i sa Belgijancima..
mislim da su jaci bili i svedjani i belgijanci
ako je ikome bitno, veliki Kasalica ostaje u Zvezdi. propao mu je angazman u Moroviju a posto je to bila jedina ponuda ostaje dje je bio do sada da grje klupu.
edit: Mordovija al to je to![]()
Last edited by lepetanac; 18-01-14 at 11:08.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
'Morovija', kakvo ime. Prvih 11 su ionako vampiri, ne bi se snaša' on tamo.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Kesalici je najbolje da $edi u Zvezdu, izlazi malo po Beogradu, jede velike porcije za male pare (ima strašan roštilj na bulevaru Zorana Đinđića, zove se Pončo. Kakva punjena pljeskavica, sveca mi.), napada te ribice sa Hua Hua i kad dođe plata skokne do Magacina. Lagano..
Stvarno je ona pljeskavica paklena)))
Sent from my HTC One using Tapatalk
Ima ih još na par mjesta tamo, samo što je ja takao sjekirom ne bih od kako me zamalo zamakla nije prije jedno 3-4 godine.
Napolje 73 stepena u 'lad, pljeskavica punjena sa kajmakom u količini od 7 kila žive vage... Jedva sam uspio da se ne šlogiram, da je se ne otarasih legli bi me u VMA pored rahmetli Patrijarha Pavla.
Nego je ovo off, izvinjavam se.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Trenutno se u Italiji završava jedna krajnje neočekivana transakcija: Vučinić za Guarina!
Što se tiče Mirka to bi mu vjerovatno bilo dobro jer je njega Mazzari odavno htio u Napoli, mada mi nije jasno šta će mu još jedan Palasio...
Sa druge strane strah me da će ga interisti dočekati na nož jer je Guarin ponajbolji igrač Intera, i mogli su da ga prodaju Čelziju za dobre pare ili kome već.
Ovako će samo da pojačaju Juventus koji se Guarinom priprema na prodaju nekog iz svog veznog reda na ljeto. Vjerovatno Pogbe ili Vidala.
U svakom slučaju srećno Mirko! Vjerovatno je bolje za njega da ostaje u Italiji nego u 30-toj godini da se seli u Englesku i privikava na novi stil igre.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
sky uk je javio ovo za arsenal, a sky it za inter![]()
Arsenal se odavno pominje, naši kasne s tim... navodno su se raspitivali englezi ali da ga dovedu na pozajmicu. S obzirom da su svi talijanski portali (ne besmisleni tuttosport, već je vijest i na Gazzetti i na Corriere) potvrdili da je posao već obavljen, reklo bi se da je to to.
@vlado tačno ili ne ovaj Inter mimo Handanovića i Palasia nema bog zna kakav igrački kadar i svi su u promijenljivoj formi ove sezone, od cijelog tima Guarin je najviše na cijeni.
Ne znam samo kako će trener poput Mazzarija, kome treba 11 igrača - trkača na terenu da nađe mjesto Vučiniću, koji je sve samo ne to.
Šteta za Arsenal, mislim da bi se tamo odlično uklopio sa ostalim majstorima, Ozilom, Cazorlom, Ramseyem itd.
Last edited by johnny bravo; 20-01-14 at 16:06.
In vino veritas
S obzirom da je htio još iz Rome da ga dovede u Napoli očigledno da ima precizne ideje zašto mu Vučinić treba.
U svakom slučaju dobro je ovo za Mirka (samim tim i za našu reprezentaciju) igraće više nego u Juventusu.
Jedino što evo već satima navijači Intera bijesne po internetu.
Ja jedva čekam derbi Inter - Juve u februaru. Biće zabavno...
p.s. evo sad kad se sve zahuktalo izgleda da će Thohir, isprepadan od loše reakcije interista po internetu, da blokira transfer. A što se čini...
Last edited by rebel; 20-01-14 at 18:05.
Jovetic bi trebao sjutra da pocne, da ako izdrzg po ure bez povrede
Stefan Nikolic
I just want to say Thanks to real fans of Steaua Bucharest, officaly i m a new player of Incheon United!
Slazem se.
E što se napravi od Vučinićevog transfera...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks