Ijao, American Hustle me je baš razočarao.Jako malo me se dojmio. Prosto mi je sve pogrešno s njim, priča je traljava, gluma je đene-đene; nit' je zabavan, nit' je uzbudljiv, nit' je dramatičan, nit' je... Ne znam kako je onoliko nominacija za Oskara zaradio, stvarno ne znam. Evo i slikovnog prikaza mog doživljaja filma:
Kad smo kod ratnih filmova, evo i dokaza da oni umiju da budu zabavni: Kelly's Heroes http://www.imdb.com/title/tt0065938/.
Ja ne mogu da vjerujem da je ono mrtvilo od Hobita, znaci I prvi I drugi dio ima preko 8 ocjenu
Imao sam i ja dvojku iz fizike znaš li, ne mogu da vjerujem.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Do kad se daje Vuk sa Vol Strita u Deltu, zna li ko ?
A dobar je Vucko, cak nisam ni osjetio da traje 3 sata, bas drzi paznju..
Odlična serija. Gluma odlična. Ne očekuj neke eksplozije i lećenje ruku i nogu u vazduh, pažnja je posvećena likovima i kroz šta sve prolaze tokom rata. Možda su na neki način pokušali da opravdaju razloge zbog kojih su Njemci isli da ratuju, ali to je neka moja impresija... Sve u svemu, preporuke.
Istina, ostavi baš utisak i naćera na razmišljanje!
Pored Band of Brothers, najbolja serija koju sam gledao. Samo ti treba jedno gledanje da povataš šta im znače one skraćenice, toplo preporučujem otvoren sajt sa objašnjenim military language-om :)
The Full Monty (1997) - preplakah od smijeha, Robert Carlyle kralj!
![]()
Pogledaj ti njemu teksta:
Da li je dotični hipster možda primjetio nedostatak Saruonovog OKA u "prsten dimenziji" tj. da se još nije regenerisao u dovoljnoj mjeri da bi prsten imao uticaj kakav je imao u LOTR ?Što se tiče Bilbovog lika, Džekson i tu daje jedan prilično problematičan opis. Naime, u “Gospodaru prstenova” Frodo je bio nosilac prstena koji je sve vrijeme tretiran kao veliki teret. U “Hobitu” prsten je neobičan predmet, čija je prava moć skrivena svima, pa i Gandalfu. Džekson odlučuje da napusti ovaj koncept, pa ovdje prsten upadljivo loše utiče na Bilbov karakter.
Da li dotični hipster zna da je Tolkin stvorio više od jedne vrste Elfova ili kako ih ova umjetnička duša nazva "vilovnjake"Recimo, u “Gospodaru prstenova” Tolkin vilovnjake opisuje kao otmjena stvorenja sklona poeziji, muzici i prirodi. Džekson je kroz lik Legolasa predstavio drugačiju i dinamičniju rasu, dok je Tolkinov opis pokušao da očuva kroz lik Galadrijele. U ovom dijelu, taj bajkoviti koncept se potpuno napušta i vilovnjaci su prikazani kao agresivna bića iz sablasne šume.
Sve u svemu PENAL TEŠKE KATEGORIJE
Last edited by Rakun; 18-01-14 at 23:09.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Nemoj da te cuju neki odavde, ja jedva zivu glavu izvukoh.
Vrana.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Човек је потпуно погодио са оним чланком у вези прслог Хобита, штанцују паре ништа друго
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Odgledah American Hustle. Ne znam čime se neki oduševiše toliko...
P.S. Muzika u filmu VRH!
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Zna li ko kako da ubacim prevod u film kad gledam preko tv-a? Sony tv je u pitanju,ovaj neki novije generacije,al kad ubacim flesku,ocita mi film,al ne i prevod sto skinem! Izvinjavam se sto odje pisem za ovo,al je najaktivnije,ako smeta ,nek se obrise odma! Hvala unaprijed
I ja imam isti problem kao "rakaki bum" s tim sto je meni LG tv. Ja ne skidam prevod nego mi se sam skine pomocu BS playera, sto da cinim?
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ako je onaj Sony sto je Telekom davao na rate, zaboravi na titlove jer ih ne podrzava.
http://www.imdb.com/title/tt1535109/
Valja odgledat
Ako TV nece da pusta prevod, skinite neki program, ima ih dosta, koji moze da "nalijepi" titlove na video. Proces je jednostavan (imate i uputstva) i traje relativno kratko. Npr. http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/, http://www.videohelp.com/tools/AVIAddXSubs itd.
Druga mogucnost je da potrazite na google ili na sajtu proizvodjaca zakrpu u vidu firmware update-a za vas model televizora.
Treca mogucnost je da povezete televizor i kompjuter, ako imate uslova.
Ja imam Toshiba smart TV, i sve radi kako treba, bez ikakvih programa i ažuriranja... Samo podesim isti naziv filma i prevoda i on ga učita...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Hvala Cargo, probace se ovo. A trece je najednostavnije, imam kabal ali ovaj racunar star ka' Grcka pa ne podrzava ulaz.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Za svaki slucaj, da pitam - uradio si ovo sto kaze Doni? To se podrazumijeva, zato nijesam ni pomenuo. Postoje serije televizora koje, iz nekog razloga, selektivno pustaju ili uopste ne pustaju prevod, pa se ti problemi resavaju sa ovakvim programima (ili novim firmware-om).
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks