Naravno kad se priprema teren za privatizaciju
nije bas tako... neces vjerovati ali sve posiljke za CG + racuni za struju, tel i kablovsku radi samo po jedan covjek u smjenu. za praznike se toga grdilo nakupilo i sad ne dizu glave a dobili su naredjenje da su ovi racuni i redovna posta prioritet a ovo ostalo da parcijalno predaju na carinu. ne bih vjerovao da nijesam bio tamo i gledao kako sve to ide. organizacija poste nam je kao u somaliju a najmanje su krivi mrcni radnici.
Naravno kad se priprema teren za privatizaciju
f6
Thor izvini ali nije tako. Kad sam cekao nesto da mi stigne neki carinik nam je uzeo papire i nema ga pola sata. U medjuvremenu se nakupilo 20ak ljudi...carinika nema ovi ljudi predaju papire na salter. Dolazi drugi carinik i za 5 minuta zavrsi svih 20ak nas. Samo pogleda sta je i ima li sva dokumentacija i kaze podjite i preuzmite robu. I bilo je gotovo za cas za razliku od prvog carinika koji je samo uzeo papire i otisao na kafu vjerovatno
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Trebali bi u vrijeme praznika da angazuju ljude na ispomoc, sramota je da posiljke stoje u postu
Njak Njak Njak
je li ko imao iskustva sa carinom npr porucim 500kom necega a cijena ne prelazi 150€?
predpostavio sam to dodje oko 24% sa pdv?
Cek cek, da se opet nadovezem na pricu o vrecama posiljki koje leze u postu jos prije praznika...
Ja sam porucio neke stvari iz UK koje su stigle u srijedu, posle ni 7 dana.
Nesto mi nelogicno da stare posiljke ne procesuiraju a nove prolaze lagano
Njak Njak Njak
Thor, znas li nam tacno reci oko ovih novina u DHL, kako to sad ide??
Evo info iz prve ruke sto se tice vreca: Oni ne gledaju sto je kad stiglo,sve im je spakovano u te dzakove i nasumice ih otvaraju i procesuiraju dalje.Tek kad vam na broj za pracenje bude pisalo EXPRESS(sto je 4-ti korak),tek tada se mozete raspitati za vasu posiljku.Dok ne stigne dolje na salter(Express),sve nam je dzabe,uzalud idemo tamo.Kako kaze prijatelj koji tamo radi,to je haos koliko ima dzakova,prenatrpani su.Dakle nema razloga za brigu,samo se strpite![]()
Budućnost
09-01-2014 12:08 81003 IZMJENICNA POSTA Razmjena Prispjela u Izmjeničnu poštu
09-01-2014 12:15 81003 IZMJENICNA POSTA Razmjena 35-Slanje na domacu lokaciju
16-01-2014 13:02 81003 IZMJENICNA POSTA Razmjena 35-Slanje na domacu lokaciju
znaci li ovo da idem za posiljku ili to veze sa vezom nema
Ne ideš dok ne dođe u Express poštu.
pa sto apdejtuju ovu fantasticnu info
oce li pisat to na ovaj njihov mrceni sajt?
Hoće, hoće
Posle ove naizmjenične pošte, naredna destinacija je Express pošta.
Pitanje da li će uopšte pokušati dostavu obzirom na tonu paketa, tako da odmah pođi na želj.stanicu čim se pojavi na trackeru.
a cou no sto cu ionako mi je taj poklon trebao prije dva dana![]()
Jel to onaj sat? Neka se draga strpi još koji dan![]()
a jes mici ih tamo, nisam pominjao nista no kako se pojavi na track ja rekoh imam iznenadjenje trle vrle i trt![]()
Kako izbjeći plaćanje 30e otkupa tovarnog lista kod Fedexa?
Procitajte ovo, bice korisno..
Spominjao sam vec prije na temi da mi nisu stizale neke kineske jakne sa eBaya, i provalio sam sta prodavci u stvari rade.
Sve je kao uredno poslato, dok u stvari ne prodje vremenski preriod u kome je jakna trebala da stigne, i dok mi ne otvorimo case. Kada otvorimo case prodavac daje tracking number po kojem se vidi da su stvari tek poslate, jer kad je stvar poslata, ebay ne moze odluciti na vasu stranu. Case se zatvara posle odredjenog vremena, i ako se desi da u tom periodu ebay ne presudi na vasu stranu gubite sve pare bez prava na zaljenje.
Meni je stiglo danas nesto, ne znam kako da ga nazovem, parce kanapa umjesto jakne, ali srecom, ebay je jos prije sredio stvar jer je prodavac banovan.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks