Page 457 of 857 FirstFirst ... 357407447453454455456457458459460461467507557 ... LastLast
Results 11,401 to 11,425 of 21407

Thread: Predlozi...

Thanks Thanks Given 
    2,369
    Thanks Thanks Received 
    495
    Thanked in
    313 Posts

Eo posto je Leonardo u zizi ove teme u posljednje vrijeme, jedan "stari" film
    (vjerovatno predlagan)
    Gangs of New YOrk
    http://www.imdb.com/title/tt0217505/

Mi smo se sinoc fino ismijali na ovu komediju
    Vanzemaljac Pol
    Paul

http://www.imdb.com/title/tt1092026/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a i ovo je vrh film sa DiCapri-om http://www.imdb.com/title/tt0450259/ Blood Diamond.
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ima li ko kakav dobar ratni film/seriju?

Sve sam živo pogledao, ali eto lupajte što vam padne na pamet, možda nešto nisam vidio.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Што је то са спојлерима, јбт , не смијем на тему ући

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    2,369
    Thanks Thanks Received 
    495
    Thanked in
    313 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post

Sve sam živo pogledao, ali eto lupajte što vam padne na pamet, možda nešto nisam vidio.
    Sharp saga ?

Beneath Hill 60
    Flyboys

@Phenix
    Odlican, slucajno sam ga prije nedje odgleda na PrvojTv, (sto vise volim no da presnimim film i odgledam ga (obicno ga nikad i ne odgledam ili nakon duuuugo vremena ) (zasto ovo ispricah veze nemam) (sto ce mi ovoliko zagrada, no neka) )
    Last edited by St.Dzonny; 16-01-14 at 20:31.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by St.Dzonny View Post
    Beneath Hill 60
    Flyboys
    Sjajno. Ljubim muda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja postavih jedan ali si ga vec odgledao na predhodnu stranicu. A seriju sam gledala jednu davno bas dobru(po meni) http://www.imdb.com/title/tt0092468/combined Tour of Duty. ali starija.

Thanks Thanks Given 
    2,369
    Thanks Thanks Received 
    495
    Thanked in
    313 Posts

Au, cini se da je zanimljiva.
    Phenix. Ljubim muda.
    .

Thanks Thanks Given 
    1,691
    Thanks Thanks Received 
    1,258
    Thanked in
    837 Posts

sigurno si gledao "5 dana rata". satro po istinitim dogadjajima.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    85
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    37 Posts

Neko je ovu mini-seriju već predlagao, mada mi se činii da je taj post magično nestao: Generation War http://www.imdb.com/title/tt1883092/. Ja je nisam gledao, ali sam je utefterio, doći će i ona na red. S tim u vezi, ako je ko u toku s serijom, neka baci par impresija.

Sledeća tačka dnevnog reda: ukoliko ima neko od ljubitelja Vudi Alenovog stvaralaštva a da nije nije gledao Bullets over Broadway http://www.imdb.com/title/tt0109348/ samo da poručim njemu ili njoj da se prestane izmotavati i da pogleda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by DzekOfAllTrades View Post
    Neko je ovu mini-seriju već predlagao, mada mi se činii da je taj post magično nestao: Generation War http://www.imdb.com/title/tt1883092/. Ja je nisam gledao, ali sam je utefterio, doći će i ona na red. S tim u vezi, ako je ko u toku s serijom, neka baci par impresija.
    Skidaj to koliko je sad i pozdravi se sa normalnim životom neko vrijeme.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo mi reci da si odgledao Generation Kill? Ako nisi, to MORAŠ da odgledaš. Genijalna HBO-ova mini serija. Ima da se upišaš od smijeha, i da se dobro zamisliš. Ja sam je već 2 puta gledao, a ne gine joj ni treći.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Samo mi reci da si odgledao Generation Kill? Ako nisi, to MORAŠ da odgledaš. Genijalna HBO-ova mini serija. Ima da se upišaš od smijeha, i da se dobro zamisliš. Ja sam je već 2 puta gledao, a ne gine joj ni treći.
    Trombley FTW!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahahhah. Ma genijalština, da izmislim riječ za tu seriju.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Interpol View Post
    Ne izvinjavaj se, nego obrazloži.

A ako nećeš da obrazložiš onda šuti.
    Prvo, šuti i slicno ucutkivanje zaboravi sto se mene tice. Malo kulturnije.

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    To je to?
    Pitanje za obojicu, je li neko od vas ili bliznjih vam Radenko Savic?

Sto se tice wolfa, preseravanje, rekao je sto je htio kvalitetno u par recenica, ostalo blebetanje. Ocjena 9/10 ne moze da se stavi blizu ovog filma. Dobar film nista vise. 9 ocjena je rezervisana za remek djela, sto Wolf svakako nije. 7/10, to vec moze.

Moj post se prvenstveno odnosio na Hobita. Prije nego sto kazem, nijesam fan ekranizacije Hobita jer Dzekson ne pravi remek djelo kao sto je LOTR vec mlati pare. a i Hobit je nesto potpuno drugacije od LOTR-a..

Po sjecanju preglupog clanka: Prvo kritikuje ime filma Šmaugova pustošenja jer je ocekivao rusenje i lom, kakav penal. Pustosenje ne mora i nije namijenjeno da se odnosi na to da ce Smaug po filma da rusi i razara. Pustosenje se odnosi na Esgaroth nekada centar trgovacke moci grad propao upravo posle tih pustosenja, narod katastrofalno zivi. Onda unisteni ionako napeti odnosi patuljaka i sumskih, sad ogromna kolicina gorcine upravo zbog tih pustosenja. I da ne nabrajam dalje, ovo je najgora stvar koju sam procitao u nekoj kritici ikad. IQ ovog momka nije bas prevelik...

Onda je izjavio da su svi ljubitelji Tolkinovih djela davno digli ruke od Dzeksona i njegovih djela. O cemu ova vrana prica?
    Kao zaljubljenik u Tolkinov zivot i rad osjecam se bas uvrijedjeno jer to nema veze sa istinom. Svi razumiju koncept novca, i zasto je Hobit ispao tako kako jeste i to nema veze sa otici u bioskop i uzivati u nekom filmu, biti srecan sto se neko uhvatio u kostac sa nenormalno teskim i kompleksnim radom kao sto je Tolkinov. Piteru Dzeksonu kapa dolje 100 puta. Howard Shore zaduzen za muziku je napravio mozda najbolji soundtrack u ovih 6 filmova, ikada...Znam mnogo ljubitelja Tolkinovih djela, i svi do jednog ce reci da je Hobit iskomercijalozovan ali svakako odlican film koji vrijedi pogledati. Lotr trilogija je remek djelo i sa gledista filma.

Tako da ova neopjevana budaletina kao sto vec rekoh stavlja ljudima rijeci u usta bukvalno, manipulise tastaturom i sere.

Smaugova i Bilbova scena iako dijelom precerana i izmisljena je na neki nacin genijalna ko dublje udje u cijelu pricu. On je izvrgava ruglu, takodje se vidi da nikad nije procitao knjigu jer je karakter Smauga uboden u srz a on se tome sprda. Sto znaci da se sprda Tolkinu, jelde...Vrana.

Rekao je da je Tolkin pored Martina najveci pisan epske fantastike. Nije pored, nego 100 milja ispred. Neuporedivo, a ne rame uz rame...

Jedino sto je pogodio je o muvanje vilovnjaka i patuljka koje je neobjasnjivo potpuno.

Ali dati ovom ostvarenju 4/10 je tolika smijurija, vrijedjanje, huliganstvo, paganizam i bogohuljenje da to nije NORMALNO. Ili mu je Dzekson silovao zenu pa izdusuje ovako..

Srdacan pozdrav za Radenka Savica.
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Black
    nijesam fan ekranizacije Hobita jer Dzekson ne pravi remek djelo kao sto je LOTR vec mlati pare.

Zasto to nijesi odmah rekao nego bezuspjesno glumis mangupa na pdf Umjetnost?

"Hobit" je genericka arkada sa Perovih automata. I moze da se obrne sa jednim zetonom koji vrijedi taman koliko i tvoji argumenti kontra autora clanka u "Vijestima".
    Jedino sto od ove plitke visokobudzetne igre, sklepane da umlati pare (sto je legitimno), moze napraviti film je da Tauriel da рicke patuljku, pa da, makar, dobijemo zanrovski kombo i genetsku mutaciju za sledeci serijal (Dwelf adventures), inace, ovo ima dobre izglede da se okonca Smaugovom tribinom u debatnom klubu Pravnog fakulteta...

Dzekson bi trebalo da razmisli o uvodjenju novog lika u finalu. Npr. sensei Mijagi, kao gostujuci predavac u kung fu akademiji vilenjaka, koji ce sve plemenite rase navuci na zdravu hranu, kako bi mogli preci Kraljicu na zavrsnom nivou.

Drugi film ("Wolf...") jos uvijek nijesam pogledao. Radenka u zivotu nijesam vidio.

Quote Originally Posted by Black
    Pustosenje se odnosi na Esgaroth nekada centar trgovacke moci grad propao upravo posle tih pustosenja, narod katastrofalno zivi. Onda unisteni ionako napeti odnosi patuljaka i sumskih, sad ogromna kolicina gorcine upravo zbog tih pustosenja.
    Kojih pustosenja?

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by looka123 View Post
    Jesi ga nocas gledao ?
    a gledao sam ga u bioskop, ili podjite do bioskopa ili sacekajte hd snimak jer vrijedi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Zasto to nijesi odmah rekao nego bezuspjesno glumis mangupa na pdf Umjetnost?
    Vadis iz konteksta, a ne glumim mangupa nego ti glumis hejtera al ti ne ide. I to je toliko ocigledno, ne znam cemu spominjanje uopste.

"Hobit" je genericka arkada sa Perovih automata. I moze da se obrne sa jednim zetonom koji vrijedi taman koliko i tvoji argumenti kontra autora clanka u "Vijestima".
    Jedino sto od ove plitke visokobudzetne igre, sklepane da umlati pare (sto je legitimno), moze napraviti film je da Tauriel da рicke patuljku, pa da, makar, dobijemo zanrovski kombo i genetsku mutaciju za sledeci serijal (Dwelf adventures), inace, ovo ima dobre izglede da se okonca Smaugovom tribinom u debatnom klubu Pravnog fakulteta...

Dzekson bi trebalo da razmisli o uvodjenju novog lika u finalu. Npr. sensei Mijagi, kao gostujuci predavac u kung fu akademiji vilenjaka, koji ce sve plemenite rase navuci na zdravu hranu, kako bi mogli preci Kraljicu na zavrsnom nivou.

Drugi film ("Wolf...") jos uvijek nijesam pogledao. Radenka u zivotu nijesam vidio.

Kojih pustosenja?
    Sve ovo sto si napisao je ****** najgore klase, bacanje new age hejta bez ikakvog cinjenicnog stanja i kredibiliteta.

Moji argumenti kontra Radenka i tebe su sama srz istine i realnosti, svaka normalna ljudska jedinka koja je upucena u tematiku moze da shvati.

A ovo pitanje zadnje, ako ti nije jasno procitaj knjigu ili taman odgledaj film ponovo. A ne moram da te ucim valjda sto znaci uzrocno-posledicno, veliki si momak. Vidim da si navikao da ti padaju ovdje na tvoju hejtersku pisaniju al nemoj mene kumim te kapom. Ne klikaj reply, ne zanima me sve smo rekli jedan drugom na ovu temu.

Srdacan pozdrav, Radenko.
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    458
    Thanks Thanks Received 
    379
    Thanked in
    232 Posts

Djelujes kao da ce da te strefi infarkt zbog Radenka i njegove ocjene filmova.

S kojom se inace slazem.

Sent from my HTC Cha Cha using Tapatalk
    Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.
    Okreni na igru!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by $hone View Post
    ovo jedino valja zbog nje..

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Uz Generation War, predlozio bih ti jos jednu mini seriju, Band of Brothers. Mada je dosta ljudi gledalo, mozda i ti, ali eto.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Black View Post
    Vadis iz konteksta, a ne glumim mangupa nego ti glumis hejtera al ti ne ide. I to je toliko ocigledno, ne znam cemu spominjanje uopste.
    Ostavio si link ka clanku-kritici. Tvrdis, tek tako, da je autor budaletina. Procitao sam clanak. Mislim da je kritika korektna.
    Sta je "hejt", to sto imamo razlicit ukus?

Sve ovo sto si napisao je ****** najgore klase, bacanje new age hejta bez ikakvog cinjenicnog stanja i kredibiliteta.

Moji argumenti kontra Radenka i tebe su sama srz istine i realnosti, svaka normalna ljudska jedinka koja je upucena u tematiku moze da shvati.
    Prihvatam da je moj post "****** bez cinjenicnog stanja i kredibiliteta", vjerovatno to nije daleko od istine. Nijesam se potrudio oko cinjenica, a mislim da ne bih ni uspio. Nemam toliko strpljenja za ovakvog "Hobita". Medjutim, tvoji argumenti su "odlican film", "genijalna prica" i nekontrolisano vrijedjanje nekog tipa koji se usudio da ima razlicito misljenje (na kraju, ispade da gresni Radenko ide na lomacu zbog tumacenja naslova filma...). Tesko da je to "srz istine i realnosti".

A ovo pitanje zadnje, ako ti nije jasno procitaj knjigu ili taman odgledaj film ponovo. A ne moram da te ucim valjda sto znaci uzrocno-posledicno, veliki si momak. Vidim da si navikao da ti padaju ovdje na tvoju hejtersku pisaniju al nemoj mene kumim te kapom. Ne klikaj reply, ne zanima me sve smo rekli jedan drugom na ovu temu.

Srdacan pozdrav, Radenko.
    Ne seri, da te zamolim.
    Last edited by Jal Cargo; 17-01-14 at 03:09.

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    51 Posts

http://www.imdb.com/title/tt1204975/

Može se pogledati... A ako se i ne pogleda, ništa čoek ne bi propuštio posebno... Laganica...
    Last edited by donni_brasko; 17-01-14 at 13:14.
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    ovo u hamviju i scena sa hićinim mustaćima, upiš

Page 457 of 857 FirstFirst ... 357407447453454455456457458459460461467507557 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)