2.0 tdi 170ks dovoljan za nase puteve na njega sam mislio samo nisam quote amfi - ja. a u a4 moze 140ks
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za tu klasu? Sestak sa ~250 KS.
Nama trebaju jaci motori a ne kao u Dojcland...
Trebaju, trebaju... da se liječe kompleksi![]()
.....setak nego to ce mene iz krize izvuci,kad sam coveku dao ponudu za zamjenu injectora 6kom koji si presli 270tkm i zivo goriva baca na izduv..umalo ga nije srce gadjalo,toboze mi glumi njemacke table audi6 ,kcer mu u englesku zivi, kuca na primorje glumi pravo retarda....
Vili 140hp je sasvim dovoljno kod nas,za neke je i to previse...
Preveden text na engleski sta je Senna rekao:
Permanent all wheel drive
"Its a big advantage against competition. With this car you get alot of stability, since you got traction on four wheels, there is no danger with 2 axes to skid in a fast corner. On wet conditions this sistem is fantastic. Delivers alot of security for pasagers.
Safety
In Germany i drove an Avant s4 [station vagon of tested vehicle] on autobhan at more the 240kmh. I did the following, without touching the wheel i pushed hard on the brakes. The car stopped in a straight line and brakes didnt fade. I was very impresed with the braking and abs sistem.
Overboost
This is a feature we used in our turbocharged f1 cars. When overtakin other cars all i had to do was push a buton placed on the steering wheel wich made the turbocharger apply extra pressure on engine. In the s4 you get the same sistem wich reacts automaticaly. The engine gets 25hp more instantaneously. When overtaking a truck on a two-lane road, the overboost feature guarantee the maneuvre more quick and safe."
Realno gledano jedino ograničenje od 100km/h nam je pud Sozine i to je dionica svega 2-3km. Svuda ostalo je po 60 do 80km/h realno gledano uslovi puteva zadovoljavaju standarde da je dovoljan bilo koji auto do 50KS i to bez ikakvog opterećenja da ide ovolko kolko smije.
Iskreno za nase puteve nsta preko ovoga ne treba
eventualno malo udobnije
Sve preko ovoga je nepotrebno, ne iskorisceno. Uzaludno bacene pare sem za ljude koji putuju na dalje relacije pa im treba vece i jace auto.
Last edited by spamer; 15-01-14 at 16:25.
spamer,ne slazem se sa tobom ni malo...
Aj iskreno mi reci sto ce meni ili tebi recimo auto od 200ks+ za kroz Podgoricu? Da mi posrce 15l za jedan krug oko pumpe ili da se trkam od semafora do semafora?
Ne radi se o tome sto ne mozes vise od 100 da vozis nego za koje vrijeme ces da stignes do tih 100 , cough cough 2.7 sec![]()
a tesko bogami, ako ces da vozis porodicu i prtljag, pa recimo se vraćeš iz Budve petina u auto uzbrdo , a ta auta su upravo za to i napravljena![]()
Jes rasterecenije je auto al opet sve preko 100ks je nepotrebno. Bolje 10-20 minuta kasnije stic ziv nego 20 godina ranije otic Bogu na ispomoc.
1.9 tdi 100-130ks ili 2.0 tdi 140-170ks zavisno od modela a3/a4 a6 i pored njega neki s snagas
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kompleksi jel? Evo PCINTAA ti je objasnio...
Samo da dodam, limuzina od dvije tone sa 140 KS ne moze s mjesta. Petoro + prtljag uz Brajice, vidimo se. Klimu treba zaboravit.
Kod nas treba imat snazan auto, mjesta za preticanje ponekad i nema a ako ima onda je to max 200 metara, da bi tu pretekao auto ispred a da ne bi rizikovao treba dosta snage. Ja 95% vremena vozim kao da mi je 1.2 sa 3 cilindra, ali ponekad i 300 KS mi je malo...a zbog tih 5% vrijedi imat V8 ispod haube.
Brajići nisu ništa za stari put Petrovac - Podgorica, preko planine jer nikad ne vozim preko sozine. U toku sezone mi se dešavalo da po dva puta, nekad tri pod punim opterećenjem pređem. Ove sezone, gepek PUN stvari koje mi trebaju za apartmane jer uvijek trgovinu obavljam u Podgoricu + četri putnika, auto 1200 kila, motor 95 konja, bez problema. Kad mu hvali snage, vratim ga u manju i vozim do 3k. Dok sam imao bmw građaveinskog materijala tone sam prenosio preko planine, isto bez natezanja na 3k je izvlačio.
Dalje, planiraš li to na brajiće da obilaziš na krivinu, preko pune linije ? E onda ta te stvari ti treba jak auto, muda i kokain. Svaka krivina je puna linija, na pravinu imaš isprekidanu liniju gdje tačno vidiš koliko ti je daleko auta iz suprotnog smjera, ako ti auto na 100m, nema potrebe da ga traumiraš i upadaš u makazice zato što je jak auto.
Još većina vas vozi kroz pg, ja živim na relaciji podgorica, budva, petrovac, i iz iskustva kažem da preko 100KS nije potrebno.
Koji ce nam q autoput onda kad obozavate sa 50ks da guslate do bijelog polja 5 sati...
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
A sad malo ga preseravate. Ko ce da postuje propise ne treba mu nista preko 150ks. Cak i 100tinjak ako nije veliko auto je dovoljno... Ako oce da se trka onda je vec druga stvar
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks