Vratice se rode je extra nasa serija.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
^ odlična dakako
Vratice se rode je extra nasa serija.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Zavrsio prvu sezonu Legit-a( http://www.imdb.com/title/tt2400391/?ref_=nv_sr_1 ), sve preporuke, serija je odlicna.
Zavrsavam prvu (i jedinu) sezonu Firefly-a, vjerovatno ulazi u top 5 serija.
Stavio sam Vikings da se skida, je li gledao neko?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Bez potpisa.
Cega nije,odlicna serija,gledaj obavezno
Podgorica Podgoricanima!
I od mene preporuka za vikings
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
ovo bi moglo da sumira ovu sezonu sherlocka
![]()
utopia je vrh. bas me zanima u kom pravcu ce ic druga sezona za koju se jos ne zna tacan datum...
edit:
ne znam je li ko postovao:
http://www.serijala.com/izdvojeno/20...2014-godinu/#3 (kliknite na br.3)
The Strain
po romanu giljerma del tora, da ne pisem dalje procitajte...
Last edited by ILEW; 13-01-14 at 11:06.
1993-2020
HELIX nije nimalo losa, za sad. Na papiru bi trebalo da je treshchina nevidjena, medjutim ispalo je sasvim ok.
I am the one who locks.
Podgorica Podgoricanima!
Može li serija sa ovakvim početkom biti loša?
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Odgledo sam sve sto valja pa sam trazio i nadjoh neku seriju relativno novu, ne znam jel ovdje izbacana prije, nisam vidio.
http://www.imdb.com/title/tt2226342/
Pogledah 2-3 epizode, nista posebno, ko voli ove latine svidjece mu se.
Predlozite mi neku seriju noviju, a da mislite da je dobra.
Edit: True detective i True blood, HBO series, radnja u Louisiani i True u imenu, neka povezanost?
Last edited by sl0t3; 13-01-14 at 20:57.
ja počeh ponovo da gledam verovatno jedan od najboljih sitkoma ikad
Okay, think of what little patience I have as, oh, I don't know, your virginity. You always thought it would be there, until that night Junior Year when you were feeling a little down about yourself and your pal Kevin, who just wanted to be friends, well, he dropped by and he brought a copy of About Last Night and a four-pack of Bartels & James and woo hoo hoo, it was gone forever -- just like my patience is now!
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Sherlock razvalio, True Detectives odličan početak ..
Holy shit snacks, počela je nova sezona Archera.
Meni bas losa ova sezona Sherlocka. Druga epizoda je bila simpaticna. Prva mi je bila nekako dosadna a u trecu su se ukakili.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Jel mi moze neko poslati link za torent sa makar 720p breaking bad prvu sezonu al da je necenzurisana, jer svi vidim da pisu komentare po ovih torent sajtova da su cenzurisane
HBO produkcija standardno odusevljava. True Detective je odlicno poceo. Procitao sam da ce svaka sezona da bude sa drugim likovima. Dopada mi se ta ideja.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ako će tako, meni je to idealno. To ti je praktično svaka sezona - serija za sebe. I još, lagano to mogu svježim održavat. Nadam se da će im svaka sezona imati ovakvu stelarnu glumačku postavu. Sad ću baš da idem da gledam pilot.
DICIOTTO
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks