šaljem ti jednog momka što ga ja znam pa pitaj. znam da za njemačku i albaniju svako malo vozi.
Evo zvah pa cekam povratnu informaciju za cijenu.Hvala
šaljem ti jednog momka što ga ja znam pa pitaj. znam da za njemačku i albaniju svako malo vozi.
ovaj iz nk mi trazi 1200e,a mnogo majka mu stara...
Cudo to od njega... znam da je za 20% jeftiniji od onih sa cetinja
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Zvah jedno 15 slep sluzbi,niko ispod 800 ne ide.
Postoji li mogucnost vozom da moze?
Imas onu prikolicu na autodiler da iznajmis pa ako imas neko auto sa kukom slepaj sam ali te opet ispane isto..
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
ne mogu to nac na auto diler?
Imam opciju da dodje slepa iz sofije za 600e,al je ovome to mnogo.Nije mi bitno kolko je zaobilazno,samo da je jeftino
p.s. ne placam ja vec ovaj iz sofije,a ja pokusavam da mu nadjem ovdje jeftinije-ostalo je jos da vidim na voz i to je to
to prodajes audi da ga voze za sofiju?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Pa rekao sam ti prije,rasprodao sam sve osim jednog,u kojeg se ulazu ogromne pare...
ima li ko da je strucan sa dijagnostikama
imam jedan problem na jednom autu
u pitanju je ford focus 1.8tdci , dijagnostika Ford(kabal klon), program FoCON(Ford-VCM)
uspio sam da iskodiran dvije dizne na ovaj auto sa ovim setupom a posle toga je poceo da mi izbaca gresku (screenshot) i nema sanse da mogu ocitat greske ili iskodirati josh ovu cetvrtu diznu sto je ostala da se kodira
http://www.dodaj.rs/f/1c/HK/bklflLx/s1.jpg
http://www.dodaj.rs/f/7/zb/2JoggS2U/s2.jpg
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Koliko porez placa neki auto plac ukoliko kupi od mene auto registrovano na nase table?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Da nece skorije onaj cuveni besplatan prevod?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
To se prica da ce bit zadnje 3-4godine pa posto ga nije bilo do sad ne vjerujem da ce uopste i da bude
Sent from my iPad using Tapatalk
Prevod nikada nece biti besplatan. To su samo price. I presipanje iz supljeg u prazno .
Sent from my Nexus 4
Mozda oce kad udjemo u EU :-)
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
NECE PREVOD NIKAD BIT DZABE,:tranquillity:
Postoji li nacin da se uveze auto Euro 1 norme motora i da se reg?
pali li taj auto poslije kodiranja dizni,taj mi ford dijagnostika nije jasna, meni sa dva druga scenera daje proceduru da ukodiram dizne na ugasen i oduzet kontakt kljuc....
koliko me secanje sluzi 16cifreni je broj za ukodiranje dizni ...
druga slika kazuje da nemas komunikaciju sa kompjuterom vozila ECU<ECM<PCM
Last edited by injection; 14-01-14 at 19:21.
Ima li neko da posalje ili ako zna dje bih mogao skinuti drajver ili kompletan cd delphi 12.3?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
te drajvere trazis kod tog sto si kupio uredjaj valjda je dao neku garanciju da ce radit i sl.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks