Pa jes audi uzeli za presretaca...ne no R8
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
cuh a5 novi presretac?ima li ko neki info o tome?
Pa jes audi uzeli za presretaca...ne no R8
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
moze dosta...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bolje da su s5 uzeli potrosnja im nije drasticno veca jer i taj 1.8 iskopnik
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
News dismissed sto se tice Audija A5.
Nadam se da si u pravu vili,najbolje jos i takva auta da ubacaju,ja bi zadovoljni bio da ubace nekog clia dizela![]()
Mogla bi jaris 1.0
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Crna laguna na putu pg-nk sad cuh na radio. Pa ko planira put Nk ili obrnutno nek bude oprezan :-)
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Zamisli, vozis gajnc novu Mazdu 6 sa SBS-om i policijski radar ti nista ne moze...
a onda ti ovima nasima mozgovima dokazi da nisi to namjerno ometao radar...no da imas sistem u autu koji fabricki dodje![]()
Sad ce i novine da pisu o tome...
Kako funkcionise taj SBS?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Sta je SBS?
To je dio MRCC-a i DRSS-a.
I pazite se, ovi sa novim radarima razvaljuju, signal se salje u centar njihov i nema gledanja kroz prste, uhvatili mi Wubicu danas, 19 na sat preko, izdali nalog - 60 eura.
I dalje vrijedni i radni Japonci oce da zajebu nas brkate i busate Crnogorce ? Ne moze taj japanc napravi auto kaki mi mozemo napravit mehanizam za dranje para...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Kakve ovo gluposti valjate da se signal salje direktno u njihov centar...Preko cega ga salju, pegle mozda? Najbolje da u one Nive i sl. ima internet i on sad uploaduje nedje kad god onaj pritisne radar pff kakva glupostIli da u presretac ima internet koji uploaduje video od 100mb u centar, kako da ne, mozda imaju optiku :P
Edukuj se...
Kad taksisti u PG imaju wi-fi u vozila (Wi-Fi zone) zašto policija ne bi imala pristup internetu?
sve je objasnio covjek meni ja sad kristalno jasno.
I onda on tebe uhvati sa pasatom kod tivta recimo i ima vrhunski signal i pocne da se uploaduje video u podgoricu, i to ide toliko brzo da se ne moze obrisati.... daj ljudi ovo je naucna fantastika za nasu policiju
Vidi lako je taksista da ima wifi u auto, ubaci karticu u tel i upali hot spot, i za mjesecnu pretplatu od 6e ima citav mjesec wireless u auto (ovo je najjednostavniji primjer)
Ali zamisli da oni imaju takav internet koji ce da uploaduje sve sto oni snimaju i da direktno salje u centralu, pa tu bi trebao protok od 100gb za mjesec dana, a to nema sanse da dobiju
Mislim da imaju radare koji treba da budu umrezeni ali mislim da ih jos nisu umrezavali. Zaustavili su me na ct, isao sam 73, i prosuli mi pricu umrezeni radari i slicno a na kraj mi je napisao samo za pojas jer je skoro duplo manja kazna
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks