Za svaku pricu treba napravit "banku" Nino...
Ja kad sam imao para uzimao sam 300e svaki vikend..Ali potrosilo se jbg..
Nece ti ovi sa tog sajta nista novo otkrit...
vodi colwyn bay 1:0, sudija produzi utakmicu skoro 10min i normalno pane gol za 1:1. Prelos dan. Imam jos jedan tiketic u zivotu da izvuce dan, cekam bruxels 0-3, lyon ukupno 2+ i sporting ukupno 2+. Valjda ce doc.
Za svaku pricu treba napravit "banku" Nino...
Ja kad sam imao para uzimao sam 300e svaki vikend..Ali potrosilo se jbg..
Nece ti ovi sa tog sajta nista novo otkrit...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ako nemas strategiju za kladjenje, onda mozes da igras samo rekreativno i da ne ocekujes plus na duze staze...Evo ga njihov ROI (return of investment), ko igra poker odlicno je upucen sto znaci kad imas ovoliki ROI mjesecno...Dobija se otprilike oko 15 tipova dnevno, pa kome je mnogo da da oko 0.15-0.20e dnevno za to neka se ne prijavljuje
1. kaemSe
2. Nino_pg
3. djordje1990
4. misko23
5. Divljina
6. desert de Lleó
7. AdO_pG
8. dinonodi
http://www.dvoznak.com/?show=arhiva_...dan=2014-01-09
Last edited by Nino_pg; 11-01-14 at 17:42.
Veracruz - Atlante 1/X (15,00)
Last edited by Dem_Baba_Dem; 11-01-14 at 17:34.
NE DOZVOLJAVAM NIKOME DA ME ZGAZI,
OSIM BOGA JEDNOG JEDINOG,
KOJI ME JE STVORIO.
Oće li doći ovaj Lacio večeras, ljudi? Dajte sastave, statistiku, sve, sve, sve!
Statistika tu ne pomaze, Lacio u goste nije dobio 100 godina.
A sad su prelomili sa Interom, imaju dobar momenat da "skinu maler".
A i realno su bolja ekipa...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ja odigrah njega,parmu i barsu na tiket.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
lijepa je kvota na lazia nisu dobili jos na stranu novi je trener a obicno biva da kad se promijeni trener prvih par kola ekipa igra mnogo bolje jer oce da se dokazu pa valja probat tu dvojcicu!
1. kaemSe
2. Nino_pg
3. djordje1990
4. misko23
5. Divljina
6. desert de Lleó
7. AdO_pG
8. dinonodi
9. Bugi
10.filip__pg
11. Black
Dje i svi tu i mali mujo
Za nocas sam vezao Lazio i Barselonu.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
1. kaemSe
2. Nino_pg
3. djordje1990
4. misko23
5. Divljina
6. desert de Lleó
7. AdO_pG
8. dinonodi
9. Bugi
10.filip__pg
11. Black
12. pumba
Valensijen - Bastija 1 2.00
Lion - Soso 3+ 1.80
Kvota 3.60
1. kaemSe
2. Nino_pg
3. djordje1990
4. misko23
5. Divljina
6. desert de Lleó
7. AdO_pG
8. dinonodi
9. Bugi
10.filip__pg
11. Black
12. pumba
13. pistoleromp
Nino,znash da se radi mahom o singlovima ...? Za to treba para i para...sistem igre je ok i star dosta,sve su to Englezi davno elaborilali , ali ...
...
Ne zelim da vam ubijam volju za dvoznak ali morate znati par stvari. prvo je da ne ostvaruju toliki Roi. Neka stave kvotu koja je bila prike nego li su tip objavili. ne rade stalno to ali desi se jer pisu analize ujutri i u 11 sati izbacuju sve odjednom. od kad napisu dok je izbave kvota se promijeni. traze za svoj tip najbolje kvote a to su obicno hrvatske. neke imate online neke ne.. e sad u hrvatskoj ti za svaku uplatu uzimaju neki pdv ili tako nesto od 5%. isto tako kad svi uplate u 11 ujutru nemate sanse da odigrate po istoj kvoti ili granici.. moj predlog vam je da pratite samo par tipera kao npr Pedja16 i jos nekog i mozete se nadati nekom plusu.. inace sajt je odlican i za informacije jer o skoro svakom mecu imate spisak povrijedjenih, izjave igraca, trenera ali ne mozete svi to da vidite tako da ni od toga vajde.. ovo vam je licno iskustvo.. ne kazem da su losi ali ne vjerujem da cete neki profit napravit'..
Odigrah Sevilju 2 Barsu 2 i Lyon ukupno golova 2+
Kako nije namjestena utakmica Celta-Valencia iz 2 u 1![]()
Alo šampioni..
Ne otkrivate toplu vodu, nego sistem koji je objašnjen još u doba neolita.
Batalite priču o tome i vratite se tipovima i predlaganju. Ne trujte i ne zatrpavajte temu glupostima.
There are currently 79 users browsing this thread. (0 members and 79 guests)
Bookmarks